Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Miért a január a legnyomasztóbb hónap?

Behír
-
 21.01.18 08:31Belföld

A január soha nem volt a legvidámabb hónap az évben, de most a járványhelyzet is csak fokozza a rosszkedvet. Az ünnepek után üresség marad bennünk, a fű se nő, és még az idő is rossz.

Fémjelzés – a hét újdonságai (2021. január 11-17.)

Fémforgács
-
 21.01.17 11:00Zene

Érdemes már most elkezdeni kutakodni a potenciális év lemeze után. Az e heti listában is akadnak csemegék. Aberration – Aberration (EP) (black/death metal)Adventus – Morir y Renacer (melodikus heavy/power metal)Amon Sethis – Treasures from the Sand (EP) (progresszív metal)Antre – Dark Spectrum (EP) (atmoszferikus black…

Szlávik János: 8-10 hónapig biztosan véd az oltás

Szlávik János: 8-10 hónapig biztosan véd az oltás

Jön a januári fizetés – erre érdemes odafigyelni

Célszerű már az első bérszámfejtés előtt nyilatkozni az adókedvezményekről, így a munkáltatók már a januári fizetésben is figyelembe veszik a munkavállalóknak járó adókedvezményeket - tájékoztatta az MTI-t Izer Norbert.

Jön a januári fizetés – erre érdemes odafigyelni

Célszerű már az első bérszámfejtés előtt nyilatkozni az adókedvezményekről, így a munkáltatók már a januári fizetésben is figyelembe veszik a munkavállalóknak járó adókedvezményeket - tájékoztatta az MTI-t Izer Norbert.

Hitman 3 - Nintendo Switch-re is megjelenik a hónapban

Gamepod
-
 21.01.17 11:30Gaming

A nagygépes változatoktól eltérően a Nintendo hibrid konzolján a stream/cloud változat lesz játszható.

Még csak január van, de már megtartották az év sztár-babazsúrját

iFaktor
-
 21.01.17 12:00Bulvár

L.L. Junior látott vendégül több olyan hírességet is, akik 2020-ban szülői örömök elé néztek, így talán nem túlzás kijelenteni annak ellenére, hogy még csak január van, hogy megtartották az év babazsúrját. A „bulin" Herceg Dávid, Herceg-Pál Bianka és decemberben született kisfiuk Noah is jelen volt, sőt mindkét szülő feltöltött egy-egy képe

Egy brit kutatás szerint öt hónapig kaphat immunitást az, aki átesett a koronavíruson

Egy júniustól novemberig tartó kutatás eredményeként jutottak erre az eredményre. Az angol népegészségügyi szolgálat friss kutatása szerint legalább öt hónapig kaphat védettséget az, aki korábban már elkapta a koronavírust. A kutatásból az is kiderül, hogy a már megfertőződöttek körében mintegy 83%-kal alacsonyabb az újrafertőződés…

Téli depresszió? 10 jópofa tipp, amivel vidámabb lesz a január

Bien
-
 21.01.17 12:31Életmód

Az év első két hónapja általában nem sok vidámsággal kecsegtet minket, azonban az alábbi tíz tippel távol tarthatod a téli letargiát.

Legalább öt hónapig adhat immunitást a fertőződés

Egy júniustól novemberig tartó kutatás eredményeként jutottak erre az eredményre.

Ezeket a játékokat kaphatod meg januárban, ha előfizetsz Xbox Live Goldra

Liner
-
 21.01.17 13:22Infotech

A Microsoft gondoskodott arról, hogy a karácsonyi ünnepek végeztével 2021 első hónapja se teljen el izgalmas kalandok és szórakozás nélkül.

30XX - egy hónap múlva jön az Early Access-kiadás

Gamekapocs
-
 21.01.17 14:00Gaming

Kereken egy hónap múlva rajtol el a Steam Early Access-szekciójában a 30XX, a Batterystaple Games legújabb rougelike platformere. A játék roguelite-móddal és pályaszerkesztővel érkezik majd.

Anno 1921 – Békéscsaba és a világ 1921. január közepén

Behír
-
 21.01.17 15:25Belföld

Alig kezdődött el az év, de nem maradtak híján fontos híreknek a Körösvidék olvasói. Íme a főbb hírek röviden: „Nondum finis Hungáriáé” és a csabai piacon felmerülő problémák. Csabai hős úrilány és végezetül egy hűséges lengyel katona.

Négy hónap börtönre ítélték azt a futárt, aki nem volt hajlandó zsidó vallásúaknak szállítani

Megszületett a bírósági döntés annak a francia futárnak az ügyében, aki nem volt hajlandó ételt szállítani zsidó vallású rendelőknek, és zsidó vallású tulajdonosok kezében lévő éttermekből sem volt hajlandó rendelést felvenni.