Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 196 hír

Horváth Tamásról ilyen képet még tuti nem láttál

NLC
-
  20.01.18 20:56 Bulvár

Az énekes párjával épp a Maldív-szigeteken pihen. El is készítették a tökéletes szelfit.

Világbajnok szelfi: ilyen képet még biztos nem látott Horváth Tamásról

Blikk
-
  20.01.18 20:26 Bulvár

Nem mindennapi szelfivel köszöntek be Horváth Tamásék a Maldív-szigetekről.

Ezzel küzd Horváth Tamás felesége: hét éve próbál neki segíteni az énekes

Life
-
  20.01.18 08:30 Életmód

Ezzel küzd Horváth Tamás felesége: hét éve próbál neki segíteni az énekes

Horváth Ildikó: idén is folytatódnak a népegészségügyi programok

Idén is folytatódnak a különböző népegészségügyi programok, fejlesztik és erősítik az iskolaorvosi szolgálatot és a gyerek-alapellátást, folytatódik a szintén a megelőzést szolgáló Három generációval az egészségért program – mondta az egészségügyért felelős államtitkár hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

5 csillagjegy, akiknek egyik legnagyobb támaszuk az édesapjuk

Blikk
-
  20.01.13 14:09 Bulvár

Bennük bíznak meg a legjobban.

Már nem Bencze Tamás a ZTE KK vezetőedzője

Zaol
-
  20.01.13 17:36 Sport

A szombati hazai vereséget követően a Zalakerámia-ZTE KK NB I A-csoportos férfi kosárlabda csapatánál közös megegyezéssel szerződést bontottak Bencze Tamás vezetőedzővel.

Fricz Tamás: A liberálisoknak már Matolcsy is fasiszta

Mandiner
-
  20.01.13 19:18 Vélemény

Um so schlecter für die Tatsachen – azaz, ahogyan Fichte német filozófus mondta annak idején, annál rosszabb a tényeknek…

Magyarics Tamás: ha Joe Biden lesz Donald Trump kihívója, ez lesz a recept

Az Egyesült Államok elnökének volt ideje megfontolni a Kászim Szulejmáni elleni csapást, a világ vezető katonai hatalma pedig a válaszcsapásról is időben értesült az ELTE egyetelmi tanára szerint; Magyarics Tamás Joe Bident tartja Donald Trump legerősebb kihívójának.

Vajda Zoltán Tamás: Tartsuk számon, kik azok, akik kiszolgálják ezt a rendszert!

Mandiner
-
  20.01.13 21:42 Vélemény

Rezsimszolga az is, aki e mellé az egyre inkább fasiszta jelleget öltő rendszer mellé jelöltként vagy nyilvános támogatóként odaáll.

Varga-Bíró Tamás: Bolsevizmus és kereszténygyalázás Rákosszentmihályon

Mandiner
-
  20.01.13 21:51 Vélemény

Szinte látom magam előtt, ahogyan Vajda elvtárs felveszi a bőrkabátját, felcsatolja oldalára pisztolyát, s hű társaival elindul rendet tenni Rákosszentmihályon.

Horváth Ildikó: Idén is folytatódnak a népegészségügyi programok

Idén is folytatódnak a különböző népegészségügyi programok, fejlesztik és erősítik az iskolaorvosi szolgálatot és a gyerek-alapellátást, folytatódik a szintén a megelőzést szolgáló Három generációval az egészségért program - mondta az egészségügyért felelős államtitkár hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Horváth Ildikó: Pluszforráshoz juthatnak az iskolaorvosok

Horváth Ildikó kifejtette, számítanak arra, hogy az iskolaorvosok fontos egészségügyi információkkal látják el a tanárokat, és részt vesznek például a diabéteszszűrésben. Ezt támogatnák külön forrással.

Horváth Ildikó: idén is folytatódnak a népegészségügyi programok

Idén is folytatódnak a különböző népegészségügyi programok. Fejlesztik és erősítik az iskolaorvosi szolgálatot és a gyerek-alapellátást. Továbbá folytatódik a szintén a megelőzést szolgáló Három generációval az egészségért program – mondta az egészségügyért felelős államtitkár hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Horváth Ildikó…

Cserpes Tamás: Szó se róla

Novák: Szó sincs arról, hogy a Fideszt csak úgy ki lehet tenni a Néppártból „Sokan próbálják azt a benyomást kelteni, hogy a Fideszt csak úgy ki lehet tenni az EPP-ből, és a párt tétlenül várja, hogy döntsenek róla, de szó sincs erről.” (Novák Katalin) Ez bizony tökéletesen így van. Az Európai Unió, a frakciók meg …