Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 22 hír

Romániából és Horvátországból is érmeket hoztak haza a debreceni karatékák

Dehir
-
  Ma 12:43 Megyei

Debrecen - A Shogun Team csapata a közelmúltban két nemzetközi versenyen is eredményesen képviselte Debrecent, illetve Mikepércset.

Horvátország: Szlovákia ellen búcsúzhat a kapitány – sajtóhír

NSO
-
  Ma 11:47 Foci EB

Az Okaz című dzsiddai lap úgy tudja, hogy az al-Ittihad szerződést kínál Zlatko Dalicnak, a horvát válogatott szövetségi kapitányának, aki az utolsó, november 16-i, Szlovákia elleni Eb-selejtező után távozhat a nemzeti csapat éléről.

Bőrdzsekiben, terepszínű pólóban és szűk farmerben ment koncertre Horvátország elnök asszonya

Szabad Magyar Szó
-
  19.10.19 11:53 Határtalan

A horvát Prljavo kazalište zenekar fennállásának harmincadik évfordulója alkalmából tartott koncertet zágrábi Arénában. A zenei eseményen Kolinda Grabar Kitarović köztársasági elnök is megjelent, öltözéke pedig meglepetést okozott minden jelen lévőnek, írja a Blic. Kolinda nagyon lazára vette öltözködési stílusát, ugyanis a koncerten…

Sportmenü: Horvátországba utazik a Pick

SzegedMa
-
  19.10.18 08:17 Sport

Egy helyen a hétvége legfontosabb szegedi sporteseményei.

Horvátország újabb migrációs hullámra készül

Horvátország drónokkal és éjszakai felvételek készítésére is alkalmas kamerákkal készül a Törökországból, Görögországból és Bosznia-Hercegovinából érkező újabb migrációs hullámra – közölte a Jutarnji List című horvát napilap csütörtökön.

Horvátország újabb migrációs hullámra készül

Arra, hogy Európát elérheti egy újabb migrációs hullám, egyre több uniós tisztségviselő is figyelmeztet. Ez a jelzés csak tovább erősödött azóta, hogy a török hadsereg offenzívát indított a kurdok ellen.

Horvátország újabb migrációs hullámra készül

Horvátország drónokkal és éjszakai felvételek készítésére is alkalmas kamerákkal készül a Törökországból, Görögországból és Bosznia-Hercegovinából érkező újabb migrációs hullámra - közölte a Jutarnji List című horvát napilap csütörtökön.

Kivételes, egyedülálló római kocsisírt fedeztek fel Horvátországban

Egyedülálló, harmadik századi, római kori kocsisírra bukkantak régészek a kelet-horvátország Ójánkovác (Stari Jankovci) településen – adta hírül a Večernji List című horvát napilap szerdán.

Horvátország drónokkal készül az újabb migrációs hullámra

A drónok mellett kamerákat, repülőket és katonai felszereléseket kapnak a határrendészek.

Horvátország újabb migrációs hullámra készül

Horvátország drónokkal és éjszakai felvételek készítésére is alkalmas kamerákkal készül a Törökországból, Görögországból és Bosznia-Hercegovinából érkező újabb migrációs hullámra – közölte a Jutarnji List című horvát napilap csütörtökön.

Újabb migrációs hullámra készül Horvátország

Horvátország drónokkal és éjszakai felvételek készítésére is alkalmas kamerákkal készül a Törökországból, Görögországból és Bosznia-Hercegovinából érkező újabb migrációs hullámra.

Horvátország újabb migrációs hullámra készül

A minisztérium a menekültbefogadó állomások kapacitását is növelni akarja.

Pedagógussztrájk Horvátországban: emelik a béreket

Három ciklusban, hat százalékkal emeli a horvát kormány jövőre az állami tisztviselők és közalkalmazottak alapilletményét - közölte Andrej Plenkovic horvát kormányfő szerdán a parlamentben. Emiatt elhalasztják az áfakulcs január elsejétől tervezett, 1 százalékpontos csökkentését, 25 százalékról 24 százalékra - tette hozzá. Ez azonban nem vet véget

Különleges római kori kocsisírra bukkantak Horvátországban

Egyedülálló, harmadik századi, római kori kocsisírra bukkantak régészek a kelet-horvátország Ójánkovác (Stari Jankovci) településen - adta hírül a Vecernji List című horvát napilap szerdán.

Egyedülálló római kori kocsisírra bukkantak Horvátországban

Egyedülálló, harmadik századi, római kori kocsisírra bukkantak régészek a kelet-horvátország Ójánkovác (Stari Jankovci) településen – adta hírül a Vecernji List című horvát napilap szerdán. A sírdomb alatt – amely egy méter magasan megmaradt a föld felszíne felett – egy negyven méter átmérőjű sírkamrában fedezték fel a Horvátországban…