Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 52 hír

Egyre több nő választja sportágául a szumót Japánban

Life
-
  Ma 18:00 Életmód

Egyre több nő választja sportágául a szumót Japánban

Így vált a japán autó azzá, ami

Totalcar
-
  Ma 14:51 Autó-motor

A háború utáni szűkös évek és a gazdasági hatalommá válás között alig negyven év telt el. Ebből kaptunk el pár pillanatot.

A bagoly szárnyal: Japánból jött meg a világ leggyorsabb autója

Autó Pult
-
  Ma 14:06 Autó-motor

Noha már évekkel ezelőtt kaptunk némi ízelítőt az Aspark Owl néven életre hívott hiperautóból, végül csak most készült el a mű és – ha csak virtuálisan is, de – előttünk áll. A japánok villámmodellje természetesen elektromos hajtással érkezett, hihetetlen képességek állnak a neve mellett, elég az abszolút felfoghatatlan teljesítményre vagy a hozzá

Száz(ezer)halombatta Japánban

Rakéta
-
  Ma 13:00 Infotech

Képzeljük el, hogy a régészek azonosítanak 160 000 darab feltáratlan halomsírt, melyek Szent István királyunk előtt 700 évvel élt magyar törzsfők és előkelők számára készültek. Majd ezt követően hozzájuk sem nyúlnak, mivel ezt törvény tiltja meg nekik. Nehéz ugye? Pedig Japánban ép ez történik.

A legkisebb osztrák borvidék London és Japán után a magyar piacon is megjelenik

Forbes
-
  Ma 11:33 Színes

Ausztria legkisebb borvidéke szinte épp hogy csak visszanyerte önálló státuszát, hónapról hónapra közelebb kerül ahhoz, hogy megmutassa, bizonyos szempontból többet tud szomszédainál.

Különleges hotel nyílik Japánban

AQUA
-
  Ma 08:08 Vitorlás

A felkelő nap országában egyre több kapszulahotel nyílik. Az Alphaville Architects most Kiotó egyik negyedébe, a különleges szövési technikáiról és textiljeiről ismert Nisijinbe álmodta meg a saját hotelverzióját, a Hostel Suit. Ez a terv annyiban különbözik a többitől, hogy a tervezők szándéka szerint elrendezése egy város képét utánozza, utcákkal

Tényleg létezik a japán sziget, ahol a gázálarc a mindennapok része?

A neten újra és újra felbukkannak a fotók arról, hogy Mijakedzsimán, a világ egyik legveszélyesebb helyén gázálarcban tartottak esküvőt. Mi igaz ebből?

Na, melyik a japánok kedvenc német autója?

Vezess
-
  Tegnap 14:36 Autó-motor

Ahogy tavaly, idén is egy Mitsubishit választottak meg az év japán autójának az RCJ szavazásán. Az importautók között a BMW 3 győzött, a döntőbe három BMW is bekerült.

Ezért üljünk be egy japán gasztrotaxiba! Nyálcsorgató élmény négy keréken

Travelo
-
  Tegnap 12:26 Recept

Japán szerte, több régióban is robognak már a gasztro-taxik, amik elvisznek a legfinomabb helyszínekhez.

Váratlanul gyenge adat jött japánból

A japán gazdaság a harmadik negyedévben 0,2%-kal nőtt éves szinten, ami messze alulmúlta a várt 0,8%-os  bővülést. A japán GDP az előző negyedévhez képest pedig csupán 0,1%-kal bővült, ami szintén alulmúlta a 0,2%-os várakozásokat.

Lelassult a japán növekedés

Egy éve legkisebb ütemben nőtt a japán gazdaság a harmadik negyedévben.

Japán pingvinek és eltévedt majomhercegek az Anilogue fesztiválon

Márkamonitor
-
  Tegnap 06:05 Film

A november 27. és december 1. között megrendezendő budapesti Anilogue Nemzetközi Animációs Fesztivál idei újdonsága, hogy immár három versenykategóriában osztanak majd ki díjakat. Idén először 20, kifejezetten gyerekeknek készült animáció is versenyez majd, köztük több magyar film. A rövidfilmes szekcióban 16 ország 24 alkotása lesz…

Végzett a küldetésével a Hayabusa-2 japán űrszonda, megkezdte útját hazafelé

Japán saját bejáratú űrszondája, a Hayabusa-2 végzett a hosszú ideje tartó munkájával, ami a Ryugu aszteroida vizsgálatát jelentette, ugyanis megindult a tegnapi nap folyamán hazafelé, a csomagtartóban rengeteg mintával a kérdéses égitest felszínéről. Még 2014 decemberében indult útnak az űrszonda, azóta pedig számos "élmén...