Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Illegális bevándorlókat találtak a rendőrök a dunacsúni határátkelőnél

„Két felnőtt és két, kísérő nélkül utazó kiskorú utazott a teherautóban" – közölte, és hozzátette, a külföldieket az idegenrendészetre szállították. „Amellett, hogy a külföldi állampolgárok illegálisan léptek be Szlovákia területére, felmerült az embercsempészet gyanúja is" – magyarázta a szóvivő. A teherautósofőrt őrizetbe vették, a nyomozó…

Illegális bevándorlókat találtak a rendőrök a Dunacsún-Rajka határátkelőn

Négy, Afganisztánból érkezett illegális bevándorlót találtak a rendőrök kedden, a járványügyi ellenőrzés során a Dunacsún-Rajka határátkelőn, egy bolgár teherautó rakodóterében – tájékoztatta a Tasr hírügynökséget Denisa Bárdyová, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A nagylaki határátkelőnél beoltják az arra járókat

Ideiglenes oltóközpontot hoznak létre az Arad megyei hatóságok a román-magyar határon.

A nagylaki határátkelőknél létesítenek oltóközpontot az Arad megyei hatóságok

Az elmúlt időszakban tapasztalták, hogy egyre több külföldön dolgozó román állampolgár jön Aradra beoltatni magát.

Körözött autó a csengersimai határátkelőhelyen

A rendőrök lefoglalták a német hatóság által körözött járművet.

Körözött autó a csengersimai határátkelőhelyen

Körözött autó a csengersimai határátkelőhelyen Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 05. 10., h - 07:42 A rendőrök lefoglalták a német hatóság által körözött járművet.

Hat külföldit tartóztattak fel a gyulai közúti határátkelőhelyen

A gyulai közúti határátkelőhelyen hat, az államhatár illegális átlépésével próbálkozó külföldit tartóztattak fel a rendőrök. A Békés megyei rendőrök az elmúlt 12 órában hat, a magyar-román államhatár illegális átlépésével próbálkozó külföldit tartóztattak fel. Mindannyian egy 3 óra 50 perckor a gyulai közúti határátkelőhelyen belépésre jelentkező k