Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 302 hír

Édes bosszút állhat Hosszú Katinkán Shane Tusup

Újabb olimpiai bajnokot készítene fel, ezúttal nem Magyarországon. Fotó: Instagram/Shane Tusup Mint korábban kiderült, Shane Tusup, Hosszú Katinka volt edzője és férje új pácienst talált. Pontosabban őt találták meg, elmondása szerint ugyanis maga Ilaria Cusinato olasz úszóbajnok kérte fel, hogy segítsen neki felkészülni a 2020-as tokiói…

Vigyorogva szelfizett Shane Tusup a repülőjeggyel - Hosszú Katinka riválisához utazik

Olaszországban készíti fel Ilaria Cusinatót. Pedig néhány napja azt nyilatkozta, hogy az úszással már nem foglalkozik, a golfra koncentrál.

Hosszú Katinka edzője nem kommentálja Tusup lépését

Petrov Árpádnak nincs hozzáfűznivalója a történtekhez.

Hosszú Katinkának betojnia nem kell, de...

A háromszoros olimpiai bajnok edzője, Petrov Árpád nem kívánta kommentálni, hogy tanítványa korábbi férje visszatért, és épp a legnagyobb olasz vetélytársukat készíti fel a tokiói olimpiára. Megtettük mi helyette.

Hosszú Katinka hátát nézi az úszó világkupa mezőnye

Hosszú Katinka aranyéremmel fejezte be szereplését az úszók világkupa-sorozatának szingapúri állomásán, és összetettben is vezeti a ranglistát.

Hosszú Katinka arannyal, Jakabos két, Szabó egy ezüsttel zárt

Hosszú Katinka aranyéremmel fejezte be szereplését az úszók világkupa-sorozatának szingapúri állomásán, emellett a szombati zárónapon Jakabos Zsuzsanna két, Szabó Szebasztián pedig egy ezüstöt szerzett.

Hosszú Katinka vezet a világkupa-sorozatban, Szingapúrban is arannyal zárt

Jakabos Zsuzsanna és Szabó Szebasztián is jól állnak. Októberben folytatják Budapesten az úszók pénzdíjas versenysorozatát.

Biztos, ami biztos, Hosszú Katinka leakasztott még egy aranyat Szingapúrban

200 vegyesen volt legyőzhetetlen a háromszoros olimpiai bajnok úszónő. Jakabos Zsuzsannának és Szabó Szebasztiánnak sincs mit szégyellnie.

Hatalmas magyar siker, Hosszú Katinka aranyérmes

Ripost
-
  19.08.17 15:41 Sport16 hír a témában

Hosszú Katinka aranyéremmel fejezte be szereplését az úszók világkupa-sorozatának szingapúri állomásán, emellett a szombati zárónapon Jakabos Zsuzsanna két, Szabó Szebasztián pedig egy ezüstöt szerzett.

Hosszú Katinka újabb aranyéremmel zárta a szingapúri világkupaversenyt

A háromtagú magyar csapat újabb négy éremmel gazdagította gyűjteményét.

Hosszú Katinka aranyérmet, Jakabos két, Szabó egy ezüstöt szerzett

Hosszú és Jakabos végzett az élen 200 méter vegyesen. Szabó 50 méter pillangón remekelt a szingapúri világkupaversenyen.

Hosszú Katinka: egy arany, egy ezüst Szingapúrból

Hosszú Katinka alaposan elverte a mezőnyt 400 vegyesen az úszók világkupa-sorozatának szingapúri állomásán.

Tényleg ő lesz Hosszú Katinka riválisa? Nehéz dolga lesz Tusupnak

Ripost
-
  19.08.17 06:30 Sport

Nem sokáig bírta a medencék világa nélkül Shane Tusup, Hosszú Katinka korábbi férje és edzője. Az amerikai tréner az olasz úszónőt, Ilaria Cusinatót fogja edzeni.