Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

Speciális játszóteret adtak át Miskolcon is

A harmadik befogadó, a fogyatékossággal élő és ép gyermekek közös időtöltését lehetővé tevő játszóteret avatta fel a Szerencsejáték Zrt. Miskolcon, „A játék összeköt!” program keretében.

Újra nyit a „vizes” játszótér

Május 25-én, szombaton újra megnyitja kapuit Győrben, a Bisinger sétányon található „vizes” játszótér, amelyet a város önkormányzatának jóvoltából először 2013-ban használhattak a gyerekek.

Szombaton újra nyit a "vizes" játszótér Győrben

A különleges játszótéren a gyerekek különböző, vízzel kapcsolatos játékszerekkel játszhatnak úgy, hogy közben a víz útját maguk irányítják.

Megnyílt a felújított Batthyány ligeti játszótér Győrben

Kisalföld
-
  Ma 10:19 Megyei

Felújították a játszóeszközöket, az esési felületekre pedig korszerű, rekortán borítás került. A játszótér fa kerítését táblás fémkerítésre cserélték.

Többnapos Játszótér Fesztiválnak ad otthont Pilisszentlélek

infoVáros
-
  Ma 10:05 Megyei

Színházi előadásokkal, könyvtári beszélgetéssel, koncerttel május 31. és június 2. között fesztiválhelyszínné változik Pilisszentlélek.

Újabb játszótér épült fogyatékos és egészséges gyerekek számára Miskolcon

A fogyatékossággal élő és ép gyermekek közös időtöltését lehetővé tevő játszóteret avattak fel, hatalmas támogatással.

Újabb befogadó játszótér épült Miskolcon a Szerencsejáték Zrt. támogatásával

A harmadik befogadó, a fogyatékossággal élő és ép gyermekek közös időtöltését lehetővé tevő játszóteret avatta fel a Szerencsejáték Zrt. Miskolcon, „A játék összeköt!” program keretében. A szabadtéri játékpark megépítését a 2017-ben kibocsátott Nagykarácsony sorsjegyek bevételéből vállalta a társaság, a már elkészült három inkluzív…

Futókörben a megújult játszótér a gyirmóti Zúgó parkban

Győr Plusz
-
  Tegnap 10:00 Megyei

A gyirmóti Zúgó parkban a meglévő játszótéri játékok mellett vadonatúj kosárhinta, babacsúszda, játszóvonat, rugós autó és lovacska, gumiburkolatú béka, homokozó várta, hogy birtokba vegyék a gyerekek. A felnőtteknek is új kültéri fitneszeszközök, korlátos nyújtó és pingpongasztalok, padok biztosítják a sportolás és pihenés lehetőségét a tavaly…

Fogyatékos kicsiknek épült az új játszótér Miskolcon

A mozgást, a látást, a logikát egyaránt fejlesztik az új játékok, amiket miskolci gyerekek kaptak. Elsőként egy paralimpikon próbálta ki őket!

“Egy felnőtt játszótérre hívtam a táncosokat” – Interjú Nagy Csilla koreográfussal

SzínházOrg
-
  Tegnap 07:00 Kultúra

AMőBA – az örökké változó Egység címmel mutatta be rendezését a táncos-koreográfus Nagy Csilla a Jurányi Házban május 11-én. A közel egyórás előadásban arra keresik a választ, lehet-e tét nélkül játszani. Az interjúban mesélt a címválasztásról, az alkotókról, és arról is, mi köze egy kvantumfizikai cikknek a munkájukhoz. Az amőbáról először a…

Az 5 kedvenc budapesti játszóterünk

Port
-
  Tegnap 06:05 Kultúra

Itt a gyereknap, minden a kicsikről szól, és hol érzik magukat a legjobban a kicsik? Hát a játszótéren, és nem csak ők, velük együtt nekünk is természetes életterünkké váltak, és vannak kedvenceink!

A játék összeköt! - Újabb befogadó játszótér épült Miskolcon a Szerencsejáték Zrt. támogatásával

A harmadik befogadó, a fogyatékossággal élő és ép gyermekek közös időtöltését lehetővé tevő játszóteret avatta fel a Szerencsejáték Zrt. Miskolcon, "A játék összeköt!" program keretében. A szabadtéri játékpark megépítését a 2017-ben kibocsátott Nagykarácsony sorsjegyek bevételéből vállalta a társaság, a már elkészült három inkluzív játszótér…

Még bele lehet szólni, hogy melyik két játszótér épüljön át Székelyudvarhelyen

Székelyhon
-
  19.05.20 08:12 Határtalan

Hamarosan két megújult játszóteret adnak át Székelyudvarhelyen, de további kettő teljes modernizálása is tervben van. Közben pedig zajlik a már megszokott tavaszi tatarozás: városszerte újrafestik, kicserélik a megrongálódott játékelemeket, illetve bővítik a terek felszereltségét.

„Játszóteret” kapnak a felnőttek is Barcson

Sonline
-
  19.05.19 16:08 Belföld

Többfunkciós fitneszpark kivitelezése kezdődik nem sokára Barcson, miután a város sikeresen szerepelt a nemzeti szabadidő- és egészségsport programba.