Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 157 hír

Támaszára helyez nyomást a MOL

TőzsdeFórum
-
  Ma 08:45 Gazdaság

Nem tud felfelé fordulni fontos szintjétől az olajvállalat árfolyama, továbbra is fenyeget a letörés veszélye.

Deutsch Tamás okkal bírálja az Európai Bizottság javaslatát

888.hu
-
  Tegnap 19:30 Vélemény

Magyar szempontból nem túl sok bizakodásra ad okot az Európai Bizottság újabb többéves keretköltségvetési javaslata és a tagországok nemzetgazdaságainak újraindulását támogató Helyreállítási Alap.

Nincs szükség egy hetedik baloldali pártra – Sneider Tamás a Jobbikról lapunknak

A leváltására összehívott jobbikos frakcióülés előtt szerda délután saját Facebook-oldalán jelentette be Sneider Tamás, hogy lemond az Országgyűlés alelnöki tisztségéről, és kilép a Jobbik frakciójából. A párt volt elnökét a Parlament épületében, alelnöki irodájában értük el telefonon. Néhány szobával a frakcióülés helyszínétől, ahova már nem ment…

Kilép a Jobbik frakciójából Sneider Tamás, Varga-Damm Andrea és Farkas Gergely

Ugytudjuk
-
  Tegnap 17:59 Megyei

Tovább fogyatkozik a Jobbik, a párt volt elnöke szerint Jakab Péter minden nemzeti és konzervatív gondolatot kihajított az ablakon.

Kilép a Jobbik-frakcióból a korábbi pártelnök, Sneider Tamás

Vele együtt egy másik képviselő is távozik, mindketten Jakab Péter politikája ellen tiltakoznak.

Sneider Tamás, Farkas Gergely és Varga-Damm Andrea is kilép a Jobbik-frakcióból

Lemond parlamenti alelnöki tisztségéről és kilép a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportjából Sneider Tamás, amit szerda délután a Facebook-oldalán jelentett be. A poszthoz csatolta a képet a levélről, amit Kövér László házelnöknek címzett, és amiben a frakciójában kialakult helyzettel indokolja döntését - írja az Index.

Ascher Tamás Miskolcon rendez

A bizonytalan járványügyi helyzet miatt a következő évadban nem hirdetnek bérletes előadásokat az új bemutatókra, ezekre jegyet lehet majd venni – közölte Béres Attila, a Miskolci Nemzeti Színház igazgatója szerdán, online sajtótájékoztatón.

Sneider Tamás lemond a parlamenti alelnökségről, és kilép a Jobbik-frakcióból

Lemond parlamenti alelnöki tisztségéről és kilép a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportjából Sneider Tamás. A politikus ezt szerda délután jelentette be közösségi médiaoldalán. Fotó: MTI/Mónus Márton A bejegyzéshez csatolt fotón látható, még aláíratlan, a házelnöknek címzett levélben a frakcióban kialakult méltatlan helyzettel…

Sneider Tamás, Farkas Gergely és Varga-Damm Andrea is kilép a Jobbik-frakcióból

Lassan elfogy a baloldali párt parlamenti képviselőcsoportja.

Sneider Tamás kilép a Jobbik-frakcióból – és „visz magával” még két embert

A bejegyzéshez csatolt fotón látható, még aláíratlan, a házelnöknek címzett levélben a frakcióban kialakult méltatlan helyzettel indokolja lépését Sneider Tamás....

Sneider Tamás lemond a parlamenti alelnökségről, kilép a Jobbik-frakcióból

Lemond parlamenti alelnöki tisztségéről és kilép a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportjából Sneider Tamás. A politikus ezt szerda délután jelentette be közösségi médiaoldalán.

Sneider Tamás lemond a parlamenti alelnökségről, kilép a Jobbik-frakcióból

Lemond parlamenti alelnöki tisztségéről és kilép a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportjából Sneider Tamás. A politikus ezt szerda délután jelentette be közösségi oldalán.

Sneider Tamás kilép a Jobbik-frakcióból

Lemond parlamenti alelnöki tisztségéről és kilép a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportjából Sneider Tamás. A politikus ezt szerda délután jelentette be közösségi oldalán.

Sneider Tamás kilép a Jobbik-frakcióból - többen csatlakoztak hozzá

Lemond parlamenti alelnöki tisztségéről és kilép a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportjából Sneider Tamás. A párt volt elnöke után Farkas Gergely is bejelentette, hogy távozik, majd hozzá Varga-Damm Andrea is csatlakozott.