Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 25 hír

Könyvadomány a városi könyvtárnak

Magyar Szó
-
 Tegnap 14:14Határtalan

A Magyar Nemzeti Tanács juttatta célba a Magyar Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának adományát, a 63 magyar nyelvű kiadványt. A Bielitzky Károly Városi Könyvtár a kölcsönzőosztályon és a bezdáni fiókkönyvtárban teszi hozzáférhetővé a könyveket.

Korlátozva, de nyit a répcelaki könyvtár

Vaol
-
 Tegnap 11:00Megyei

Jelenleg minden esetben zárva tartják a könyvtár ajtaját, valamint a művelődési ház valamennyi közösségi terének látogatásához védettségi igazolást kérnek – tájékoztatnak a Répcelaki Művelődési Ház és Könyvtár munkatársai közleményükben.

Mészöly Miklós íróval ismerkedhetünk a könyvtárban

Baon
-
 21.06.17 19:31Könyv

Folytatódnak a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár népszerű sorozatai a következő napokban.

Idén nyáron is lesz Magonc-tábor a Mezőgazdasági Könyvtárban

A nyári napközis tábor 7–12 éves gyerekek számára ajánlott. Idén július 12. és 16. között tartják a vidámnak ígérkező hetet.

Értékes könyvadomány az MNT jóvoltából a törökkanizsai könyvtárnak és az oktatási intézményeknek

Értékes könyvadomány került a Törökkanizsa községbeli oktatási intézményekhez és a helyi könyvtárhoz is Magyarország Miniszterelnöksége Nemzetpolitikai Államtitkárságának jóvoltából, valamint a Magyar Nemzeti Tanács közreműködésével.

Az emberi agy inspirálta ennek a könyvtárnak a tereit

Könyves Magazin
-
 21.06.17 11:08Könyv

Ahogy az agyunk, úgy a könyvtárak is a tudás őrzői. Ez adta az ötletet ahhoz egy brooklyni építész stúdiónak, hogy megálmodjanak egy emberi agyhoz hasonló, nagyszabású könyvtárat. 

Könyvajándékkal gazdagodott a Szabadkai Városi Könyvtár

Magyar Szó
-
 21.06.17 09:42Kultúra

A Szabadkai Városi Könyvtár nemrég könyvajándékban részesült. Ezek között vannak Borovszky Samutól a Magyarország vármegyéi és városai, Száraz Miklós

Babák és mamák együtt mehetnek a veszprémi könyvtárba

Veol
-
 21.06.17 07:00Megyei

Örömteli eseménynek lehettek tanúi a sajtó munkatársai, akik egy átadás-átvételre kaptak meghívót az Eötvös Károly Megyei Könyvtárba, ahol megnyílt a Baba-mama sarok.

Szerdán átadták a bátonyi könyvtár megújult gyermekrészlegét

Nool
-
 21.06.16 19:28Belföld

Varázslatos, színes mesebirodalom várja a látogatókat a bátonyterenyei könyvtár megújult gyermekrészlegén, amelyet hivatalosan ma vehettek birtokba a kicsik. Az átadón kiderült, hogy nyárra izgalmas programokkal készülnek az intézmény munkatársai.

Igazi időutazásra invitál a könyvtár a Múzeumok Éjszakáján

Az év legrövidebb éjszakájához, Szent Iván éjéhez legközelebb eső szombaton, június 26-án rendezik meg az idei évben immáron 19. alkalommal a Múzeumok Éjszakáját. Az országos programsorozatból a kecskeméti Katona József Könyvtár is kiveszi a részét, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálják az őket megszólító eseményeket. 

Szombaton zárva lesz a könyvtár

Duol
-
 21.06.16 15:00Könyv

A nyári időszakban hétköznaponként teljes nyitvatartással várják olvasóinkat, látogatókat. Június 14-től szeptemberig a könyvtár SZOMBATONKÉNT ZÁRVA tart. A Gyermekkönyvtár pedig a nyári szünetben már reggel 9 órától látogatható!

Múzeumok éjszakáját tartanak a megyei könyvtárban

Kalandos időutazásra invitál mindenkit Kecskeméten a Katona József Könyvtár jövő szombaton, a Múzeumok Éjszakáján.