Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Igazat adott az Emberi Jogok Európai Bírósága a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak

Blikk
-
  20.01.20 21:29 Belföld

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) javára döntött jogerős, másodfokú ítéletében a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) hétfőn a párt „Szavazz érvénytelenül!” mobilalkalmazása ügyében, amely miatt a testület elsőfokú ítélete szerint jogsértő módon szabtak ki pénzbírságot a magyar hatóságok.

Itt a jogerős ítélet, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt nyert az Orbán-kormány ellen Strasbourgban

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) javára döntött jogerős, másodfokú ítéletében a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) hétfőn a párt „Szavazz érvénytelenül!” mobilalkalmazása ügyében, amely miatt a testület elsőfokú ítélete szerint jogsértő módon szabtak ki pénzbírságot a magyar hatóságok.

Jogerős a Kétfarkú győzelme, Strasbourg nekik adott igazat

Egy appot készítettek, amellyel a szavazók megoszthatták érvénytelen voksaikat, melyeket a 2016-os kvótareferendum során adtak (volna) le. A magyar állam már 2018-ban is veszített az ügyben.

Nem volt jogsértő a Magyar Kétfarkú Kutya Párt mobilalkalmazása

SG
-
  20.01.20 18:20 InfotechBíróságPaks

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) javára döntött jogerős, másodfokú ítéletében a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) hétfőn a párt "Szavazz érvénytelenül!" mobilalkalmazása ügyében.

„Szavazz érvénytelenül!” – A Kétfarkú Kutya Pártnak adott igazat az EJEB

Népszava
-
  20.01.20 18:17 Belföld

Úgy vélik, a magyar hatóságok megsértették az Emberi Jogok Európai Egyezményének a véleménynyilvánítás szabadságáról szóló cikkelyét.

„Szavazz érvénytelenül!” – az EJEB a kétfarkúak javára döntött

Demokrata
-
  20.01.20 18:01 Belföld

Az EJEB a Magyar Kétfarkú Kutya Párt javára döntött a párt mobilalkalmazása ügyében.

Pert nyert a magyar hatóságok ellen a Kétfarkú Kutya Párt

Propeller
-
  20.01.20 17:56 Belföld

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) javára döntött jogerős, másodfokú ítéletében a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) hétfőn a párt "Szavazz érvénytelenül!" mobilalkalmazása ügyében, amely miatt a testület elsőfokú ítélete szerint jogsértő módon szabtak ki pénzbírságot a magyar hatóságok. Fotó: Facebook/Kétfarkú Kutya…