Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Az Orbán családnál dübörög a közbeszerzéseken taroló vállalkozó

Már eddig is voltak egyértelmű jelei annak, hogy Orbán Viktor egyik testvére, ifjabb Orbán Győző szoros kapcsolatban áll Szentgyörgyi Gábor vállakozóval, azonban a Direkt36 cikke szerint a kapcsolat még közelebbivé vált. Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy az

Hozzányúlna a közbeszerzésekhez a kormány – meg is leptek mindenkit

HVG
-
  Tegnap 17:30 Gazdaság

Módosítaná a közbeszerzésekre vonatkozó előírásokat a kormány, ám valójában megszünteti a magyar eljárások feletti ellenőrzést – írja az e heti HVG.

Egy cég köti össze ifj. Orbán Győzőt, annak vejét és közbeszerzéseken győztes barátját

Index
-
  Tegnap 12:10 Gazdaság

Nem csak a birkózás szeretete a kapocs Orbán Viktor öccse és Szentgyörgyi Gábor vállalkozó között.

Mészáros újabb közbeszerzést nyert egy 15 milliárdos paksi projektben

HVG
-
  Tegnap 11:31 GazdaságPaks

A felcsúti üzletember cége, a Mészáros és Mészáros Kft. bővítheti a kiégett fűtőelemek átmeneti tárolóját, miután a cég ajánlata bizonyult a legjobb ár-érték arányúnak a kiírt közbeszerzésen. A bővítési projekt összértéke 15, 7 milliárd forint.

Az elhúzódó közbeszerzés miatt kellett elhalasztani Léván az útfelújítást

Parameter
-
  19.11.18 21:21 Határtalan

Az aszfaltréteget és a csatornafedeleket cserélik ki, és felújítják a járdaszegélyeket, az önkormányzat 300 ezer eurót különített el a munkákra. „Nem a mi hibánkból húzódott el a közbeszerzési eljárás, viszont csak október 23-án tudtuk aláírni a szerződést a kivitelezővel, összesen 225 290 euró értékben. Mivel azonban a mostani időjárási…