Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 59 hír

Kitüntetéseket adtak át a Heves Megyei Vízmű Zrt.-nél

Heol
-
  Ma 14:59 Belföld

Minden évben a Magyar Viziközmű Szövetség Elnöksége és a Heves Megyei Vízmű Zrt. díjat ad át azoknak a kollégáknak, kik szakmai pályafutásukkal, életművükkel, munkásságukkal legalább öt éve példaképül szolgálnak a szakma számára.

Németország Heves, Zala és Somogy megyét is kockázatosnak minősítette a koronavírus miatt

Telex
-
  Ma 11:47 Külföld

A hivatalos indoklás szerint a korlátozást „a magas fertőzöttségi adatok” miatt vezették be.

1173 főre emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma Heves megyében

Heol
-
  Ma 09:42 Belföld

A koronavírus-járvány második hulláma zajlik. A kormány célja, hogy az ország működőképességét megtartsuk és, hogy a vírus ne bénítsa meg a mindennapokat.

Koronavírus – Heves megyében ismét megugrott az új fertőzöttek száma

Egri Ügyek
-
  Ma 08:56 Megyei

Országosan pedig újra kétezernél több koronavírus-fertőzöttet regisztráltak egy nap alatt.

Labdarúgás – Izgalmas és fordulatos mérkőzésen szerzett egy pontot Heves

Bélapátfalván, 75 néző előtt lépett pályára a Hevestherm-Hevesi LSC csapata október közepén. A házigazda Bélkő SE-Bélapát gárdájával játszott mérkőzés 3–3-as döntetlennel végződött. Heves: Éles – Borics, Fejes, Somodi K., Szabó G., Sárándi (Ádám P., 65.), Csőke, Besenyei F., Dalnoki, Korsós, Boros B. Játékos-edző:…

Magabiztos hevesi siker a szomszédok párharcán

Heol
-
  Tegnap 17:59 Sport

Tízgólos hazai győzelemmel zárult a BAZ-Heves megyei férfibajnokság 5. fordulójának megyei derbije.

Csütörtökön este hat órakor kezdődik a Hevesiben a Kölcsönlakás bohózat premierje

Zaol
-
  Tegnap 14:00 Kultúra

A Hevesi Sándor Színház ezúttal nem pénteken, hanem e hét csütörtökön este hat órás kezdettel mutatja be a repertoár immár hagyományos őszi könnyedebb darabját. Ezúttal Ray Cooney és John Chapman Kölcsönlakás című bohózatára esett a választás.

Okirat-hamisítókkal veszi fel a harcot a Heves megyei igazságszolgáltatás

Heol
-
  Tegnap 11:30 Megyei

Több okirat-hamisítás miatt indult eljárásban került sor vádemelésre a közelmúltban megyénkben. A törvény értelmében közokirat-hamisítás szabadságvesztéssel büntetendő.

Tovább növekedett a koronavírus-fertőzöttek száma Heves megyében

Heol
-
  Tegnap 09:50 Belföld

A járvány második hulláma zajlik Magyarországon. A kormány célja, hogy az ország működőképességét megtartsuk, és ne hagyjuk, hogy a vírus megbénítsa a mindennapokat.

Koronavírus – Csúcson a halálozás, de Heves megyéből jó híreink vannak

Egri Ügyek
-
  Tegnap 09:35 Megyei

Közel ötven koronavírus-fertőzött beteg halt meg egy nap alatt Magyarországon. Ez a legmagasabb szám a vírus kezdete óta.

Családi iratanyaggal gazdagodott a Magyar Nemzeti Levéltár Heves Megyei Levéltára

MNL
-
  Tegnap 07:09 Kultúra

2019-ben egy egri kötődésű család, a Ripka család ajándékozta levéltárunknak a több mint száz év alatt összegyűlt, összegyűjtött iratanyagát, közöttük számos tárgyi emléket és könyvet. Ripka János és dr. Ripka Géza testvérek ajánlották fel a levéltárnak a szüleik, Ripka János és Stadler Gizella, a nagyszülők, Ripka János és Veréb Erzsébet, valamint

Kormányablakbusz segíti a mobil ügyintézést Hevesben

Hevesi Hírportál
-
  20.10.20 15:44 Megyei

Október elsején megyénkben is szolgálatba állt két mobilizált ügyfélszolgálat azzal a céllal, hogy minden olyan településen elérhetőek legyenek a kormányablakok szolgáltatásai, ahol nincsen állandó ügyfélszolgálat. Az egyik kormányablakbusz a megye északkeleti, míg a másik a déli részén járja majd a településeket. A…

Kézilabda – Férfi csapatunk vezeti a B-A-Z- Heves megyei bajnokság listáját

Hevesi Hírportál
-
  20.10.20 15:38 Megyei

Öt mérkőzésen túl, nyolc ponttal vezeti a Hevesi SE férfi kézilabda csapata a B-A-Z – Heves megyei bajnokság tabelláját. A góllövő lista élén is hevesi sportoló áll Gyarmati Balázs személyében, aki ebben az idényben már 30 alkalommal rezegtette meg az ellenfelek hálóját. Az elmúlt időszak eredményeiről Steczina Zsolt szakosztályvezető…

Heves megyében is fontos látni és látszani

Heves megyében is fontos látni és látszaniHeves Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 20., k - 15:14 A közlekedésbiztonsági kampányhoz csatlakozott szervizek és optikai szaküzletek díjmentes vizsgálatokkal várják a járművezetőket.