Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 153 hír

Istenes László: Bíztam benne, hogy Ede képtelen ölni

Ripost
-
  Ma 06:50 Bulvár

Istenes László még ma is a Kaiser Edével készített börtöninterjújának hatása alatt van, hiszen a 2002-ben a móri mészárlással kapcsolatban tévesen életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt férfi egykor a tanítványa volt.

Szakács László lehet Tóbiás utódja

Népszava
-
  Tegnap 20:00 Belföld

Erről szombati ülésén dönt az MSZP.

Megnyílt a Diákok Őszi Tárlata a Németh László Gimnáziumban

Több mint 100 alkotást láthatunk a Németh László Gimnázium, Általános Iskola emeletein, amelyek mindegyike komoly szakmai zsűrizésen esett át.

Kövér László menekül – kordonokkal keríti el magát még a Parlamentben is

Szél Bernadett, független országgyűlési képviselő szerint elfogadhatatlan, hogy Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a Parlament és a képviselői irodaház épületében újabb korlátozásokat vezet be.

Gubík László: Közösségi megnyugvásra van szükség!

Pattanásig feszült a helyzet, és ezt kezelni kell, máskülönben vagy közösségként esünk szét, vagy parlamenti képviselet nélkül maradunk.

Februárban rendezik a III. Kovács László és Zsigmond Vilmos operatőrversenyt

kultura.hu
-
  Tegnap 16:13 Film

November 30-ig öt kategóriában várják a nevezéseket.

László Panna: Az én generációm már tudatos internethasználó

Lokál
-
  Tegnap 13:49 Bulvár

Már a mozikban is játsszák a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet, ami hitelesen és tűpontossággal mutatja be a Z generációt. Főszerepben László Pannát láthatjuk, aki gyerekként csillagászatról és állatorvoslásról álmodott, végül azonban színésznő lett – szerencsére.

Domokos László: folyamatos a magyar gazdaság felzárkózása

Magyarország gazdasági fejlettsége 2018-ban tovább közeledett az európai uniós átlaghoz, amihez hozzájárult a magyar gazdaság fenntartható kifehéredése – hangsúlyozta az Állami Számvevőszék elnöke a Magyar Pénzügyi-Gazdasági Ellenőrök Egyesületének (MPGE) konferenciáján, Miskolcon.

Domokos László: Folyamatos a magyar gazdaság felzárkózása

Magyarország gazdasági fejlettsége 2018-ban tovább közeledett az európai uniós átlaghoz.

Korábban az önkormányzatra mutogatott, most már szívesen fizetne többet is Palkovics László

A miniszter 55 ezer forintért bérli a budai Várban lévő lakását, az új polgármester azonban felülvizsgálná a szerződéseket.

Palkovics László szívesen fizet magasabb lakbért budavári lakásáért, eddig is fizetett volna többet

Palkovics László kész találkozni V. Naszályi Mártával, szívesen nyilvánosságra hozza várbeli lakásának a szerződését, és kész magasabb bérleti díjat is fizetni – nyilatkozta az innovációs és technológiai miniszter az atv.hu-nak.

Kisvárda: Testőrt állítottam az öltözőajtó elé – Miriuta László

NSO
-
  Tegnap 09:17 Foci

Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda nyáron kinevezett vezetőedzője, Miriuta László közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal. A szakember a román Digi Sportnak adott exkluzív interjúban beszélt a távozását kiváltó okokról.

Palkovics László nem akar elköltözni a Várból, fizetne többet is a kecóért

Hiába no, megszokta, hogy ha reggel kinéz az ablakon, a Vár kies utcaképe tárul a szeme elé. Az, hogy a népek megelégelték a Fidesz-regnálást a kerületben arra készteti, hogy inkább hajlandó mélyebben a zsebébe nyúlni, csak maradhasson a kiutalt lakásban. Maradna és ezért hajlandó többet perkálni…. Megszólalt Palkovics László a Budai Vár…

Felvidék - Gubík László: „Közösségi megnyugvásra van szükség!”

  Mondhatni izgalmas napokat élünk. A politikai dilemmák nap mint nap különböző lehetőségek végiggondolására ösztönzik a felvidéki közösséget