Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 22 hír

Hadházy Ákos: Az EU-támogatások hatalmas részét lopják el nálunk

Mandiner
-
  Tegnap 10:25 Vélemény

Ha nem lennének az EU-támogatások, Magyarországon semmilyen növekedésről nem beszélhetnénk.

Hadházy Ákos: “Tiborcz a lopott milliárdokból 34 millióval vakítja a köznépet!”

OLKT
-
  19.08.19 20:17 Gazdaság

Parasztvakítás a köbön! – írja Hadházy Ákos független képviselő a közösségi oldalán. A mosolyok ellenére kevés lehangolóbb képet lehet mostanában látni ezeknél. Pedig semmi más ez, minthogy Orbán veje, a… Gepostet von Hadházy Ákos am Samstag, 17. August 2019

Hadházy Ákos: Örüljünk?

Mandiner
-
  19.08.18 17:19 Vélemény

Lehetséges, hogy Tiborcz érzi, hogy a Microsoft-ügy miatt még nagyobb bajban lehet, és javasoltak neki egy kis jótékonykodó PR eseményt.

Hadházy Ákos nagyon durván állt bele az álszenteskedő Tiborczba, ez sanszos nem marad következmények nélkül

A mosolyok ellenére kevés lehangolóbb képet lehet mostanában látni ezeknél… Pedig semmi más ez, minthogy Orbán veje, a hercegi pár tagja a lopott milliárdokból most 35 millióért egy életmentő műszert kegyeskedett venni a gyermekklinikának. Örüljünk? Maximum annak, hogy az ELIOS LED-lámpáin keresett 3,5 milliárd EGY SZÁZALÉKÁT a…

Tiborcz István 34 millió forintot adott a Semmelweis Egyetem gyermekklinikájának, Hadházy Ákos szerint ez kevés az ell…

A független országgyűlési képviselő, Hadházy Ákos vette észre a Semmelweis Egyetem honlapján, hogy  a BDPST Group ingatlanfejlesztő társaság 34 millió forintos adományából a a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány életmentő készüléket, ECMO-műtüdőt vesz a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati…

Hadházy Ákos levelet írt Polt Péternek, hogy nem kellene-e esetleg vizsgálatot indítania a Microsoft-botrány miatt

A 444 vette észre az Országgyűlés honlapján, hogy Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő azzal a kérdéssel fordult Polt Péter legfőbb ügyészhez, hogy nem lenne-e itt az idő vizsgálatot indítania a Microsoft Magyarországi leányvállalata körül gyűrűző botrányban.

Hadházy Ákos szerint Polt Péter el akarja sikálni a Microsoft-ügyet!

OLKT
-
  19.08.14 17:47 BelföldPolt Péter

Feljelentésként értelmezte, és továbbította a Központi Nyomozó Főügyészségnek Hadházy Ákos a Microsoft-botrányt firtató kérdését Polt Péter legfőbb ügyész. Nem lenne itt az ideje nyomozást indítani a Microsoft-botrányban érintett magyarországi cégek és állami tisztviselők ellen? – címen intézett írásbeli kérdést Hadházy Polthoz, amit utóbbi…

Segítsünk együtt Ákosnak!

WebBeteg
-
  19.08.14 16:03 Egészség

Erdős Ákos 2017.08.24. napján született, majd 15 hónapos korában egy genetikai betegséggel diagnosztizálták, melynek neve izomatrófia vagy gerinceredetű izomsorvadás (angolul Spinal Muscular Atrophy, rövidítve SMA).

Caramel és Ákos egy díjra pályázik

Blikk
-
  19.08.14 19:09 Bulvár

Augusztus 20-án nemcsak az államalapításunkat ünnepeljük, hanem a magyar muzsikát is a Petőfi Zenei Díjak átadóján. Idén a zamárdi strandfesztivál megnyitójával kötik össze a hazai könnyűzene egyik legrangosabb eseményét.

Hadházy rákérdezett Poltnál, nem kellene-e nyomozni a Microsoft-ügyben

A legfőbb ügyész feljelentésként értelmezte a kérdést.

Sárközi Ákos: Nem biztos, hogy lesz közös babánk

Bors Online
-
  19.08.15 08:00 ÉletmódGasztro

A séf tavaly házasodott másodszor, kedvesével előző kapcsolataikból három gyermeket nevelnek. Inkább az ő életüket egyengetnék.

Bod Péter Ákos: papírprofit is van a GDP-ben

Klubrádió
-
  19.08.15 09:40 Vélemény

Kiugróan jól teljesít a magyar gazdaság a statisztika szerint. Németországban már nincs növekedés, és Magyarország oda kötődik ezer szállal.

Sárközi Ákos elárulta: nem valószínű, hogy lesz közös gyerekük a feleségével

Blikk
-
  19.08.15 11:26 Bulvár

Tavaly októberi eljegyzésük után idén júniusban Tihanyban összeházasodott kedvesével a Konyhafőnök sztárséfje, Sárközi Ákos.

Ákos és Geszti Péter is fellép az idei Hírös7 Fesztiválon

Baon
-
  19.08.15 17:30 Belföld

Augusztus 17–25. között rendezik meg a nagy hagyományú Hírös7 Fesztivált Kecskemét főterén.