Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 82 hír

Jobbikos belviszály: „Nem örülök annak, hogy idáig fajult az ellentét”

Minden jobbikosnak, a párt elnökségének is tennie kell azért, hogy béke és nyugalom legyen – üzente Bencsik János kilépése után Sneider Tamás.

Jobbik-frakció: máma már nem hasad tovább

Magyar Hang
-
  Ma 18:59 Belföld

Bencsik János frakcióból való kilépése után próbáltuk elérni a pellengérre állított képviselőket, hogy megtudjuk, követik-e Bencsik példáját.

Távozik-e a Jobbikból? - megszólalt Sneider Tamás

A volt pártelnök reméli, nem kell, hogy megforduljon a kilépés gondolata a fejében, és abban is bízik, másoknak sem kell majd otthagyniuk a Jobbikot.

Kilépett a Jobbikból Bencsik János

RTL Klub
-
  Ma 18:25 Bulvár

Kilépett a pártból és a Jobbik parlamenti frakcióját is elhagyja Bencsik János, a párt korábbi budapesti elnöke. Azt mondja, távozása egyik oka a pártelnök kongresszusi beszéde, amelyben szerinte Jakab Péter bosszúhadjáratot hirdetett azok ellen, akik nem őt támogatják. Jakab Péter az RTL Híradónak azt mondta: természetes, hogy egy…

Feljelentésig durvult a Jobbik belső konfliktusa

A budapesti elnök otthagyta a pártot, de a hátországban is súlyos konfliktusok zajlanak.

Bencsik János kilépett a Jobbikból

Bencsik János videoüzenetében lépése okaként azt említette, hogy a párt január végén megválasztott elnöke és annak helyettese „politikai bosszúhadjáratot hirdetett mindazon jobbikos vezetők és munkatársak ellen, akik nem az ő csapatukat erősítették”, ő pedig ezt a lépést „morálisan elfogadhatatlannak, a Jobbik jövőjére nézve végzetesnek”…

Bejelentette a Jobbik budapesti elnöke: ő is kilép a pártból

Kilépett a Jobbikból és a párt országgyűlési képviselőcsoportjából Bencsik János - a politikus ezt szerda délután jelentette be közösségi oldalán. Kevéssel a bejelentés után a Jobbik az MTI-hez eljuttatott közleményében jelezte, hogy tudomásul veszi a távozást.

Kilépett a Jobbikból a párt budapesti elnöke

Kilépett a Jobbikból és a párt országgyűlési képviselőcsoportjából Bencsik János – a politikus ezt szerda délután jelentette be közösségi oldalán. Kevéssel a bejelentés után a Jobbik az MTI-hez eljuttatott közleményében jelezte, hogy tudomásul veszi a távozást. Bencsik János videoüzenetében lépése okaként azt említette, hogy a párt…

Sneider Tamás az újabb jobbikos kilépésről: Sajnálom, hogy idáig fajult a helyzet

A volt pártelnök reméli, nem kell, hogy megforduljon a kilépés gondolata a fejében, és abban is bízik, másoknak sem kell majd otthagyniuk a Jobbikot.

Kilépett a Jobbikból Bencsik János

Bencsik János épp egy évvel ezelőtt szerzett parlamenti mandátumot.

A Jobbik budapesti elnöke kilépett a pártból Jakab Péter miatt

A jobbikos Bencsik János bejelentette a lemondását, mert szerinte a párt elnöke azt mondta, a továbbiakban nincs szükség nemzetpolitikai és emlékezetpolitikai témákra. Jakab Péter a nemrég kiszivárgott kongresszusi beszédében Bencsiket azok közé sorolta, akivel nem akar együtt dolgozni.

Kilép a Jobbikból a párt budapesti elnöke, Bencsik függetlenként folytatja a parlamentben

De "továbbra is a fideszes pártállam lebontásáért" dolgozik majd, ellentétben az "álellenzéki Mi Hazánkkal".

Kilép a Jobbikból a párt budapesti elnöke, Bencsik János függetlenként folytatja a parlamentben

De "továbbra is a fideszes pártállam lebontásáért" dolgozik majd, ellentétben az "álellenzéki Mi Hazánkkal".

Kilépett a Jobbikból Bencsik János parlamenti képviselő

Az új elnök, Jakab Péter azt mondta, nincs már szükség a Jobbikban nemzetpolitikai témákra, ezért lép ki Bencsik.