Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 41 hír

Két évig lakhatnak ingyen a felújított ingatlanokban Nagyrédén

Ingyenes lakhatással támogatja a település ­fiataljait a nagyrédei ­önkormányzat. Egy pályázat segítségével négy lakást és egy kertes házat újítottak fel és adnak ki helyieknek, ezzel is a fiatalok helyben maradását segítve.

Két évig lakhatnak ingyen a felújított nagyrédei ingatlanokban

Ingyenes lakhatással támogatja a település ­fiataljait a nagyrédei ­önkormányzat. Egy pályázat segítségével négy lakást és egy kertes házat újítottak fel és adnak ki helyieknek, ezzel is a fiatalok helyben maradását segítve.

Őrületes árak az ingatlanpiacon: mutatjuk, hol vannak a legdrágább házak!

Idén az első fél évben több mint a kétszeresére nőtt az egymillió forint négyzetméterár felett értékesített ingatlanok száma az előző év azonos időszakához képest, 2018. második félévéhez viszonyítva pedig 35 százalékos a növekedés - közölte a Duna House az MTI-vel.

Újabb fideszes politikusra bukkantunk a belvárosi ingatlanmuytik homályában

Magyar Narancs
-
  Tegnap 18:21 Vélemény

A háttérben egy volt FTC-elnök és a fideszes Becsó Zsolt alakja sejlik fel – utóbbi üzlettársa akar vendéglátóhelyet nyitni a Hold utcában.

Felhúzza a vidéki ingatlanárakat a CSOK

Az állami támogatások egyre nagyobb hatással vannak az ingatlanpiacra, emelik az árakat, növelik a keresletet. Ez elsősorban vidéken, főleg azokon a településeken, amik rajta vannak a CSOK-listán, érzékelhető. Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat alapító-tulajdonosa szerint a nagyvárosokban is várható még emelkedés, Debrecen például…

Felhúzza a vidéki ingatlanárakat a csok

VG
-
  Tegnap 15:59 Gazdaság

Az állami támogatások egyre nagyobb hatással vannak az ingatlanpiacra, emelik az árakat, növelik a keresletet.

Ahol megjelenik a CSOK, elszállnak az ingatlanárak, most épp vidéken

Az állami támogatások egyre nagyobb hatással vannak az ingatlanpiacra, emelik az árakat, növelik a keresletet. Ez elsősorban vidéken, főleg azokon a településeken, amik rajta vannak a CSOK-listán, érzékelhető.

Rengeteg pénzt menekítettek ki a magyarok - Ilyet még nem láttunk az ingatlanalapoknál

Soha nem vontak ki még annyi pénzt ingatlanalapokból egy hónap alatt, mint most júliusban, a friss adatok szerint közel 74 milliárd forint keresett magának máshol helyet, ami az ingatlanalapok új szabályozása mellett legalább annyira a szuperállampapír...

Elvették az Emmitől a Városliget Ingatlanfejlesztő Zrt-t

HVG
-
  19.08.15 19:00 Belföld

Bártfai-Mager Andrea kapta meg a volt háttérintézményt, de nem ez az egyetlen átalakítás.

Az orgazmusai erejével sokszorozta meg bevételeit a volt ingatlanügynök

24
-
  19.08.15 10:03 Szex

Azt mondja, a módszere bárkinél működhet.

Felhúzza a vidéki ingatlanárakat a CSOK

SeniorPlus
-
  19.08.15 10:00 Kultúra

Az állami támogatások egyre nagyobb hatással vannak az ingatlanpiacra, emelik az árakat, növelik a keresletet. Ez elsősorban vidéken, főleg azokon a településeken érzékelhető, amik rajta vannak a CSOK-listán. Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat alapító-tulajdonosa szerint a nagyvárosokban is várható még emelkedés, Debrecen…

Ezeket csekkolja az ingatlanoson, ha jó üzletet szeretne kötni

Origo
-
  19.08.14 17:01 Gazdaság

Balla Ákos szerint a szakmabeliek 40 százaléka felel meg a törvényi és etikai követelményeknek.

Építőanyagot loptak egy tápi ingatlanról

Építőanyagot loptak egy tápi ingatlanról Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 08. 14., sze - 15:49 A pannonhalmi rendőrök elfogták a gyanúsítottakat, akik más bűncselekmények elkövetését is beismerték.

Kicsit döcög az ingatlanpiac

MMonline
-
  19.08.14 15:09 Gazdaság

A júniusi mélypont után elindult a piac visszazárkózása, de még van elmaradás a tavalyi értékekhez képest a tranzakciók számában és a vevők érdeklődésében is. A felfutó piaci várakozásokat az árak követték le leggyorsabban, éves szinten még mindig kétszámjegyű növekedés tapasztalható minden szegmensben. A piaci hezitálást a növekvő…