Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 217 hír

Amikor semmi sem igazán fontos annyira, hogy beárnyékoljon, mert az élet fényére akarsz kinyílni. Hogyan NE bolondulj…

Laár András egyik önálló estjének a címe: Hogyan NE dögöljünk meg? Sajnos még nem láttam, pedig csípem a humorát és az életfelfogását is. Neki – ha ismerjük az előadásait – mosolyogva elnézzük, hogy abszurditásban a végsőkig elmegy. A kérdés egyáltalán nem tűnik abszurdnak, ha úgy tesszük fel: Hogyan NE bolonduljunk meg?…

Hogyan tartsd tisztán az edzőtáskád?

KamaszPanasz
-
  Ma 19:22 Életmód

Az edzőtáskádban több kórokozó és baktérium tanyázhat, mint gondolnád. A vizes, izzadt ruhák, a tornacipő, és a táskában felejtett nassolni valók remek táptalajt biztosítanak ezeknek a nemkívánatos látogatóknak.

Titkos iratok mutatják, hogyan bújt el magyar bankja mögött egy gyanús ügyleteket bonyolító offshore cég

444.hu
-
  Ma 19:00 Belföld

Kiszivárgott több mint kétezer titkos banki jelentés gyanús pénzmogásokról. A Direkt36 egy nemzetközi tényfeltáró csapat tagjaként hozzáfért ezekhez, és így talált rá az MKB Bank egyik problémás utalásokat bonyolító ügyfelére.

5 tipp, hogyan készíts ragyogó szemsminket

NLC
-
  Ma 18:34 Divat

Ha szereted a szemhangsúlyos sminkeket, a fénylő változatok is kedvedre lesznek. De hogyan készítsünk csillogó szemsminket a hétköznapokra, ami ráadásul gyorsan és egyszerűen megvan? Mutatjuk!

Mérgező családtag: hogyan vágjuk el a szálakat?

marie claire
-
  Ma 18:00 Életmód

Nem könnyű boldogulni a mérgező családtagokkal. A legtöbb esetben eljöhet az a pont, amikor – a saját védelmünk érdekében – elvágjuk a szálakat ezekkel a családtagokkal.

Egy rajongó megálmodta, a PS5, az XSX és a többi konzol hogyan férnek majd meg egymás mellett a tévénél

IGN
-
  Ma 16:39 Gaming

Sok jó konzol kis helyen is elfér?. Ha a generációváltást követően bevásárolunk konzolokból, akkor lesz egy pár gép a polcunkon / tévés szekrényünkön. Egy rajongó el is képzelte, hogyan fognak ezek megférni egymás mellett, néhány érdekes kép lett az eredménye.

Elvesztek az adataid? Mutatjuk, hogyan nyerhetőek vissza!

BitcoinBázis
-
  Ma 15:47 Gazdaság

Néha sajnos minden elővigyázatosság ellenére is megtörténhet baj – korrupttá válik egy fájlunk, vagy véglegesen törlünk valamit, amit nem kellett

Hogyan hoz valódi új korszakot az 5G?

Egyre több digitális szolgáltatást veszünk igénybe a közösségi médiától a streaming és banki applikációkon át a felhőszolgáltatásokig.

Ha hiszünk benne, ha nem, jó tudni, hogyan ne kapjuk el a koronavírust!

Néhány egyszerű magatartási szabály betartásával sokat tehetünk a fertőzés terjedése ellen, saját magunk és mások egészsége védelmében - olvasható a koronavirus.gov.hu oldalon vasárnap megjelent tájékoztatóban.

Hogyan próbálta mosolyra késztetni pácienseit Duchenne de Boulogne francia neurológus?

Múlt-kor
-
  Ma 13:43 Kultúra

Vajon kúraszerűen csiklandozta őket? Esetleg áramot vezetett az arcukba? Vagy nevetőgázt szippantatott velük? Ehhez hasonló, különleges történelmi kérdések százai várják Önt és társait a Múlt-kor történelmi magazin egyedi fejlesztésű, kvízalapú társasjátékában.

Hogyan tartsd fenn az egészséges étrendet a karantén alatt: Tippek a táplálkozási szakértőktől

halasinfo.hu
-
  Ma 12:20 Egészség

A táplálkozási szakértők praktikus tippeket és eszközöket osztanak meg, melyek segítenek a mindennapi kihívások leküzdésében: A Covid-19 vírus miatti lezárások végett a mozgásszegény életmód és az egészségtelen étkezés egyre nagyobb kockázatot jelent sokak számára. Hogyan tartsuk fenn az egészséges étrendet? Miért ne használjuk ki…

Elkészült a Szentendrét Budapesttel összekötő kerékpárút, de hogyan megy tovább új Duna-híd nélkül?

Majdnem 6 kilométer hosszú új kerékpárutat adtak át a Római-part és Szentendre között. Az útvonal Budakalászt is érinti és része az EuroVelo 6 kerékpárútnak. Nagy kérdés merre megy tovább majd az útvonal, hiszen legutóbb a szentendreiek megfúrták a kerékpároshíd építését a Dunakorzónál. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.…

Leckét vettem Michelisz Norberttől, hogyan kerüljem el a halálos balesetet

BorsOnline
-
  Ma 10:03 Autó-motor

Számos tragédiával találkozom a munkám során. Nem telik el úgy nap, hogy ne kellene – sajnos – beszámolnom olyan szörnyű autóbalesetről, amelyben valaki az életét veszti. Ezért kapva kaptam az alkalmon, hogy leckét vegyek a balesetek elkerüléséből – rá­adá­sul az ország egyik legjobb sofőrjétől, a WTCR-világelső Michelisz…