Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 198 hír

Locatelli iránt nagy lesz az érdeklődés a nyáron

focimagazin.hu
-
 Tegnap 23:45Foci

Locatelli iránt nagy lesz az érdeklődés a nyáron.

A Miniszterelnökség szerint továbbra is elkötelezettek a dunai limes világörökségi címe iránt

A kormány már két éve is módosított a pályázat magyar részén, és akkor is abba az irányban, ami a világörökségi védelem alá eső műemlékek számának csökkenését okozta.

Nem változtatott az irányadó dollárkamaton a Fed

Nem változtatott az irányadó dollárkamatsávon az amerikai jegybank szerepét betöltő szövetségi tartalékbankrendszer (Federal Reserve/Fed) monetáris döntéshozó testülete.

Újra jelentkezett Bochkor Gábor exe: ilyen irányba halad az élete a csalódás után

Bochkor Gábor eltitkolt exe, Demeter Alexandra úgy tűnik, a sok rossz után végre révbe ért, és újra boldog.

Orbán Viktor Debrecenben ad iránymutatást a kormánypárti képviselőknek

Kihelyezett frakcióülést tartanak a kormánypárti frakciók Debrecenben a Kölcsey Központban, a tervek szerint este Orbán Viktor politikai helyzetértékelést és iránymutatást ad a Fidesz és a KDNP képviselőinek.

Iráni választások a gazdasági mélypont árnyékában

Euronews
-
 Tegnap 16:17Külföld

A pénteki választásokra készülődnek Iránban, az egyik kritikus kérdés az ország egyébként is gyengélkedő gazdasági helyzete, amelyet a Covid-járány további mélységekbe taszított.

Blinken: Irán semmi jelét nem adja, hogy hajlandó lenne visszatérni az atomalkuhoz

Neokohn
-
 Tegnap 16:00Külföld

Az amerikai külügyminiszter kitérően nyilatkozott a Golánról, elkötelezett Izrael mellett a Hamásszal szemben, de ragaszkodik a kétállami megoldáshoz.

Visszalépett az iráni elnökválasztás egyik mérsékelt jelöltje

A két mérsékelt jelölt közül az egyik visszalépett az iráni elnökválasztástól két nappal a szavazás előtt. A választás fő esélyese a keményvonalas Ebrahim Raiszi, Hámenei ajatollah közeli szövetségese.

Kiszivárgott egy beszélgetés, visszalépett az egyetlen reformer elnökjelölt Iránban

Visszalépett az iráni elnökválasztás egyetlen reformer jelöltje szerdán, a kampány utolsó napján az állami média jelentése szerint, az AP hírügynökség pedig valószínűnek tartja, hogy a 64 éves Mohszen Mehralizadeh ezzel az egyetlen mérsékelt jelölt, Abdolnaszer Hemmati esélyét akarja növelni.

Nem ér véget az ország a Balatonnál - irány a zalai dombság

Femcafe
-
 Tegnap 13:27Utazás

Tegye fel a kezét, aki belföldi nyaraláskor nem jut messzebb a Balatonnál! Pedig a tó északi csücskétől csak 10 perc Zalacsány és Kehidakustány. Egy új világ tárul elénk.

Lezárult az első gömbihiba-korrigált transzmissziós elektronmikroszkóppal felszerelt laboratórium létrehozására irányul…

ek-cer.hu
-
 Tegnap 13:04Tudomány

Az ELKH Energiatudományi Kutatóközpont (EK) gömbihiba-korrigált mikroszkóp beszerzésére, illetve „Open Laboratórium” létrehozására irányuló VEKOP-projektje 479 millió forint támogatásból valósult meg a Széchenyi 2020 program keretében. Az egyedülálló laboratórium – amely nyitott hozzáférést biztosít az egyetemek, kutatóintézetek, kkv-k…

Saját fejlesztésű koronavírus elleni vakcinát dobott piacra Irán

Liner
-
 Tegnap 12:51Külföld

A COVIran névre keresztelt védőoltás ugyanarra a technológiára épül, mint amit a Magyarországon is alkalmazott kínai Sinopharm-vakcinánál használnak.

Visszalépett az iráni elnökválasztás egyetlen reformer jelöltje

Visszalépett az iráni elnökválasztás egyetlen reformer jelöltje szerdán, a kampány utolsó napján az állami média jelentése szerint, az AP hírügynökség pedig valószínűnek tartja, hogy a 64 éves Mohszen Mehralizadeh ezzel az egyetlen mérsékelt jelölt, Abdolnaszer Hemmati esélyét akarja növelni.

Idén is hatalmas az érdeklődés az Erzsébet-táborok iránt

BorsOnline
-
 Tegnap 12:00Színes

Hatalmas fejlesztések, új programok és egyre több jelentkező – így lehetne leírni az Erzsébet-táborok idei szezonját, ahol a szervezők a felújított zánkai és fonyódligeti táborok mellett új programokkal várják az érdeklődőket.

Barátságból szerelem? Honnan tudhatod, hogy többet érzel iránta?

Habostorta
-
 Tegnap 10:33Bulvár

Sokan állítják, hogy férfi-nő barátság nem létezik, mert az egyik fél mindig többet akar. Egyesek azt mondják, hogy ha egy baráti viszonyból szerelem