Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 73 hír

Árulkodó fotó, sugárzik a boldogságtól Hosszú Katinka

Ripost
-
 21.01.19 18:45Sport

Az olimpiai bajnok magyar úszónő lelépett a hazai télből, s a szabadban készül tovább.

Elárulta egyik nagy titkát Hosszú Katinka

Life
-
 21.01.17 21:00Életmód

Hosszú Katinka az Instagram oldalán osztott meg egy videót az egyik hossz utáni fordulójáról. Elmondása szerint „Soha nem szabad levegőt venni forduló előtt" - de azt azért hozzátette, néha ő sem tudja ezt betratani. 

Hosszú útra kelt a sok csokinyuszi

Boon
-
 21.01.17 07:30Belföld

Sok ezer csokinyuszi és húsvéti tojás indul hosszú útra Diósgyőrből ezekben a napokban – írta 1971. január 13-án az Észak-Magyarország.

A szalmától a pályafűtésig – a fagy és a futball küzdelmének hosszú története

1937-ben jött szóba először, bár csak 2014-től lett kötelező a Premier League-ben. A pálya­fűtés színes történelmében főszerepet játszik a fagy, a lángszórók és Alex Ferguson is.

Fft: A szalmától a pályafűtésig – a fagy és a futball küzdelmének hosszú története

NSO
-
 21.01.17 10:03FociPremier League

1937-ben jött szóba először, bár csak 2014-től lett kötelező a Premier League-ben. A pályafűtés színes történelmében főszerepet játszik a fagy, a lángszórók és Alex Ferguson is.

Az Igazság Ligája Snyder vágása többé már nem minisorozat, ettől még rohadt hosszú lesz

IGN
-
 21.01.18 12:15Film

Zack Snyder ismét új információkat osztott meg a készülő filmmel kapcsolatban; többek közt azt is elárulta, hogy milyen stáblista utáni jelenetekre számíthatunk majd.

Hosszú betegség után hunyt el a volt országgyűlési képviselő

Hosszú betegség után, életének 84. évében elhunyt Timár György Tamás volt országgyűlési képviselő pénteken - közölte a család hétfőn az MTI-vel.

Lyn Alden szerint a bitcoin hosszú távon sikeresebb lehet az ethereumnál

Kriptoworld
-
 21.01.18 16:25Gazdaság

Lyn Alden a Concorde repülőhöz hasonlította az Ethereumot: működik, de „gazdaságilag nem fenntartható.” Lyn Alden, stratéga és befektetési guru azért nem fektetett pénzt még ethereumba, mivel szerinte a bitcoinhoz képest

Messi akár brutálisan hosszú, 12 meccses eltiltást is kaphat

A Barca sztárja a spanyol Szuperkupa döntőjében ütötte tarkón az ellenfél játékosát.

„A szex pont egy Bogyó és Babóca hosszúságú” – 43 szülői vallomás – tőletek, másképp

WMN
-
 21.01.18 17:00Szex

„Egyik mindennapos tevékenységeim közé tartozik falattal a számban kakás feneket törölni.” Most ti mondtátok el másképp, hogy gyereketek van

Illetékek hosszú sora szűnt meg januártól – ezekért nem kell fizetni többé

Évi másfél millió államigazgatási ügy intézése vált ingyenessé januártól, ugyanis ettől az évtől illetékmentesek az elsőfokú közigazgatási eljárások – közölte Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára az MTI-vel.  Ez az újabb adócsökkentés évi ötmilliárd forintot hagy az ügyintéző magyar állampolgároknál, családoknál…