Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 119 hír

Kondorosi kick-box sikerek a nemzetközi internetes formagyakorlat versenyen

Befejeződött a nemzetközi internetes formagyakorlat verseny második fordulója, amelyen szép kondorosi sikerek születtek. A csapat teljesítményét a felkészítő, Litauszki László Mester így látta: „Véget ért az E Tournament második fordulója, ahol a világ kickboxosai csaptak össze az internet segítségével, 21 nemzet 228 nevezést adott le erre az onlin

A gyógyításban folyamatosan követik a nemzetközi protokollt

A koronavírus-betegek kezelésénél folyamatosan követik a nemzetközi protokollt - mondta a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának főorvosa a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs sajtótájékoztatóján.

Szlávik: a gyógyításban folyamatosan követik a nemzetközi protokollt

Szlávik János kérdésére válaszolva közölte, ahogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és az egészségügyi szakma egy-egy kezelést ajánl vagy inkább nem javasol, úgy az itthon alkalmazott gyógyító módszereket is ehhez illeszkedve változtatják. Kitért arra is, hogy a koronavírus terjedhet tárgyak által is, ezért javasolt továbbra is a fertőtlenítés.

A gyógyításban folyamatosan követik a nemzetközi protokollt

A koronavírus-betegek kezelésénél folyamatosan követik a nemzetközi protokollt.

A gyógyításban folyamatosan követik a nemzetközi protokollt

Szlávik János kérdésre válaszolva közölte, ahogy az Egészségügyi Világszervezet (Who) és az egészségügyi szakma egy-egy kezelést ajánl vagy inkább nem javasol, úgy az itthon alkalmazott gyógyító módszereket is ehhez illeszkedve változtatják. Kitért arra is, hogy a koronavírus terjedhet tárgyak által is, ezért javasolt továbbra is a fertőtlenítés. E

Magyar kutató kapott rangos nemzetközi elismerést a CERN-ben

Innoportal
-
  Ma 12:04 Karrier

Magyar kutató kapott rangos nemzetközi kitüntetést: Nemes Frigyes János fizikus is elnyerte az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) CMS kísérletének díját, a CMS Eredményességi Díjat. A CMS a genfi székhelyű CERN, az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet, LHC gyorsítójának egyik nagy nemzetközi kísérlete. A díjat a CMS-kísérlet…

Magyarország célja, hogy űrhajóst küldjön a Nemzetközi Űrállomásra

Magyarország célja, hogy űrhajóst küldjön a Nemzetközi Űrállomásra

Több mint 50 tonna kokaint foglaltak le egy nemzetközi akció keretében

Több mint 50 tonna kokaint foglaltak le egy nemzetközi akció keretében - közölte a kolumbiai elnök helyi idő szerint pénteken.

50 tonna kokaint foglaltak le egy nemzetközi akcióban

Nagyjából 150 embert őrizetbe vettek, lefoglaltak csaknem 40 hajót és 4 repülőgépet, valamint körülbelül 7 tonna marihuánát is.

Több mint 50 tonna kokaint foglaltak le egy nemzetközi akció során

Ennek piaci értéke nagyjából 1,7 milliárd dollár (több mint 530 milliárd forint).

Hajókat, repülőgépeket és 50 tonna kokaint foglaltak le egy nemzetközi akcióban

Az Orion nevű akcióban eddig 180 tonna kokaint és 23 tonna marihuánát foglaltak le.

Hatalmas drogfogás lett a nemzetközi akció eredménye

Infostart
-
  Ma 07:15 Külföld

26 ország rendőrei dolgoztak rajta, 50 tonna kokaint és 150 ember fogtak.

Nemzetközi akció: több mint 50 tonna kokaint foglaltak le, 150 embert őrizetbe vettek

A 26 amerikai és európai országot tömörítő, másfél hónapos művelet során 40 hajót és 4 repülőgépet, valamint körülbelül 7 tonna marihuánát is lefoglaltak.