Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 275 hír

Mádi Magdolna kapta a Paks Kultúrájáért díjat

A magyar kultúra napja alkalmából rendezett városi ünnepségen Szabó Péter polgármester mondott beszédet, majd átadta a Paks Kultúrájáért díjat, amit ez alkalommal Mádi Magdolna, a Tűzvirág Táncegyüttes művészeti igazgatója vehetett át…

Díjazták a Sziget fenntarthatósági törekvéseit

Mosaic Online
-
  Ma 19:05 Kultúra

Komoly elismerést vívtak ki a Sziget zöld törekvései a hollandiai Groningenben, ahol a környezettudatos fesztiválok legnagyobb méltatásának számító „Greener Festival Awards” díjkiosztóján a környezetvédelem terén „elkötelezett” fesztiválnak járó díjat kapta. Tizenöt ország olyan fesztiváljait díjazták idén, melyek elkötelezettek a fenntarthatóság m

Demcsák Zsuzsára és indiai szerelmére támaszkodott a gyászban L.L. Junior

Promotions
-
  Ma 18:48 Bulvár

Előadást tartott Krishan, aminek a kezdete előtt L.L. Junior is megjelent a teremben.

Autópálya díjak Bosznia-Hercegovinában 2020 - mennyibe kerül Boszniában az autópálya matrica 2020-ban?

ProfitLine
-
  Ma 18:30 Gazdaság

Boszniai autópálya djíjak 2020-ban. Boszniában a magyar autópályákon megszokott matrica-rendszer nincsen, így matrica árak sincsenek. Bosznia-Hercegovina autópálya rendszer és fizetési módok 2020.

Átadták a RAGT Termelői Verseny díjait az AGROmashEXPO-n

A 2019. évi Ragt Termelői Verseny győztesei ünnepélyes keretek között az AgromashExpo-n vehették át díjaikat 2020. január 24-én a Hungexpo G pavilonjának fórumszínpadán.

Évértékelés a díjátadás a Primom Alapítvány kuratóriumának évzáró ülésén

Nyíregyháza
-
  Ma 12:47 Belföld

A közelmúltban a PRIMOM Alapítvány kuratóriuma megtartotta évzáró ülését, melyen Czomba Csaba, a testület elnöke megköszönte a tagok és a dolgozók egész évi munkáját.

Döntse el ön, hogy ki legyen a díjazott!

Teol
-
  Ma 12:00 Sport

Ahogy azt az elmúlt években olvasóink megszokhatták, idén is megszavaztatjuk, hogy ki kapja meg a közönségdíjat a megyei focibajnokság első és második osztályában.

A RAGT Termelői Verseny nyerteseit díjazták az AGROmashEXPO-n

A 2019. évi RAGT Termelői Verseny győztesei ünnepélyes keretek között az AGROmashExpón vehették át díjaikat 2020. január 24-én a Hungexpo G pavilonjának fórumszínpadán.

Demcsák Zsuzsával való viszonyáról vallott L.L Junior

Ripost
-
  Ma 11:40 Bulvár

A rappert mély barátság köti össze a műsorvezetővel, és az utóbbi időben több alkalommal találkozott Zsuzsa indiai kedvesével is.

Díjnyertes háborús dokumentumfilm jön a hvg360-ra

HVG
-
  Ma 11:30 Film

A Kilenc hónap háború című filmet szombat estétől láthatják a hvg360-on.

Megújul az Aegon Művészeti Díj

15 éves Magyarország legrangosabb független irodalmi díja, az Aegon Művészeti Díj. A jubileum nemcsak ünneplésre ad okot, hanem a megújulásra is: 2020-tól az Aegon Irodalmi Díj nevet viseli az elismerés és felfrissült logóval népszerűsíti a kortárs irodalmat és az olvasás szeretetét. Átalakult a jelölés, valamint a kiválasztás menete is, de az…

Ki kapja idén a kerület díjait? Tegyetek javaslatot

Idén is a ti javaslataitokat várják, kik kapják Budafok-Tétény díjait, az alábbiakat:Díszpolgári kitüntetésSzabó Gyula-díjZáborszky Nándor-díjAz év budafok-tétényi vállalkozója díjGráf Antal-díjTóth József-díjMihalik Sándor-díjKatona Péter-díjMunkácsy Károly-díjZakariás József-díjDr. Bálint Béla-díjTiszta, virágos kerületért díjMIndegyiknek más a f

L.L. Junior gyászát enyhítette Demcsák Zsuzsa és párja

Élete legnehezebb időszakában így álltak mellette.

Hárman Újbuda kultúrájáért: kiosztották az idei Pro Cultura díjakat

Az önkormányzat a magyar kultúra napja alkalmából minden évben Pro Cultura Újbuda kitüntetéssel ismeri el azokat, akik kiemelkedő munkát végeztek a kerület művelődésének, kulturális színvonalának, szellemi értékei gyarapításának érdekében.Idén a B32 Galéria és Kultúrtérben rendezett ünnepségen László Imre polgármester…

Díjat adtak át a nők foglalkoztatásáért Zalaegerszegen

Zaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Nézd meg a családban a nőt, és meglátod, milyen a család, nézd meg a nemzetben a családot, és megtudhatod, milyen a társadalom.