Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

ITM: védjegyprogram indul a hazai pénzintézeteknek

Digitális Jólét Pénzügyi Védjegy Program indul, abban a magyarországi székhellyel vagy telephellyel rendelkező pénzügyi intézmények, hitelintézetek, biztosítók szerezhetnek minősítést - jelentette be Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) digitalizációért felelős helyettes államtitkára.

Megállapodást kötött a Jön és az Itm az illegális hulladéklerakások ellen

Ünnepélyes keretek között a Jön Alapítvány és az Innovációs és Technológiai Minisztérium megállapodást kötött a Hulladékmentes Magyarországért. Ennek értelmében a Hulladékvadász mozgalmat is üzemeltető alapítvány együttműködik a minisztériummal az illegális hulladéklerakás felszámolásában és így az ország megtisztításában, a…

ITM: meghosszabbodik a taxisok autócseréjének határideje

OrientPress
-
  20.10.22 16:30 GazdaságTaxi

Meghosszabbodik taxisokra vonatkozó személygépjármű-csere határideje – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütörtökön az MTI-vel.

A magyar utakon megadták a haladékot - döntött az ITM az autós cseréről a taxisoknál

Napi
-
  20.10.22 16:09 Belföld

Meghosszabbodik taxisokra vonatkozó személygépjármű-csere határideje - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütörtökön az MTI-vel.

Itm: meghosszabbodik a taxisok autócseréjének határideje

Meghosszabbodik taxisokra vonatkozó személygépjármű-csere határideje - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütörtökön az MTI-vel.

Itm: meghosszabbodik a taxisok autócseréjének határideje

Koronavírus.gov
-
  20.10.22 15:39 Egészség

A közleményben kiemelték: Magyarországnak működnie kell, a koronavírus-járvány alatt mindent meg kell tenni a munkahelyek megvédéséért. Éppen ezért a kormány szerdai ülésén támogatta a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának javaslatát, miszerint 2022. év végéig nem kell fiatalabbra cserélniük a tízévessé váló autójukat a taxis vállalkozóknak,…

Egyik kezével ad, másik kezével üt az ITM

24.hu
-
  20.10.22 15:38 Belföld

Schanda Tamás úgy gondolja, hogy a könnyítés „elsősorban a fővárosi vezetés által cserben hagyott budapesti vállalkozóknak és családjaiknak jelent segítséget”.

ITM: ösztöndíj és képzés segíti a kisgyermekes szülők elhelyezkedését

VG
-
  20.10.21 13:49 Gazdaság

A kormány a kisgyermekes szülők munkaerőpiaci esélyeinek javítására ösztöndíjjal egybekötött képzési lehetőségeket tartalmazó pályázatot indított.

ITM: új, rendszeres légi járat indult Kína és Magyarország között

MFor
-
  20.10.21 12:00 GazdaságKözlekedésKína

A Kína és Közép-Európa közötti áruforgalom gyors, hatékony és akadálytalan újraindítása érdekében közlekedtet heti három járatot Zhengzhouból Budapestre az UTA, az első repülőgép már meg is érkezett a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre.

Itm: Csaknem kétezer elektromos jármű megvásárlásának támogatásáról született már döntés

Összesen mintegy 6 milliárd forinttal támogatja a kormány több mint kétezer környezetkímélő autó és robogó beszerzését a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervben, mostanra már több mint 1600 pályázat rendelkezik támogatói okirattal csaknem kétezer jármű megvásárlásához – közölte Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai…