Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 40 hír

David James: Salah nem pótolhatatlan

Sport365
-
 Tegnap 19:04Foci

A Liverpoolnak szüksége van az egyiptomi támadóra?

Így keresték a magyar James Bondot a Kádár-rendszerben: ezeknek a feltételeknek kellett megfelelnie az ideális titkos …

Blikk
-
 Tegnap 17:22Külföld

– Nemcsak megbízható, bátor, fegyelmezett, leleményes, valamint a kommunista eszmékhez és a párthoz hű az ideális hírszerző, hanem családos is – derül ki egy 1977-ben készült titkos tananyagból, amelyet a napokban tárt a nyilvánosság elé az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára.

Kiss Ramóna James Bond lányként jelent meg, maga volt az álom

Liner
-
 Tegnap 06:49Divat

Rami egy szexi videót is megosztott magáról ebben a csodálatos ruhában, ami talán az egyik kedvence lehet a Dancing with the Starsban.

A média tovább áskálódik a megcsalásos botrány után: Lily James és Dominic West szexi fotósorozata

Starity
-
 20.11.22 20:29Bulvár

A média tovább áskálódik a megcsalásos botrány után: Lily James és Dominic West szexi fotósorozatot publikált négy évvel ezelőtt.

Project 007: James Bond-eredettörténet az IO Interactive-tól!

theGeek
-
 20.11.20 17:04Gaming

Most már nem csak a 47-es ügynök történetén dolgoznak a dán fejlesztők: egy másik ügynök is csatlakozik hozzájuk. A neve pedig Bond. James Bond. Az IO Interactive bejelentette a Project 007-et, ami kódnévként szolgál csak ennek a James Bond-játéknak. Ezt a stúdió saját maga fogja majd kiadni (ahogy a Hitman III-at is), mégpedig…

12 Minutes: Késik a Daisy Ridley és James McAvoy közreműködésével készülő thriller

Egy kicsivel több idő kell a játék tökéletesítésére. Nem is egy, de rögtön három játékát is elcsúsztatta az Annapurna Interactive, mert szeretnének egy kicsit több időt adni az alkotóknak a munkára.

James Gunn tényleg beleőszült 2020-ba – és ezt természetesen képen is megmutatta

IGN
-
 20.11.20 12:39Film

Megszenvedte az elnökválasztást. A rendező úgy kommentálta a stílusváltását, hogy “nézzétek, mit tett az elnökválasztás a hajammal” - azt viszont nem árulta el, hogy most már örökre így marad-e.

Egy vadiúj James Bond játékon dolgoznak a Hitman alkotói

Az IO Interactive nevét még a 2000-es években, a Hitmannek köszönhetően zártuk a szívünkbe, azóta pedig számos új játékkal állt elő a cég, ám csak ritkán tértek el a Hitman szériától. Épp ezért nagy újdonság, hogy a tegnapi titokzatos bejelentésben egy új James Bond játékot lepleztek le, aminek a trailere már meg is érkezett.  

Mutatjuk a James Bond-filmek 5 legmenőbb karóráját

Player
-
 20.11.20 06:18Divat

Egy ügynök elmaradhatatlan kelléke a karóra, ami sokszor különleges funkciókra is képes. Nézzük meg James Bond öt legtutibb óráját.

James Bond-játékon dolgozik a Hitman fejlesztője

Hosszú idő után új vizekre evez az IO Interactive.

James Bond játékon dolgozik az IO Interactive

SG
-
 20.11.19 16:50GamingDániaJames Bond

Az IO Interactive készíti az új James Bond játékot.

A Hitman fejlesztői bejelentették, hogy James Bond videojátékon dolgoznak

IGN
-
 20.11.19 16:21Gaming

Mellé pedig csatoltak egy rövid kis videót. Az IO Interactive egy videó kíséretében jelentette be, hogy egy felettébb népszerű franchise alapján készítenek játékot.