Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 135 hír

Ezek a legjobb bankok

Az OTP Bank lett a Mastercard – év bankja 2019 verseny fődíjasa, az Év bankára elismerést pedig Tóth Balázs, az UniCredit Bank elnök-vezérigazgatója kapta. A november 13-i díjátadón idén először a prémium banki szolgáltatásokért a GRÁNIT Bank vehette át az első díjat. A Mastercard – év bankja versenyben 10 kategóriában indulhattak a…

Az OTP az év bankja a Mastercardnál

Az OTP Bank lett az év bankja a Mastercard idei versenyén, az év bankára elismerést pedig Tóth Balázs, az UniCredit Bank elnök-vezérigazgatója kapta.

Az OTP lett Az év bankja 2019-ben

Az OTP Bank lett a Mastercard – év bankja 2019 verseny fődíjasa, az Év bankára elismerést pedig Tóth Balázs, az UniCredit Bank elnök-vezérigazgatója kapta. A november 13-i díjátadón idén először a prémium banki szolgáltatásokért a Gránit Bank vehette át az első díjat.

Küzdelmes meccset játszik a magyar bankszektor

Portfolio
-
  Ma 08:54 Gazdaság

Immáron negyedik alkalommal rendezzük meg a bankszektor, az IT-szektor és a fintech cégek egyik legfontosabb szellemi műhelyéül szolgáló Banking Technology konferenciánkat, ahol a bankok digitális transzformációjával, a szektor legfontosabb üzleti és technológiai fejlesztési irányairól van szó. A konferencia helyszínéről tudósítunk a…

Már banki átutalással is rendezhetik a szülők gyermekük óvodai étkeztetését Velencén

Feol
-
  Ma 07:10 Megyei

Gerhard Ákosnak, Velence új polgármesterének első intézkedései között szerepelt az, hogy lehetővé tették a szülők számára az óvodai étkezés díjának banki átutalásos rendezését.

Becsei megállapította, hogy fontos a bankszektor hatékony digitalizációja

Mínuszos
-
  Ma 06:33 Gazdaság

Fontos a bankszektor minél gyorsabb és hatékonyabb digitalizációja, mivel a jól működő bankrendszer a gazdasági siker egyik záloga – mondta Becsei András, a Magyar Bankszövetség elnöke. Kiemelte, hogy jelenleg nem érvényesül az azonos tevékenység, azonos szabályozás elv a bankok és a technológiai cégek között, ez egyenlőtlen…

Mi baja a nőkkel az Apple bankkártyájának?

Nuus
-
  Ma 02:46 Tudomány

Vizsgálódik New York állam pénzügyi felügyelete, mert az Apple Card algoritmusa rendre kisebb hitelkeretet állapít meg a nőknek. Még akkor is, ha a hitelminősítésükkel semmi gond nincs.

Az OTP Bank lett az év bankja

Napi
-
  Tegnap 22:40 Cégvilág

Az OTP Bank lett az év bankja a Mastercard idei versenyén, az év bankára elismerést pedig Tóth Balázs, az UniCredit Bank elnök-vezérigazgatója kapta - közölte a Mastercard szerdán az MTI-vel.

Idén az OTP lett az év bankja a Mastercard versenyén

Az OTP Bank lett az év bankja a Mastercard idei versenyén, az év bankára elismerést pedig Tóth Balázs, az UniCredit Bank elnök-vezérigazgatója kapta - közölte a Mastercard szerdán az MTI-vel.

A big tech a bankok tortájára pályázik? Jövő évtől folyószámlát kínál a Google

BitcoinBázis
-
  Tegnap 20:42 Gazdaság

A big tech úgy tűnik elszánta magát, hogy a betegye a lábát a banki territóriumnak számító pénzügyi világba. A Facebook Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Megszüntetné a bankfiókokat az MNB

Nyugat
-
  Tegnap 20:08 Gazdaság

Csak drágítják a pénzügyi szolgáltatásokat.

Nagy bajban lehet a Deutsche Bank elnöke

Origo
-
  Tegnap 19:47 Gazdaság

Egyre erősödik az elégedetlenség az elnök teljesítményével kapcsolatban, nő a távozásának esélye.

Idén is az OTP Bank lett az év bankja

Az OTP Bank lett az év bankja a Mastercard idei versenyén, az év bankára elismerést pedig Tóth Balázs, az UniCredit Bank elnök-vezérigazgatója kapta – közölte a Mastercard szerdán az MTI-vel. Fotó: MTI/Kovács Attila A versenyre, amelyen 10 kategóriában indulhattak a Magyarországon lakossági szolgáltatást nyújtó kereskedelmi bankok, 14…