Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 142 hír

Szánthó Miklós: Mi maradunk

Trianonban sírba akarták tenni Magyarországot, de nem sikerült.

Bútorfestés témában nyílt virtuális kiállítás a Hagyományok Házában

Idén negyedik alkalommal hirdette meg bútorfestés témában rajz- és alkotópályázatát a Hagyományok Háza Nyitott Műhelye. A „Virágozta anno…” pályázati felhívásra közel nyolcszáz alkotás érkezett szerte a Kárpát-medencéből. A legjobb munkákból nyílt virtuális kiállítás a Hagyományok Háza honlapján tekinthető meg.   A „Virágozta anno…”…

Hagyományos szertartással engesztelik ki a hajóbalesetben elhunytak szellemét

Koreai sámánista gyászszertartás színpadi verzióját mutatja be a Hableány áldozatainak emlékére a budapesti Koreai Kulturális Központ május 29-én, pénteken este 9 óra 5 perctől. Az egy évvel ezelőtti hajóbalesettel perce pontosan egyidőben kezdődő előadást online közvetítik az intézet Facebook-oldalán.A dél-koreai Jindo Nemzeti Gugak…

„Kásler Miklós egy senki az egészségügy átvilágításában"

Pintér Sándor március 28-án kórházparancsnokokat nevezett ki az intézmények élére, irányítja a kórházak készlet-, erőforrás- és információgazdálkodását, valamint az egészségügy átalakításával múlt hónapban ő kezdett el foglalkozni kormányzati oldalról.

Kásler Miklós nem titkolózhat tovább

„Elrendelem” – ez a szó bizonyítja a miniszter felelősségét az úgynevezett ágyfelszabadításban. Bár igyekezett ezt elhallgatni, illetve az orvosokra hárítani.

Hagyományos piacok #5. Usa, De, Gb, Es, Ch, Nl, Fr piaci részvények, Cfd, kriptok, Forex egy helyen?

Kripto Akadémia
-
  Tegnap 21:08 Gazdaság

Coinhunter újabb videó sorozatában a hagyományos piaccal foglalkozik. Bemutatásra kerülnek bizonyos bróker cégek, részvények osztalék fizetési metódusa & a kereskedési felületek bemutatása se marad el.  ◆ Redukáld 20%-kal kereskedési költségeidet a Binance-en ezzel a linkkel! ◆ Ha forintért szeretnél kriptopénzt…

Miért veszélyes a forró autóban hagyott alkoholos kézfertőtlenítő? - videó a katasztrófavédelemtől

Videót készített a Fővárosi Katasztrófavédelem, amelyben a szervezet mobil labor kolléganőjének segítségével elmagyarázzák, miért is veszélyes, ha a forró autóban hagyjuk az alkoholos kézfertőtlenítő folyadékot.

Lantos Gabriella: Kásler Miklós egy senki ebben a rendszerben, semmit nem lehet tőle várni

Az egészségügyi menedzser szerint megdöbbentő, hogy a kormány kihátrált a saját döntései mögül. 

Kiemelkedő kortárs művészek vol. 2. Miklós Hajnal

Hamu és Gyémánt
-
  Tegnap 18:05 Életmód

Kik a magyar képzőművészeti élet meghatározó alakjai? Interjúsorozatunkban olyan alkotók mutatkoznak be, akik munkásságukkal nyomot hagytak a hazai művészeti életben. Ezúttal Miklós Hajnal festőművésszel beszélgetünk.Minden a fákkal kezdődöttMi vagy ki indított el a festészeti pályán, és hogyan alakult a művészet szerepe az életedben…

Régi hagyományokkal szakít két világmárka is a környezetvédelem érdekében

Olaszország két vezető luxusdivatháza szakít a divatipar hagyományaival, és a jövőben nem jelentkezik évenkénti négyszeri szezonális kollekciójával a környezet védelme, a fenntarthatóbb jövő érdekében.

Cristiano Ronaldo nagyon fontos üzenetet hagyott a rajongóinak

Blikk
-
  Tegnap 16:54 Foci

A legendás futballsztár a nehéz időkben is gondol a fanjaira.

Az út szélén hagyott sértett a kórházban belehalt sérüléseibe

Ittasan, jogosítvány és világítás nélkül ütötte el a kerékpárost Nyíregyházán, a bíróság letartóztatta a sofőrt.

Ezért szeretem a Széchenyi István Egyetemet – Szendrő Miklós

Kisalföld
-
  Tegnap 15:35 Megyei

A Széchenyi István Egyetemet választani lehetőséget, kihívást és büszkeséget jelent – ezt szeretnénk bemutatni cikksorozatunkkal, amelyben egyetemi polgárok mondják el, miért szeretnek az intézményben tanulni és/vagy dolgozni.