Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja Józsefvárosban

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával szállítottak kórházba egy embert a mentők Budapest VIII. kerületéből, a józsefvárosi Magdolna utcából. A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, és a lakásban kimutatták a mérgező gáz jelenlétét.

Vége lehet az ingyenes parkolásnak Józsefvárosban

A VIII. kerületi önkormányzat is megszünteti az ingyenes lakossági parkolást, a jelenleg 100 százalékos kedvezményt 80-90 százalékosra módosítanák, így havi pár ezer forintos összeg megfizetésével parkolhatnak majd az ottlakók, miután az országos ingyenes parkolásnak vége - írja a telex.hu.

Józsefvárosi orvosi rendelőben ütött ki tűz

A lángok a VIII. kerületi Salétrom utcában csaptak fel. Tűz ütött ki egy orvosi rendelő egyik földszinti helyiségében szerda reggel a Budapest VIII. kerületében található Salétrom utcában. A helyiségben a berendezési tárgyak kaptak lángra, elsődleges információink szerint emberek nem tartózkodtak bent. A tűzhöz a főváros hivatásos tűzoltóit riaszto

Józsefvárosban is jön a lakossági parkolás reformja

Telex
-
 20.12.02 05:07BelföldParkolás

Erzsébetváros után itt is azt tervezik, hogy minimális, havi 900-1800 forintos díjat fizessenek a nem rászorulók az első autó utcai parkolása után.

Videó: józsefvárosiak az ingyenes parkolásról

Az önkormányzat a kerületieket kérdezte, hogy mit gondolnak az egészégügyi veszélyhelyzet miatt ingyenessé tett parkolásról. A Józsefváros újság videója:

Itt a józsefvárosi kerékpáros kisokos

Ittlakunk
-
 20.11.30 08:36Budapest 08. ker

Megjelent a józsefvárosi kerékpáros kisokos, ami - nem meglepő módon - a kerületben való bringázást hivatott segíteni. Az ingyenes kiadvány a Magyar Kerékpárosklubbal együttműködésben született, az önkormányzat intézményeiben, valamint kerületi közösségi terekben lehet vele találkozni nyomtatott formában. A hivatal honlapjáról pedig le is…