Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 166 hír

A szerelmesek napján jött világra: szépen fejlődik a Veszprémi Állatkert rinocéroszbébije

Blikk
-
  Ma 18:55 Belföld

Hosszú várakozás után, Valentin-napon hozta világra első borját a Veszprémi Állatkert szélesszájú orsszarvúja, Rebeka. A 12 napos bébit heteken belül a látogatók is megcsodálhatják.

Koronavírus: Tízre nőtt az olasz halottak száma

24
-
  Ma 18:45 Külföld

Mindannyian nyolcvan év feletti idősek.

Magyar Ápolók Napja: Megemlékezéssel egybekötött díjátadót tartottak Gyulán

A Magyar Ápolók Napját ünnepelték a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórházában. Az intézmény vezetése megemlékezéssel egybekötött díjátadón adta át „Az év szakdolgozója” és a „Tiszteletbeli ápoló” címeket, elismerve az ápolók kiemelkedő munkáját.

Bm: A koronavírus-fertőzés elleni akcióterv huszonöt napja elérhető az interneten

Az akcióterv közzétételét Stummer János, a Jobbik országgyűlési képviselője követelte sajtótájékoztatóján.

Ünnepi rendezvény Váci Mihály halálának 50. évfordulója, és a Költészet Napja alkalmából

Nyíregyháza
-
  Ma 15:28 Kultúra

Nyíregyháza szülötte, Váci Mihály író-költő halálának 50. évfordulója, és a Költészet Napja alkalmából ünnepi rendezvényeket tartanak április 16-án Nyíregyházán. A napot Lukács Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, költő, érdemes és kiváló művész önálló estje zárja a Váci Mihály Kulturális Központban.

A logopédia európai napját tartották Egerben

Heol
-
  Ma 14:55 Belföld

A Logopédia Európai Napja alkalmából az Eszterházy Károly Egyetem pedagógiai karának gyógypedagógia tanszéke, illetve a Heves Megyei Pedagógiai Szakszolgálat egri logopédusai konferenciát szerveztek az egyetem dísztermében kedden.

Gála a magyar széppróza napja alkalmából

Behír
-
  Ma 13:35 Kultúra

Kárpát-medencei magyar prózagálának adott otthont a Sík Ferenc Kamaraszínház, hétfőn este. A rendezvényt a Körös Irodalmi Társaság, a Magyar Írószövetség és a Békéscsabai Jókai Színház szervezte.

Igen sűrű napja volt tegnap a magyar rendőrségnek: közel száz illegális bevándorlót fogtak

Február 24-én nulla óra és éjfél között a Bács-Kiskun megyében szolgálatot teljesítő rendőrök összesen kilencvenkét  külföldit tartóztattak fel.

"Újabb meséket szeretnék írni" - drámai részletek Csukás István utolsó napjairól

A legendás meseíró, akiknek művein generációk nőttek fel, távozott az élők sorából. Értesülésünk szerint a Kossuth- és Prima Primissima-díjas Nemzet Művésze kórházban volt, amikor elhunyt. A Blikk értesülései szerint Csukás már másfél hete nem volt eszméleténél.

Marquez szerint a Honda megtalálta a problémáik forrását a teszt utolsó napján

Motorsport
-
  Ma 12:09 Sport

A Honda gyengeségei közé tartozott a kanyarbemeneti sebessége, és a kanyarodási képessége, ami a katari teszt első két napján is folytatódott, az LCR pilótája Cal Crutchlow is azt mondta, hogy „amatőrként” kellet vezetnie azért, hogy egyáltalán rajta maradjon a motoron.A Honda annyira aggódott, hogy az LCR pilóta Takaaki Nakagami 2019-es…

Ezzel a képpel emlékezett Courtney Love az esküvőjük napja alkalmából Kurt Cobainre

A kilencvenes évek elején gyorsan pörögtek az események Kurt Cobain és Courtney Love számára. 1991 végén ismerkedtek meg, néhány hónap múlva már Hawaii-on esküvőztek, fél évvel az egybekelés után pedig megszületett egyetlen gyermekük, Frances Bean Cobain. Courtney Love pedig most az esküvőjük 28. évfordulója alkalmából…

A Magyar Széppróza Napja a komáromi Kultúrpalotában

Körkép
-
  Ma 09:50 Határtalan

2020. február 22-én harmadízben került megrendezésre a Magyar Széppróza Napja, melynek gondolata 2017 őszén fogalmazódott meg a Magyar Írószövetség választmányi ülésén. Az elmúlt hétvégén szerte a Kárpát-medencében ünnepségek zajlottak, ezek közül kiemelt helyszínnek számít az írófejedelem szülővárosában Komáromban…

Tisztelet Napján ismerik el az egészségtudományi kar nyugdíjas oktatóit

Bama
-
  Ma 08:09 Belföld

Akik a kar megalapításához, fejlődéséhez, működtetéséhez kapcsolódóan jelentős teljesítményt nyújtottak.

Szívszorító vallomás Csukás István utolsó napjairól

A Süsü folytatását még befejezte, de az új bábfilmsorozatot már nem láthatja Csukás István.