Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 314 hír

Kiemelkedően teljesített Csíkszereda az államfőválasztás első fordulójában

Székelyhon
-
  Ma 19:15 Határtalan

A szavazásra jogosultak 44,2 százaléka voksolt Csíkszéken az államfőválasztás vasárnapi első fordulójában, Kelemen Hunor pedig 34 024 szavazatot kapott, ami az érvényes voksok 80,80 százalékát jelenti. A térség legaktívabb települése a magyar jelölt szülőfaluja, Csíkkarcfalva volt.

Radikális fordulatnak kell jönnie az olajiparban, ha komolyan gondoljuk a világ megmentését

Portfolio
-
  Ma 16:42 Gazdaság

A világ legnagyobb olajvállalatainak radikálisan, több mint harmadával vissza kellene vágniuk termelésüket 2040-ig a nemzetközi éghajlatváltozási célok elérése és részvényeseik érdekében, miközben a bizonyított fosszilis készletek állománya jóval nagyobb annál, mint amennyit a klímacél teljesítéséhez maximálisan el lehetne égetni -…

Komoly fordulat Nigel Farage pártjától

A Brexit Párt nem indít jelölteket a december 12-ére kiírt előrehozott parlamenti választáson azokban a választókerületekben, amelyeket a kormányzó brit Konzervatív Párt az előző, 2017-ben tartott előrehozott választáson elnyert - jelentette be hétfőn Nigel Farage, a legradikálisabb brit EU-ellenes politikai párt vezetője.

Az USR–PLUS-szövetség Johannist támogatja a második fordulóban

Dan Barna, az USR elnöke nem jutott be az államfőválasztás második fordulójába.

Ez lehet a Ford Mustang-ihletésű elektromos SUV-ja

Az eddigi kémfotók ihlették meg a Mach E Teamet, akik úgy döntöttek, megalkotják saját elképzelésüket az autóról.

Elektromos hajtású Mustang prototípust készített a Ford és a Webasto

autopro
-
  Ma 14:30 Autó-motor

A Ford és a Webasto együttműködésével készített Mustang Lithium projektjármű több mint 1300 Nm azonnali forgatónyomatékú és 900 lóerős teljesítményű. Az autóban 800 voltos Webasto akkumulátor-rendszer és EVDrive technológia működik.

Tövestől fordult ki egy Vasmű úti platán

Parkoló személygépkocsikra dőlt egy platánfa november 10-én délután Dunaújvárosban. A Vasmű úton a tizenöt méter magas fa gyökerestől fordult ki a felázott földből. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel darabolták le a nyolcvan centiméter törzsátmérőjű platánt a két autóról. Személyi sérülés nem történt.

Az USR-Plus Klaus Iohannist támogatja a második fordulóban

A Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) és a Szabadság, Egység, Szolidaritás Pártja (PLUS) alkotta választási szövetség Klaus Iohannist támogatja az államfőválasztás második fordulójában.

Nagy fordulat a Rossmann-nál és a dm-nél- talán eljut a hazai boltokba is

A samponos, tusfürdős, öblítős, mosószeres és mosogatószeres flakonok komoly környezeti terhelést okoznak, sokszor komolyabbat, mint a PET-palackok, mert szelektív gyűjtésük és újrahasznosításuk kevésbé megoldott. Ezért is fontos fejlemény, hogy Csehországban a dm tesztjei után most már a Rossmann is bevezette az automata…

Ponta: a második fordulóban mindenki úgy szavaz, ahogy akar

Maszol
-
  Ma 13:32 Határtalan

A Pro Románia elnöke egyik továbbjutó elnökjelölt támogatására sem szólít fel.

Klaus Johannis nyerte a román elnökváltozás első fordulóját

Mintegy 15 százalékpontnyi előnnyel nyerte a tisztségben lévő, második mandátumára pályázó Klaus Johannis román államfő az elnökválasztás vasárnap befejeződött első fordulóját a második helyezett Viorica Dancila szociáldemokrata exkormányfővel szemben – igazolták a központi választási bizottság honlapján hétfő reggel elérhető…