Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 278 hír

Nagy István: ösztönözni kell a méztermelést

Promenad
-
  Ma 20:00 Megyei

Mintegy 20 ezer család foglalkozik méhészettel, 1,2 millió méhcsalád van Magyarországon és 20-25 ezer tonnát tesz ki évente az országban a méztermelés, amelyet ösztönözni kell intézkedésekkel és támogatásokkal - mondta Nagy István agrárminiszter csütörtökön a mézfogyasztást népszerűsítő őszi kampányt megnyitó sajtótájékoztatón,…

Jakab Péter lehet a Jobbik elnöke

Elnökjelölti szándéknyilatkozat Májusban az országos választmányi ülésen szinte valamennyi küldött arra kért, legyek a Jobbik elnöke. Mindig is azt vallottam, ha egy feladat megtalál, nincs B-terv, el kell azt vállalni és menni kell előre. Azon a választmányin azt akartátok, hogy ez a feladat engem találjon meg. Azóta végigjártam az országot,...

Ujlaky István: Össznemzeti trehányság

Egy erdélyi magyar a kulturális nemzet logikája szerint a magyar, az államnemzet logikája szerint a román nemzethez tartozik.

Jakab Péter esélyes a Jobbik elnökének

Sem az elnöki posztra, sem más tisztségre nem pályázik a párt november 9-re összehívott tisztújító kongresszusán Sneider Tamás, a Jobbik elnöke, írja az MTI a sajtótájékoztatójáról. Sneider Tamás hangsúlyozta, a Jobbik legnehezebb időszakában vette át a párt irányítását, elnöksége alatt a pártvezetés a megújulást szolgáló…

Megszólalt új munkájáról Tarlós István

Tarlós István Orbán Viktor főtanácsadója lesz, de aktuális politikai ügyekkel és budapesti kérdésekkel nem kíván foglalkozni a jövőben - árulta el az ATV-nek a leváltott főpolgármester, aki ma adta át hivatalát Karácsony Gergelynek.

Keressük a kedvenc ápolónkat – Jelölt: Koszonits Istvánné és Gedéné Hadarits Ilona, soproni kórház

Kisalföld
-
  Ma 15:19 Megyei

Nemcsak szakmailag, de emberként is jelesre vizsgáztak – írta olvasónk.

Elege lett Schneidernek a Jobbikból, Jakab Péter lehet a következő elnök

Sem az elnöki posztra, sem más tisztségre nem pályázik a párt november 9-re összehívott tisztújító kongresszusán Sneider Tamás, a Jobbik elnöke.

Nagy István: Ösztönözni kell a méztermelést

A magyar méhészek az idén méhcsaládonként 500 forint jövedelempótló támogatáshoz jutnak, jövőre ezt 1000 forintra emelik – mondta az agrárminiszter.

Nagy István: ösztönözni kell a méztermelést

VG
-
  Ma 15:15 Gazdaság

Magyarország 10-12 százalékát állítja elő az európai méztermelésnek.

Sneider Tamás nem pályázik, Jakab Péter lehet a Jobbik új elnöke

Sem az elnöki posztra, sem más tisztségre nem pályázik a párt november 9-re összehívott tisztújító kongresszusán Sneider Tamás, a Jobbik elnöke.

Nagy István: Ösztönözni kell a méztermelést

Mintegy 20 ezer család foglalkozik méhészettel, 1,2 millió méhcsalád van Magyarországon és 20-25 ezer tonnát tesz ki évente az országban a méztermelés.

Jakab Péter lehet a Jobbik új elnöke

Sneider Tamás megismételte, nem indul újra a posztért a november 9-i tisztújításon.

Van, ami a Szent István téren is állandóságot képvisel már

SzegedMa
-
  Ma 14:23 Belföld

Lassan nincs olyan tér Szegeden, ahol ne tanyázna hajléktalan. “Senki ne csodálkozzon, ha a Szent István tér nem népesül be, ahogy tervezték, sőt inkább kerülik azt az emberek”-írja olvasónk, aki két képet mellékelt magyarázatképpen.   A Szent István téren tanyázó hajléktalanokról nem először kaptunk képeket olvasóinktól. De akadt ennél…

Nem pályázza meg a pártelnökséget Sneider Tamás a novemberi tisztújításon, Jakab Péter lehet az egyetlen jelölt

Sem az elnöki posztra, sem más tisztségre nem pályázik a párt november 9-re összehívott tisztújító kongresszusán Sneider Tamás, a Jobbik elnöke.

Demszky Gábor és Tarlós István díszpolgárrá választását kezdeményezi Karácsony Gergely

Budapest - A magyar önkormányzatiság - jövő évben esedékes - 30. évfordulója alkalmából tett javaslatot a két egykori főpolgármester díszpolgárrá választására.