Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Elvesztette a svéd kormány az irányítást az ország felett

A svéd Mérsékelt Párt egyik politikusa szerint a jelenlegi kormány elvesztette az irányítást az országban zajló történések felett. Ulf Kristersson azután mondta ezt, hogy Stockholm belvárosát az eddigi egyik legerőteljesebb robbantás rázta meg.

Változás az alapítványokra irányadó illetékjogi szabályokban

Origo
-
  Ma 22:39 Gazdaság

Az EB kifogásolta, hogy a magyar illetékszabályok csak belföldi alapítványok részére biztosítanak illetékmentességet.

Ukrajna kéri a feketedobozt, Irán nem adja

Az irániak szerint nem elég jók az ukrán laboratóriumok.

Ukrajna nem adja fel: ismételten a lelőtt gép feketedobozait kérték Irántól

Az ukrán főügyészi hivatal ismételten azzal a kéréssel fordult Iránhoz, hogy adja át az ukrán szakértőknek a MAU ukrán légitársaság Teheránnál tévedésből lelőtt utasszállító repülőgépének feketedobozait – közölte pénteken az ügyészség sajtóosztálya.

Irán válaszra sem méltatja Ukrajnát a lelőtt utasszállító feketedobozainak ügyében

Az ukrán főügyész másodszor kérte, hogy adják át a dobozokat.

Irán nem adja ki Ukrajnának a lelőtt utasszállító feketedobozait

Az ukrán főügyész másodszor kérte, hogy adják át a dobozokat.

Új irányba mozdul a vidék bankja: közös együttműködésre készülnek a baromfiágazattal

A megállapodást a Takarékbank részéről Szabó Levente üzleti vezérigazgató-helyettes, a BTT oldaláról pedig Csorbai Attila elnök írta alá. A Takarékbank meghatározó szerepet tölt be a magyar mezőgazdaság, és így a hazai baromfiágazat finanszírozásában. Szabó Levente az aláírást követően megerősítette, hogy a takarékszövetkezeti szektor…

Ukrajna ismételten kérte Iránt, hogy adja át neki a lelőtt ukrán gép feketedobozait

Az ukrán főügyészi hivatal ismételten azzal a kéréssel fordult Iránhoz, hogy adja át az ukrán szakértőknek a lelőtt utasszállító feketedobozait.

Irán továbbra sem akarja kiadni a lelőtt ukrán gép feketedobozait

HVG
-
  Ma 19:43 Külföld

Ukrajna már nem előszőr kéri az adatrögzítőket.

Ukrajna ismételten kérte Iránt, hogy adja át neki a lelőtt ukrán gép feketedobozait

A közlemény szerint a főügyészi hivatal egyben fokozott nemzetközi együttműködést is sürgetett a repülőgép katasztrófájának kivizsgálásában. A Teheránból Kijevbe tartó ukrán járat január 8-án zuhant le, nem sokkal felszállás után. A tragédiában 167 utas és a gép 9 fős ukrán személyzete vesztette életét. Még két utas volt ukrán állampolgárságú, a tö

Ukrajna ismételten kérte Iránt, hogy adja át a lelőtt gép feketedobozait

Irán több napi tagadás után január 11-én beismerte, hogy légvédelme lőtte le tévedésből rakétákkal az utasszállító gépet.

Ukrajna kérte Iránt, adja át az ukrán gép feketedobozait

Az ukrán főügyészi hivatal azzal a kéréssel fordult Iránhoz, hogy adja át az ukrán szakértőknek a Teheránnál tévedésből lelőtt utasszállító repülőgépének feketedobozait.

Irán nem nyugszik meg, továbbra is bosszút tervelnek

Az Irán által tévedésből lelőtt ukrán utasszállító repülőgép tragédiája nem feledtetheti az amerikai erők által Irakban megölt Kászim Szulejmáni iráni tábornok „áldozatát” – jelentette ki Ali Hamenei ajatollah, Irán legfőbb vallási és politikai vezetője pénteken Teheránban a heti muszlim nagyimán. 2012 óta nem volt példa arra, hogy Hamenei…

Új irány a magyar agráriumban: jöhet a generációváltás

Nagyobb szerepvállalásra ösztönözné a fiatal gazdákat az Agrárminisztérium, részben a tárca szakiskolai hálózatán keresztül, illetve a Vidékfejlesztési Programból igényelhető támogatások segítségével – jelentette ki Szinay Attila közigazgatási államtitkár Miskolcon, az Újjászülető vidék elnevezésű konferencián.