Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 166 hír

Megugrott az érdeklődés faktoring iránt

Az elmúlt hetekben többszörösére ugrott a faktorálás iránt érdeklődők száma a Takarék Faktorháznál. Sok cég tart likviditási problémáktól amiatt, hogy a válsághelyzetben a vevői nem, vagy csak késve tudnak fizetni. A faktorálást a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara is jó és válságálló megoldásnak tartja a következő időszakra.

Sulík lesz a felelős a tartalékalap irányításáért

A kormány csütörtöki döntése értelmében a gazdasági miniszter lesz a felelős a Szlovák Állami Tartalékalap irányításáért. Erről a csütörtöki kormányülés alatt tájékoztatott Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter. A miniszteri ellenőrzés szerinte garantálni fogja az állami tartalékok átlátható és gazdaságos kezelését.

A gazdasági miniszter lesz a felelős a tartalékalap irányításáért

Sulík a légzésvédő maszkok körüli bizonytalanságokkal kapcsolatban elmondta: a gazdasági tárcának sem sikerült hozzájutnia ezekhez a segédeszközökhöz, pedig már ki is fizette azokat. A maszkok darabja nyolc euróba került, de az áru végül nem érkezett meg, a pénzt visszautalták. Ezzel kapcsolatban kilátásba helyezte, hogy egy…

Az ellenkező irányban is tartanának egy nagydíjat Silverstone-ban

Formula
-
  Ma 18:25 Forma1

Parc Fermé: Az ellenkező irányban is tartanának egy nagydíjat Silverstone-ban

Megugrott az érdeklődés faktorálás iránt: ettől tartanak most nagyon a cégek

A bizonytalan helyzetben a cégek a fizetési határidő előtt pénzükhöz szeretnének jutni. Sokan tartanak attól, hogy a válsághelyzetben a vevők nem, vagy csak késve tudnak fizetni.

Százszoros az érdeklődés főként az ideiglenes és mellékállások iránt a koronavírus miatt

Feol
-
  Ma 17:30 Megyei

A pandémia következtében növekszik az ideiglenesen munka nélkül maradók száma. Miközben – ugyanezen okból – egyes területeken munkaerőhiány keletkezik.

Urbányi István sportigazgatóként irányítja a Honvédot

"Profi és modern szemléletű klub formálódik."

Irányelvet kaptak a brit orvosok: kit mentsenek meg, és kit nem, ha fogytán a lélegeztetőgép

Az angol orvosokat tömörítő szakmai szövetség, a British Medical Association etikai útmutatót adott ki a tagjainak arra az esetre, ha túlterhelődne a brit egészségügyi rendszer, és dönteniük kell, melyik betegnek jusson lélegeztetőgép.

Ukrajnában márciusban csökkent a gépkocsik iránti kereslet

Mint arról a mind.ua beszámolt, március folyamán Ukrajnában visszaesett az

Már minden török tartományban jelen van a koronavírus, továbbra is Iránban a legrosszabb a helyzet a Közel-Keleten

Törökországnak mind a 81 tartományában jelen van a vírus, Isztambulban diagnosztizálták a fertőzöttek közel 60 százalékát, 8852 embert, Ankarában 752, Izmirben pedig 853 esetet regisztráltak - közölte Fahrettin Koca egészségügyi miniszter. A halottak száma is messze Isztambulban a legnagyobb: 117. Országosan egy nap alatt 2148-cal 15…

Itthon ragadt külföldön dolgozók: melyik ország tb-szabályai az irányadók megbetegedés esetén?

A koronavírus-járvány megfékezése érdekében a legtöbb EU-tagállam lezárta a határait, ami a sok millió, azon belül több tízezer magyar ingázó munkavállalót különösen negatívan érintett. Ha az ingázó a határzárak miatt nem dolgozhat, melyik ország jogrendje az irányadó? Ha pedig az ingázó elveszti a munkáját, akkor melyik tagállamtól…

Már minden török tartományban megjelent a vírus, Irán nagy bajban van

Már minden török tartományban jelen van az új koronavírus, de továbbra is Iránban a legrosszabb a helyzet a Közel-Keleten. Izraelben fertőzött lett az egészségügyi miniszter is. Törökországnak mind a 81 tartományában jelen van a vírus, Isztambulban diagnosztizálták a fertőzöttek közel 60 százalékát, 8852 embert, Ankarában 752, Izmirben pedig…