Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Hol van határzár, hová utazhatok? Naprakész ország infók külföldi utazásokhoz

Új magyar nyelvű honlap jött létre azzal a céllal, hogy aktuális információkat nyújtson Európa országainak turizmusával kapcsolatban.

Lengyelországban enyhítések jönnek, de a határzár marad

Tovább enyhítenek Lengyelországban a koronavírus-járvány kapcsán elrendelt korlátozásokon, szombattól megszüntetik a szájmaszk kötelező köztéri viselését, a boltokban nem lesz létszámkorlátozás, 150 főig megengedik a gyülekezést.

Újabb V4-es tagállam lazít a határzáron

Csehország fokozatosan megnyitja a koronavírus-járvány miatt korábban lezárt államhatárait - közölte Andrej Babis cseh miniszterelnök.

Bemehetnek Dániába azok, akiket a határzár választott el a szerelmüktől

A dán rendőrség ellenőrzi, hogy valóban legalább fél éve együtt voltak-e az enyhítést kihasználó párok. Részben feloldotta a határzárat Dánia a szétszakított szerelmesek előtt – írja az MTI. Hétfőtől azok léphetik át a dán határokat, akik fotókkal, levelezésekkel igazolják, hogy a határzár előtt már legalább fél éve együtt voltak egy Dániában élőve

Újra találkozhatnak a szerelmesek Dániában, akiket a határzár elszakított egymástól

Március közepe óta csak a dán állampolgárokat engedik be Dániába, mostantól azokat is, akik tudják igazolni, hogy legalább fél éve egy dán a párjuk.

Feloldotta a határzárat a szétszakított szerelmesek előtt Dánia

A pároknak levelekkel, fotókkal kell igazolni, hogy kapcsolatuk legalább fél évvel a járvány előtt kezdődött.

Dánia részben feloldotta a határzárat a járvány miatt szétszakított szerelmesek előtt

A dán rendőrség hétfői közlése szerint a párok szöveges üzenetváltásokkal, fényképekkel bizonyíthatják kapcsolatukat, vagy, ha ilyenekkel nem rendelkeznek, személyes információkat kell közölni társukról. A találkozás, illetve be- vagy kiutazás engedélyezése azután már a hatóságokon múlik. Dánia március 14-én zárta le határait azok előtt,…

Dánia feloldotta a határzárat a járvány miatt szétszakított szerelmesek előtt

A párok szöveges üzenetváltásokkal, fényképekkel bizonyíthatják kapcsolatukat.