Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 43 hír

Napokra elvágta a külvilágtól Új-Fundland szigetét a rendkívüli havazás, egy kint élő magyar mesélt nekünk!

RTL Klub
-
  Ma 18:25 Bulvár

Magyarok is a hó fogságában - napokra elvágta a kanadai Új-Fundland szigetét a rendkívüli havazás a külvilágtól, sem légi, sem vízi úton nem lehetett megközelíteni. A helyiek az utcára sem tudtak kimenni, házaikat ugyanis teljesen betemette a hó. Egy kint élő magyar elmesélte az RTL Híradónak, milyen az élet a hó fogságában.!

Látványos videók a hatalmas kanadai havazásról

Síelők
-
  Ma 05:42 Utazás

Január 16. és 17. napjai örökké emlékezetesek maradnak Kanada északkeleti részén Új-Fundland és Labrador tartományokban. Történelmi havazás, amióta mérik az adatokat ennyi hó még nem hullott.

Eltelhet a január jelentős havazás nélkül

Északkeleten a legvalószínűbb hózáporok kialakulása a következő napokban, kiterjedt, az egész országot érintő, jelentős mennyiségű hó azonban nem várható. A hónap legutolsó napjaiban hullhat még a hó.

Viharos idő és havazás Spanyolországban

HírTV
-
  Tegnap 06:44 Külföld

Az alikantei repülőteret le kellett zárni, több mint 150 járatot töröltek.

Olvasói fotókón és videón a vasárnapi havazás

Kemma
-
  20.01.19 18:54 Időjárás

Komárom-Esztergom megye több pontján is leesett a hó, idén már másodszor. Olvasóink is megörökítették a fehér csapadékot.

Havazás és ónos eső is várható

Nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, hétfőn délutántól azonban már nagyobb területen csökkenhet, szakadozhat a felhőzet. Vasárnap késő estig az Alpokalján eső, havas eső, a Rábánál és attól kissé keletebbre már inkább hó eshet. A Dunántúl keleti felén és attól keletebbre gyenge havazás, hószállingózás, ónos szitálás bárhol…

Ónos esőre, havazásra és sűrű ködre figyelmeztetnek

Kiderül
-
  20.01.19 10:37 Időjárás

Hazánk felett gyenge hidegfront vonul át, amely a Dunántúl nyugati és középső részén havazást, a középső tájakon pedig ónos esőt okoz.

Havazás: 5-8 cm hó is hullhat, több szakaszon havas-latyakos az út a megyében

Kisalföld
-
  20.01.19 09:39 Időjárás

A Győr-Szol Zrt. valamennyi munkagépe bevetésen, síkosságmentesítik is az utakat.

Havazás miatt adtak ki figyelmeztetést Veszprém megyére

hírbalaton
-
  20.01.19 09:08 IdőjárásHavazás

Citromsárga, azaz elsőfokú figyelmeztetést adott ki Veszprém megyére az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ), ez azt jelenti, hogy 12 óra alatt 5 centimétert meghaladó friss hó hullhat. A Dunántúl nagyobb részén jellemzően gyenge intenzitású havazás várható, de nyugaton felől a hőmérséklet emelkedésével teret nyer a havas eső, eső…

Ónos szitálásra, ködre és havazásra figyelmeztetnek

Gondola
-
  20.01.19 08:59 IdőjárásHavazás

Főként az ország középső tájain, a Duna-Tisza közén, valamint a Dunántúl, illetve az Alföld keleti részén még több helyen várható ónos szitálás – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján

A Dunántúlon enyhe havazással búcsúzik a hét

HVG
-
  20.01.19 08:52 Időjárás

Gyenge hidegfront érkezik, de mire eléri a Duna vonalát, meg is szűnik. Csapadék a Dunántúlon várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Ónos szitálásra, ködre és havazásra figyelmeztetnek

infoVáros
-
  20.01.19 08:39 Időjárás

Főként az ország középső tájain, a Duna-Tisza közén, valamint a Dunántúl, illetve az Alföld keleti részén még több helyen várható ónos szitálás

Havazás miatt adtak ki figyelmeztetést Veszprém megyére

Veol
-
  20.01.19 07:39 Időjárás

Citromsárga, azaz elsőfokú figyelmeztetést adott ki Veszprém megyére az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ), ez azt jelenti, hogy 12 óra alatt 5 centimétert meghaladó friss hó hullhat.

Havazás, havas eső és ónos eső is lehet ma

Origo
-
  20.01.19 07:26 Időjárás

A Bakonyban végig havazhat, itt akár 6-7 cm-es hó is hullhat.