Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Véget ért az őszi betakarítás: legnagyobb hozama a kukoricának volt

A szántóföldi növények őszi betakarítása november első felében sikeresen befejeződött Magyarországon, a betakarított növényeket biztonságosan betárolták.

Rövid határidő, magas hozam, bilincs - általában így végződnek a kecsegtető üzleti lehetőségek

Privát Kopó
-
  19.11.13 10:49 Baleset-bűnügy

Rövid határidővel és magas hozammal kínált kedvező befektetési lehetőséget a 37 éves K. Károly. A férfi ajánlatával többen is éltek, részére különböző összegeket adtak át annak reményében, hogy a férfi befekteti a pénzüket.

Hozamcsökkenéssel keltek el a 3 hónapos diszkontkincstárjegyek

Hozamcsökkenéssel értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).

Alig fizet kamatot a bankbetéted? Így akár 30 százalék is lehet a hozamod

Pénzcentrum
-
  19.11.12 11:10 Gazdaság

A bankbetétek kamatai rendkívül alacsonyak manapság, mégis rengeteg magyar dönt úgy, hogy ezekben tartja a pénzét. Pedig alternatív eszközök vannak bőven: az állampapírok fixen biztosítanak 5 százalékos kamatot, a befektetési alapokkal...

Az esőzések javíthattak a gyenge cukorrépa hozamon

Az eddig feldolgozott cukorrépatermésből számolt adatok szerint az átlagosnál gyengébb a termésátlag, de a terület negyedéről még nem takarították be a répát, a múlt heti esők pedig javíthattak a hozamon.