Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Daloljatok az Úrnak – 25 éves az ipolysági Magnificat Gyermekkar

ma7.sk
-
 Tegnap 19:37Határtalan

Az ipolysági Fegyverneki Ferenc Közös Igazgatású Katolikus Iskola Magnificat Gyermekkara huszonöt éves működése alkalmából 2021. május 13-án ünnepi videóval jelentkezett.

Miniszteri megerősítést kapott az Ipolyságot elkerülő főút

Felvidék.ma
-
 21.05.14 11:55Határtalan

Andrej Doležal  közlekedésügyi miniszter május 13-án megerősítette az Ipolyságot elkerülő főút építését. Többek között erről is tárgyaltak a munkaértekezleten, melyen az Ipoly menti város polgármestere mellett Zólyom, Korpona, Szliács, valamint Dobronya település vezetői is részt vettek.

200 milliós támogatásból oldják meg a csapadékvíz-elvezetést Ipolytarnócon

Nool
-
 21.05.14 11:00Belföld

A település önkormányzata 200 millió forintot nyert a Területi- és Településfejlesztési Operatív Program pályázatán.

Az iPon THR a sírból jött vissza, Tigene és csapata fordított a döntőben – Így alakult a MEB Valorant első kvalifikációj…

LeetEsport
-
 21.05.13 12:00Gaming

Egy roppant izgalmas és fordulatos finálét láthattunk, amit végül az iPon THR tudott megnyerni, így őket is láthatjuk majd a Final Four-ban!

Fontos előrelépés: épülhet a híd Ipolyvece és Ipolybalog között

Nool
-
 21.05.12 08:27Belföld

Újabb fejezetéhez érkezett az Ipolyvece és Ipolybalog között a folyón átívelő kerékpáros- és gyalogoshíd tervezése.

Ipolyság sportéletének kibontakozása: sportklubok és az első honti olimpikon

Felvidék.ma
-
 21.05.12 00:06Határtalan

Ha Hont megye hajdani székhelyének sportéletéről kívánunk szólni, elsőként talán Szokolyi Alajos (1871-1932) nevét kell említenünk, a magyar atlétika hőskorának kiemelkedő alakját, aki Ipolyságon nevelkedett, és az első olimpikonjaink egyike volt. Ő már akkor is az ipolysági réteken készült a különféle atlétikai versenyekre, amikor a…

Oktatási intézmények fejlesztése Ipolyságon

ma7.sk
-
 21.05.11 22:02Határtalan

Ipolyság. Egy oktatási intézmény eredményességét a folyamatos fejlesztés is befolyásolja, vallják az ipolyságiak. Ehhez igazodva, illetve a mai kor igényeire és a reformkihívásokra reagálva a városatyák az elmúlt években közel 2 millió eurót költöttek a város fenntartása alá tartozó, vagy a város területén működő tanintézmények…

Szalkától pár kilométerre mászkál egy medve, amelyik ha nagyon akarna, simán átevickél az Ipolyon is

Parameter
-
 21.05.11 21:41Határtalan

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság megerősítette a feltételezést, hogy medve jár a vidéken, a Trailrun.hu Facebook-oldalán pedig május 9-én posztoltak hasonló fotókat. Mivel medvék párzási időszaka zajlik (ami áprilistól júliusig tart), ilyenkor a hím medvék heteken keresztül járnak a nőstények nyomában, és sokkal aktívabbak…

Az Ipoly mentén hódít a hód

ma7.sk
-
 21.05.10 22:40Határtalan

Ipolynagyfalu. Kidöntött, megrongált fák a folyó parton, évről évre egyre nagyobb pusztítást végeznek az Ipoly mentén elszaporodott hódok. A partot szegélyező nyárfákra, nemcsak táplálékként, de építőanyagként is tekintenek. A európai hód Szlovákiában védett, őshonos faj, eszmei értéke meghaladja az 1300 eurót.

Két siklóernyőst is mentettek az Ipoly-völgyi Különleges Mentők

Nool
-
 21.05.10 10:28Baleset-bűnügy

Szinte egy időben történt szerencsétlenség két siklóernyőssel is Nógrád megyében. Az Ipoly-völgyi Különleges Mentők siettek a segítségükre.