Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

Továbbra is nyeretlen a fiatalokból álló Jászberény

A szolnoki férficsapat újabb győzelmet aratott, míg a jászberényi hölgyek sima vereséget szenvedtek a Budaörstől a röplabda NB I. soros fordulójában.

Szezonbeli második vereségét szenvedte el a Jászberény

Szoljon
-
  20.10.25 15:59 SportMagyar fociDebrecen

Német Gyula együttese a harmadik helyen álló Füzesgyarmat vendége volt az NB III. Keleti csoportjának 15. fordulójában vasárnap délután.

Kályhát és vashulladékot lopott egy férfi Jászberényben

Szoljon
-
  20.10.25 14:00 Baleset-bűnügy

Ismeretlen személy 2020. október 19-én és 21-én bement egy jászberényi tanyára, és onnan egy kályhát, valamint vashulladékot vitt el.

Elmarad a Jászberényi Kse - Egis Körmend találkozó

Az Egis Körmend Facebook-oldalán jelentették be, hogy a vasárnapra tervezett Jászberény elleni meccs elmarad, mert probléma merült fel a vendéglátóknál.

Ismerkedjenek meg a jászberényi piac termékeinek áraival!

Szoljon
-
  20.10.24 07:00 Gazdaság

Hírportálunk a szolnoki vásárcsarnok után a jászberényi piacra is kilátogatott, ahol összeállítottunk egy árlistát az ott található termékekből.

Saját apját lopta meg egy jászberényi férfi

A Jászberényi Járási Ügyészség vádat emelt egy 22 éves jászberényi fiatal férfival szemben lopás bűntette miatt.

A piros-feketék vasárnap a Jászberény otthonában vendégeskednek

Jó kéthetes késéssel az Egis Körmend kosárcsapata is elkezdte a 2020–2021-es bajnoki idényt. A piros-feketék könnyedén nyertek első meccsükön a Kaposvár ellen, most második bajnokijukra indulnak Jászberénybe. A menetrend meglehetősen felforgatott, de legalább van meccs, jelen esetben ennek is örülnek a körmendiek.

Négy helyszínen, szűk körben emlékeztek a hősökre Jászberényben

Szoljon
-
  20.10.23 15:58 Belföld

A járványhelyzet miatt rendhagyó módon, szűk körben emlékeztek az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeire, hőseire Jászberényben.

Kormánypárti aknamunka: A törvénysértés sem akadály Jászberényben

Ez a lényeg
-
  20.10.22 18:30 Vélemény

Dacára a köztársaságpárti vezetésnek, úgy tűnik, Berényben még egy ideig a kormánypárti csicskák akarata érvényesül. Kirobbantani sem lehet őket a testületből.