Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 30 hír

Horvátországban dolgozik záportározón a Szabadics

A Dunántúl egyik domináns mélyépítője a helybeli Tegra d.o.o.-val közösen dolgozik egy több települést átfogó projektben, a magyar határ közelében.

Felhők közötti séta Horvátországban: üvegsétány épül a Biokovo Nemzeti Parkban

Cartour
-
  20.01.21 13:02 Utazás

Gyakran, amikor egy utazásról álmodozunk és a számítógépünk képernyőjén égbe nyúló üvegsétányok tűnnek fel, akkor óriási lelkesedéssel és ámulattal nézzük ezeket. Egy ilyen élményért azonban már nem kell messzire utaznunk, akár kedvenc nyári horvátországi nyaralásunk alatt is felfedezhetjük!

7-es cikkely: Horvátország nem büntetné Magyarországot

Az eljárás folytatódik Magyarország ellen, de az EU soros elnökségét betöltő Horvátország szerint a büntetés nem old meg mindent, inkább párbeszédre kellene törekedni.

Kiderült, ki nyaralt még Horvátországban Kočnerékkal

Parameter
-
  20.01.20 07:50 Határtalan

Kočner Peter Tóth múlt heti bírósági meghallgatásán faggatta egykori jobbkezét, hogy mondja meg, ki volt még ott velük 2017 júniusában Brač szigetén. "Az ön kutyája, Brenda" - válaszolta Tóth, mire Kočner visszakérdezett: senki más? Tóth azt válaszolta, hogy talán még volt ott valaki, de nem emlékszik, kicsoda. Hét napot töltöttek a horvát…

A klímaváltozás enyhítésére szólították fel a tudósok Horvátországot

ProfitLine
-
  20.01.20 01:00 Gazdaság

Ötszázötven tudós írta alá azt a felhívást Horvátországban, amelyet kedden adtak át a kormánynak, a parlamentnek, valamint az illetékes minisztériumnak, és amelyben arra szólítják fel őket, hogy mielőbb cselekedjenek a klímaváltozás enyhítéséért - írta a helyi sajtó.

Horvátország és Magyarország tovább mélyíti jó szomszédi kapcsolatát

hirado.hu
-
  20.01.19 21:31 Külföld

Horvátország több létkérdésben is azonos állásponton van Magyarországgal.

644 ezer magyar kereste fel tavaly Horvátországot

Napi
-
  20.01.19 11:04 Külföld

Rekordot döntött tavaly a magyar turisták száma és a vendégéjszakák mennyisége is Horvátországban, ezzel folytatódott az évek óta tartó tendencia - tájékoztatta Ivana Herceg a Horvát Turisztikai Közösség budapesti képviseletének igazgatója az MTI-t.

Csúcsot döntött tavaly is a magyar turisták száma Horvátországban

Az Utazó
-
  20.01.17 21:42 Utazás

Rekordot döntött tavaly a magyar turisták száma és a vendégéjszakák mennyisége is Horvátországban, ezzel folytatódott az évek óta tartó tendencia – tájékoztatta a Horvát Turisztikai...

Tavaly még több magyar utazott Horvátországba

Rekordot döntött tavaly a magyar turisták száma és a vendégéjszakák mennyisége is Horvátországban, ezzel folytatódott az évek óta tartó tendencia - tájékoztatta a Horvát Turisztikai Közösség budapesti képviseletének igazgatója pénteken az MTI-t.

Imádják Horvátországot a magyarok

Tavaly a magyar turisták száma és a vendégéjszakák mennyisége is rekordot döntött Horvátországban, ezzel folytatódott az évek óta tartó tendencia.

Rekordszámú magyar nyaralt Horvátországban

Duol
-
  20.01.17 17:07 Gazdaság

A legtöbben a Kvarner-öböl valamelyik települését keresték fel.

Rekordszámú magyar nyaralt Horvátországban

A legtöbben a Kvarner-öböl valamelyik települését keresték fel.

Rekordot döntött tavaly is a magyar turisták száma Horvátországban

Promenad
-
  20.01.17 17:06 Megyei

Rekordot döntött tavaly a magyar turisták száma és a vendégéjszakák mennyisége is Horvátországban, ezzel folytatódott az évek óta tartó tendencia - tájékoztatta a Horvát Turisztikai Közösség budapesti képviseletének igazgatója pénteken az MTI-t.