Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Vízilabda: Medencék, gólok, pofonok – kiállítás Kárpáti György emlékére

Szerdán ünnepélyesen megnyitották, és a tervek szerint május 31-ig lesz látható a Groupama Aréna Fradi Múzeumában a „Gyurika – Medencék, gólok, pofonok” című kiállítás, amely Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó életét mutatja be – írja az MTI.

Medencék, gólok, pofonok: megnyílt a Kárpáti György-kiállítás

Egész életében a Ferencvárosi Torna Clubhoz kötődött a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, még a keresztnevét is Sárosi György, az egyesület egykori futballklasszisa után kapta. Az idén meghalt "Gyurikának" a Groupama Arénában nyílt kiállítása.

Kiállítás nyílt Dr. Kárpáti György emlékére

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Dr. Kárpáti György életét bemutató Gyurika - Medencék, gólok, pofonok című kiállítás nyílt október 21-én, szerdán a Groupama Aréna Fradi Múzeumában."Gyurika" - ahogy mindenki ismerte - tízévesen csatlakozott a Fradihoz, focizott, az FTC gyerekcsapatában is játszott, majd úszó volt (négy magyar…

Kiállítás Kárpáti György emlékére

Fotók, érmek és más tárgyak kíséretében mutatják be a háromszoros olimpiai bajnok pólós életét.

Kiállítás Kárpáti György emlékére

Szerdán ünnepélyesen megnyitották a „Gyurika – Medencék, gólok, pofonok” című kiállítást.

Megnyílt a Kárpáti György életét bemutató kiállítás

Teol
-
  20.10.21 12:04 SportAlapítványOlimpia

Szerdán ünnepélyesen megnyitották, és a tervek szerint május 31-ig lesz látható a Groupama Aréna Fradi Múzeumában a „Gyurika – Medencék, gólok, pofonok” című kiállítás, amely Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó életét mutatja be.

Belefáradtak az emberek, és már nem a betegségtől félnek – Kárpáti Iván jegyzete

Klubrádió
-
  20.10.20 17:51 Vélemény

Próbáljuk fenntartani egy normális élet látszatát, nem üresek az utcák, a munkahelyek, az iskolák. Ez értelemszerűen azzal jár, hogy a járvány idején többen kerülnek kórházba és többen halnak meg. Sokan belefáradtak, ki egzisztenciálisan, ki lelkileg és még többen minden szempontból. Már nem a betegségtől félnek ...  Közben a politikusok…