Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 14 hír

Több mint félmillió forintos adományt kapott a Hetényi Géza Kórház

Szoljon
-
 Ma 14:06Belföld

Több mint félmillió forint értékű orvosdiagnosztikai eszközt adtak át a Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetének.

Rácz Géza 100 kilót fogyott Schobert Norbi segítségével - követői kételkednek

A fitneszguru egy évvel ezelőtt felajánlotta segítségét és megígérte, hogy lefogyasztja a negyed tonnát nyomó Rácz Gézát. Norbi követői hiányolták a Gézáról szóló Insta-posztokat, így az edző most elárasztotta közösségi oldalát Gézával.

Elképesztő: ennyi kilót sikerült leadnia Rácz Gézának egy év alatt

Rácz Géza egy éve találkozott először Schobert Norbival, aki felkarolta a 317 kilós kamaszt. Norbi biztosítja számára a szénhidrátszegény étrendet, mely hatalmas változásokat hozott Gézu életében.

Rőfös Géza: Újra szól a kárörvendő kórus!

Mandiner
-
 Tegnap 08:26Vélemény

Válogatás a magyar kudarcoknak bármikor örülni tudó véleményekből.

Ez igen! – kiáltott fel Schobert Norbi és Rácz Géza: ennyi kilótól szabadult meg a tini egy év alatt

100 kilót fogyott egy év alatt Rácz Géza. Az ország egykori legkövérebb fiatalja ugyan elvesztette a megkülönböztető címét, ám ő ezt egyáltalán nem bánja. Azért is van oka örülni, mert napokon belül megkezdheti élete első munkanapját, így végre lesz saját pénze.

Schobert Norbi két nagy bejelentést is tett Rácz Gézáról

Schobert Norbi és Rácz Géza újabb élő videóval jelentkeztek az Update hivatalos Facebook oldalán, ahol lerántották a leplet az aktuális súlyról.

Tárlatvezetésen mutatta be munkáit Széri-Varga Géza szobrászművész

Behír
-
 21.06.16 09:26Kultúra

Június elején nyílt meg az Ívek, pályák, alkotások című kiállítás a Munkácsy Mihály Múzeumban, amely Gnandt János és Lonovics László képzőművészek, valamint Széri-Varga Géza szobrászművész alkotásait mutatja be. Utóbbi kedden egy tárlatvezetést is tartott az érdeklődőknek, ahol bemutatta az egyes plasztikák, szobrok történetét és…

Hajnal Géza: Döntetlen

Tiszatáj
-
 21.06.15 11:42Blog

– Kicsoda? – Én vagyok! – Ja, bocs. – Mi van? Nem ismered meg a hangomat? – De, de… Dehogynem… Csak megy a meccs, és pillanatonként történik valami. – Jó, most figyelj egy kicsit. Meg kéne nézned a szakács… – Most? Most nem tudok megmozdulni se… – Ne hülyéskedj! Felmész az emeletre, ott a szakácskönyvek… –…

Veszélyes fehérvári útkereszteződések nyomában – Terítéken a Mészöly Géza – Szabadságharcos út (videó)

Feol
-
 21.06.13 11:30Megyei

Portálunkon a jól megszokott közlekedési sorozat mellett, ahol csúcsforgalomban autózunk Fehérváron, egy újabb sorozatot indítunk, ahol az olvasóink által megszavazott veszélyes fehérvári útkereszteződéseket vesszük szemügyre egy oktató segítségével.

Szemet gyönyörködtető: 82 rózsabokor díszíti Nemes Gézáné egerszegi kertjét

Zaol
-
 21.06.13 07:00Megyei

Szemet gyönyörködtető látványban lesz része annak, aki elsétál Nemes Gézáné közel 300 négyzetméteres, csupa virágos kertje mellett.

Bereményi Géza: Mindenhonnan az életem néz vissza

Magyar Hang
-
 21.06.13 07:00Belföld

Bereményi Gézát a Libri-díjat nyert Magyar Copperfieldről, a közéleti vitákról, és a gyermeki tekintetről kérdeztük. De szóba került a következő regénye, és elárulta azt is, mi volt az egyetlen dolog, amit Cseh Tamás nem vállalt fel a dalszövegeiből.

Gárdonyi Géza és Jókai Mór dedikált kötetei is egymilliónál magasabb áron keltek el

ContextUs
-
 21.06.12 22:59Könyv

Több mint kétszáz könyvritkaságot árverezett el az Antikvarium.hu.

Bereményi Géza: Grecsó Krisztiánnal más irányból indultunk az emlékek felé

Könyves Magazin
-
 21.06.12 15:13Könyv

A Libri irodalmi díjat 2021-ben Bereményi Géza nyerte el Magyar Copperfield című önéletírásáért, a Libri irodalmi közönségdíjat pedig idén is Grecsó Krisztián kapta Magamról többet című verseskötetéért. A szerzőkkel péntek este Valuska László beszélgetett a Margón arról, hogyan jelenik meg az élet ezekben a művekben, Grecsó miért tért vissza a…