Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

Előkerült egy elveszettnek mondott dokumentum Józsefvárosban, így az Aurórának nem kell bezárnia

Miután a választások után az akták közül megkerült az a korábban elveszettnek mondott, kulcsfontosságú dokumentum, amely bizonyítja, hogy az Auróra

Pikó Andrásék Józsefvárosban visszavonták az Auróra bezárásáról szóló határozatot

A lakókkal folytatott párbeszéd azonban folytatódik a Józsefvárosban.

Az új józsefvárosi önkormányzat nem akarja bezáratni az Aurórát

444
-
  Ma 14:20 Belföld

Meglett a dokumentum, amiről korábban a fideszesek azt állították, elveszett.

Visszavonta Józsefváros az Auróra bezárásáról szóló határozatát

Visszavonta a Józsefvárosi önkormányzata azt a határozatot amellyel korábban elrendelte az Auróra nevű közösségi hely kocsma részének bezárását. A kerület egyeztetést kezdeményez a lakók és a közösségi ház között.

Soros-gyámság alá került Józsefváros

Pikó András, Józsefváros frissen megválasztott polgármestere nem rejti véka alá, hogy gőze sincs arról, miként kellene működtetni egy budapesti kerületet.

Józsefvárosban letépték egy nő nyakából a láncot

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított lopás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen férfi 2019. szeptember 12-én délután egy Budapest VIII. kerületi téren sétáló nő nyakából kitépte a nyakláncát, majd elfutott. A férfiről a térfigyelő

Az aktivista lelkész, aki életet lehelt a józsefvárosi gyülekezetbe

Mérce
-
  19.11.14 16:20 Vélemény

Egy évig kísérte kamera Bolba Márta józsefvárosi evangélikus lelkész munkáját, aki korábban önkormányzati képviselőnek indult, majd tüntetéseken mondott beszédet, de főként olyan közösséget épített Józsefváros közepén, amilyennek a szívünk mélyén az egész országot is látni szeretnénk.

Merre viszi Pikó András Józsefvárost? - A teljes interjú

Az ellenzéki színekben meglepetésgyőzelmet arató VIII. kerületi polgármester beszélt élőben az Indexen terveiről, a kerületet és a fővárost érintő kérdésekről.

Merre viszi Pikó András Józsefvárost? - A teljes interjú

Az ellenzéki színekben meglepetésgyőzelmet arató VIII. kerületi polgármester beszélt élőben az Indexen terveiről, a kerületet és a fővárost érintő kérdésekről.

Merre viszi Pikó András Józsefvárost?

A VIII. kerület új polgármesterét kérdezzük élőben.

Pikó: Nincs gáz több józsefvárosi házban, sokan fűtés nélkül maradhatnak

A VIII. kerület polgármestere Facebook-oldalán azt írja, a szolgáltató kivonult, méréseket végzett, de a szolgáltatást nem kapcsolaták vissza.

Több józsefvárosi házban is szünetel a gázszolgáltatás

A kerületben több lakóházban sincs jelenleg gázszolgáltatás. "...a szolgáltató kivonult, mért és nem adta vissza a gázt" - írta Pikó András a Facebook-oldalán. Szerdán emiatt a polgármester bekérette a Nemzeti Közművek területi vezetőit, és kiderült, hogy nem kevés a baj. A polgármester azt írja, "...hozzáférést biztosítani a pincében, elvégezni a

Több józsefvárosi házban szünetel a gázszolgáltatás

Index
-
  19.11.13 16:50 Belföld

És Pikó András szerint félő, egyhamar nem is lehet visszakapcsolni.

Pikó: Több józsefvárosi házban nincs gáz

Pikó András, Józsefváros polgármestere arról számolt be a Facebook-oldalán, hogy a kerületben több lakóházban szünetel a gázszolgáltatás, a szolgáltató kivonult, mért, és nem adta vissza a gázt.

Pikó: Az emberek hozzá fognak szokni, hogy a józsefvárosi újság többé nem észak-koreai szintű propagandát tol

444
-
  19.11.12 20:12 Külföld

Öt új ellenzéki kerületi polgármestert kérdeztek az ígéreteikről, és arról, mit tehetnek az Orbán-rendszerben az emberekért, illetve a korrupció ellen.