Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 55 hír

A Jobbik elnöke utasította párttársát államtitoksértésre

Az alagút megépítéséről szóló előterjesztést a nemzetbiztonsági bizottság tagjai már napokkal ezelőtt megkapták.

Feljelentést tett Tényi István a Jobbik álhírgyártásának ügyében

Értesüléseink szerint Jakab Péter utasította Stummer Jánost arra, hogy kreáljon botrányt a Puskás Arénába tervezett alagút ügyéből.

Hollik István: A Jobbik kétszínű és álságos baloldali párttá vált

Hajnády Kristóf korábban egy fénykép tanúsága szerint Auschwitzban a győzelem jelét mutatta, képet osztott meg Hitlerről.

Nemzetbiztonsági átvilágítás elé néz a jobbikos Stummer János

Kövér Lászlóhoz fordult közérdekű bejelentéssel Tényi István.

Auschwitzban a győzelem jelét mutató jobbikos Jakab Péter sofőrje

Neokohn
-
 Tegnap 21:03Külföld

Jakab Péter a minap karambolozott, ám sajtóhírek szerint az autót nem ő vezette, hanem Hajnády Kristóf, aki Auschwitzban még a győzelem jelét mutogatta.

Alagútügy: a jobbikos politikus karrierjét kockáztatja, a Puskás közleményt adott ki

Vita alakult ki a kormány és a Nemzetbiztonsági Bizottság jobbikos elnöke között arról, hogy titkos alagút épül-e a Puskás Aréna alá. Az ellenzéki politikus annak árán is nyilvánosságra hozta az ügyet, hogy felmentheti az Országgyűlés.

A Puskás Aréna szerint hazudik a Jobbik képviselője: nincs titkos alagút

Mai kacsa: titkos alagút épül a Puskásban... – ezzel a című poszttal reagált pár perce a Puskás Aréna Facebook-oldalán, miután Stummer János, Jobbik országgyűlési képviselője, a parlament Nemzetbiztonsági bizottságának elnöke arról beszélt, hogy titkos alagutat akarnak építeni Orbán Viktornak. A Puskás Aréna azt írja, nincs titkos…

A Puskás Aréna szerint nem mond igazat a Jobbik képviselője: nincs titkos alagút

Mai kacsa: titkos alagút épül a Puskásban... - ezzel a című poszttal reagált a Puskás Aréna Facebook-oldalán, miután Stummer János, Jobbik országgyűlési képviselője, a parlament Nemzetbiztonsági bizottságának elnöke arról beszélt, hogy titkos alagutat akarnak építeni Orbán Viktornak az sportkomplexum alatt.

Gyorsan lelőtték a legújabb jobbikos kacsát

Demokrata
-
 Tegnap 17:27Belföld

Még saját magához képest is elképesztően szánalmas produkciót mutatott be kedden a Jobbik. A Puskás Arénának még a nevét se találták el...

Módosítaná az Alaptörvényt a Jobbik

Alaptörvény-módosítást kezdeményezett a Jobbik annak érdekében, hogy mindenki számára elérhetővé váljon a megfizethető lakhatás – jelentette be keddi online sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke.

Az Auschwitzban a győzelem jelét mutató jobbikos vezethette az autót, amivel karambolozott a Jobbik miniszterelnök-jel…

Jakab Péter utalt arra, hogy nem ő vezette az autót, ami tegnap csúnyán összetört, de most kiderült, hogy ki ülhetett a volánnál: az Auschwitzban a győzelem jelét mutató Hajnády Kristóf.

Alaptörvény-módosítást kezdeményezett a Jobbik, hogy mindenki számára elérhetővé váljon a megfizethető lakhatás

Alaptörvény-módosítást kezdeményezett a Jobbik annak érdekében, hogy mindenki számára elérhetővé váljon a megfizethető lakhatás - jelentette be keddi online sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke.

Saját, titkos "alagutat akar építeni magának Orbán Viktor a Puskás Arénába", állítja a Jobbik képviselője egy állítólagos …

Orbán Viktorról és egy állítólagos titkos fejlesztésről szóló leleplezéssel állt elő kedden egy Facebook-videóban Stummer János. A Parlament Nemzetbiztonsági bizottságának elnöke azt állítja, a terv azért került hozzá, mert – megfogalmazása szerint – az alagútról szóló beruházást a bizottságon keresztül akarták titkosítani. Facebook videójában…