Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 217 hír

Dobrev Klára durván kiosztotta Kövér Lászlót

ATV
-
  Ma 20:08 Belföld

Szürreális lett a DK négy képviselője által nem megszavazott három héttel ezelőtti EP-szavazásról szóló vita – mondta Dobrev Klára, a DK EP-képviselője az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Gyermekkori fotót posztolt Horváth Gréta

Life
-
  Ma 20:00 Bulvár

Gyermekkori fotót posztolt Horváth Gréta

Horn Gyula fia keményen bírálta Kövér Lászlót

Dr. Horn Gyula, a néhai miniszterelnök fia kemény hangon bírálta Kövér László házelnököt, aki szerinte különösen ízléstelen módon, a berlini fal leomlásának 30. évfordulójának környékére időzítette édesapja „hazaárulónak” bélyegzését.

Horn Gyula fia beszólt Kövér Lászlónak, aki „hazaárulónak” nevezte az egykori miniszterelnököt

Dr. Horn Gyula azt írta, édesapját a mai napig sokan szeretik és tisztelik az országban, a házelnöknek pedig 'a tükörbe nézve önmagával kell elszámolnia'.

Újságírók beperlik Kövér Lászlót

24
-
  Ma 18:16 Gazdaság

Az Azonnali szerint az új az szabályok alaptörvényben védett sajtószabadságot, a médiatörvényt, és az Országgyűlésről szóló törvényt is sértik.

Az Azonnali beperli Kövér Lászlót

A házelnök októberi rendelete jelentősen korlátozta a demokratikus közvélemény kialakulásához szükséges szabad tájékoztatás feltételeit.

Bíróság elé állhat Kövér László

HírHugó
-
  Ma 17:56 Vélemény

A sajtó szabadság megsértése miatt állítaná bíróság elé Kövér Lászlót, az Azonnali nevű portál, miután Kövér olyan szinten korlátozta a sajtó működését a tisztelt házban, hogy gyakorlatilag be is tiltotta azt. Az Azonnali az Országgyűlés Hivatala mint I. rendű alperes és Kövér László házelnök mint II. rendű alperes ellen is keresetet indított a Főv

Beperlik Kövér Lászlót, mert mikrofonállvánnyá fokozta le az újságírókat az Országházban

HVG
-
  Ma 17:32 Belföld

Az Azonnali.hu az Országgyűlés Hivatala és a házelnök ellen is pert indít. Kövér László szerintük jelentősen korlátozta a demokratikus közvélemény kialakulásához szükséges szabad tájékoztatás feltételeit.

Itt a válasz: Horn Gyula fia keményen visszaszólt Kövér Lászlónak

Kövér László a Kossuth Rádióban hosszan beszélt a Borkai-ügyről, vagyis arról, hogy szerinte Borkai Zsolt szexbotránya semmi ahhoz képest, amiket Gyurcsány Ferenc és Horn Gyula tett a magyarok ellen.

Horn Gyula fia nekiment Kövér Lászlónak

A volt miniszterelnököt lehazaárulózta a házelnök a rádióban, Horn fia válaszul Kövér MSZMP-s múltját firtatta.

Horn Gyula fia keményen visszaszólt az apját lehazaárulózó Kövér Lászlónak

„A választási kudarc nyilvánvalóan Kövér házelnök úr fejébe szállt, s ennek lehet betudható, hogy különösen ízléstelen módon a berlini fal leomlásának 30. évfordulójának környékére időzítette Édesapám „hazaárulónak” bélyegzését. Köztudomású ugyanis, hogy Édesapám kulcsszerepet játszott a keletnémet menekültek kiengedésében, ami…

Beperlik Kövér Lászlót a sajtó munkájának ellehetetlenítése miatt

A házelnök októberben hozott új rendelkezése értelmében szinte semmilyen érdemi munkát nem tudnak végezni az újságírók az Országházban.

Búcsúzunk Veress Lászlótól

2019. november 8-án, hetvennégy éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Veress László színművész, a Tamási Áron Színház társulatának tagja.