Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 117 hír

Jakab Péter beszaladt a TV2 épületébe

A Jobbik országgyűlési képviselőjének ugyan ajtó nem állta az útját, de a biztonsági őrök igen.

A jobbikos Jakab Péter miatt lett rosszul a TV2 munkatársa

Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselő megpróbált berontani a TV2-höz, ám a biztonsági őrök hamar útját állták, amit élőben közvetített közösségi oldalán. Jakab akciójának köszönhetően a csatorna egyik dolgozója annyira megrémült, hogy rosszul lett, és mentőt kellett hozzá hívni.

Leégett az egykori István-malom épülete Békéscsabán (videó)

Leégett az egykori István-malom épülete kedden Békéscsabán - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója. A lángokat - amelyek átterjedtek egy kisebb melléképületre is -, késő este sikerült körülhatárolniuk a tűzoltóknak. Sérültekről nincs információ. A behir.hu portál szerint 1915-ben egyszer már pusztított tűz a malomban.

Hatalmas tűz Békéscsabán, leégett az egykori István-malom

Leégett az egykori István-malom épülete kedden Békéscsabán - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója. A lángokat - amelyek átterjedtek egy kisebb melléképületre is -, késő este sikerült körülhatárolniuk a tűzoltóknak. Sérültekről nincs információ.

05.22. Üzenet: Hegedűs István

Aki elindult az Úr útján, az ne tekintsen hátrafelé.

Jakab Péter szerint terroristának nézték a TV2-ben

A Jobbik-politikus a Tények stúdiójába akart bejutni, amikor az egyik dolgozó elájult.

Leégett az egykori István-malom épülete Békéscsabán

Leégett az egykori István-malom épülete kedden Békéscsabán – jelentette a helyszínről az MTI tudósítója. A lángokat – amelyek átterjedtek egy kisebb melléképületre is -, késő este sikerült körülhatárolniuk a tűzoltóknak. Sérültekről nincs információ. A behir.hu portál szerint 1915-ben egyszer már pusztított tűz a malomban. A belvárosban…

Rosszul lett a TV2 dolgozója, amikor jobbikosok mentek be az épületbe, Jakab Péter szerint terroristáknak hitte őket

„Amikor berontottak, az egyik dolgozónk, az egyik kollégánk a fenyegetés miatt elájult, és mentőt kellett hozzá hívni” – mondta be Gönczi Gábor az adás végén.

Leégett az egykori István-malom Békéscsabán

Leégett az egykori István-malom Békéscsabán. A több mint százéves ipari műemléknek először a tetőszerkezete, majd mind a hat szint födémszerkezete is beszakadt. Több mint hatvanan dolgoztak a lángok megfékezésén, de a Békéscsaba belvárosában lévő épület gyakorlatilag teljesen megsemmisült. Száz éve egyszer már leégett, de akkor…

Leégett az egykori István-malom épülete Békéscsabán

Összeomlott a tetőszerkezet; az épület mind a hat szintjének födémszerkezete beszakadt.

Jakab Péter berontott a TV2-höz

Jakab Péter „Ez a tévé hazudik” feliratú pólójában köszöntötte a Jobbik Facebook-oldalára feltöltött, majd onnan eltávolított videóban a nézőket.

Jakab Péterék be akartak jutni a TV2 stúdiójába

„Szerettük volna elérni, hogy a Tények című hírcsárda, ha máshogy nem, akkor a személyes jelenlétünk hatására…” – mondta el az élő videón a Jobbik politikusa.

Leégett az István-malom épülete Békéscsabán

Leégett az egykori István-malom épülete kedden Békéscsabán – jelentette a helyszínről az Mti tudósítója. Sérültekről nincs információ. A belvárosban található malomépület 17 óra körül gyulladt ki, és a lángok annak ellenére átterjedtek az épület összes szintjére, hogy a tűzoltók nagy erőkkel, gyorsan a helyszínre érkeztek. Este fél 7-re összeomlott

Leégett az egykori István-malom épülete Békéscsabán

Kigyulladt az egykori István-malom épülete kedd délután Békéscsabán, a belvárosban található ipari műemlék teljes terjedelmében ég - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója.