Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Nem totojáznak a hackerek - megcsinálták már a koronavírusos zsarolóvírust is

Baker McKenzie A koronavírushoz kapcsolódó korlátozó intézkedések nyomán az emberek mindennapjai a digitális térbe költöznek. Mindez rendkívül súlyos adatvédelmi és elektronikus információbiztonsági kockázatokkal jár a vállalatoknak és a magánszemélyeknek is – hívja fel a figyelmet a Hegymegi-Barakonyi és Társa Baker & McKenzie…

Csont nélkül törték meg a Linux-ot és a macOS-t is a Windows mellett a hackerversenyen

PC Fórum
-
  Tegnap 09:30 Infotech

Lesújtó eredménnyel zárult az operációs rendszerek számára a napokban megrendezett idei Pwn2Own verseny. A koronavírus-járvány miatt idén csak virtuális megrendezett hackerösszecsapáson ugyanis a szakembereknek az összes kijelölt operációs rendszerhez: a Windows-hoz, a macOS-hez és az Ubuntu Linux-hoz is sikerült olyan…

Nemzetközi szakértőkből álló szervezet alakult a koronavíruson nyerészkedő hackerek ellen

PCWorld
-
  Tegnap 06:59 Infotech

Az egyik alapító szerint erre azért volt szükség, mert elképesztően megugrott azon csalók száma, akik a vészhelyzetre hivatkozva próbálnak meg pénzt vagy személyes adatokat kicsalni az emberekből.

Hackercsoportot számoltak fel Oroszországban

Mínuszos
-
  20.03.29 07:33 Infotech

Egy több mint harminc fős, orosz és külföldi bankok által kibocsátott kártyák adataival kereskedő nemzetközi hackercsoport felgöngyölítéséről számolt be kedden az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB). Az FSZB szerint az orosz, ukrán és litván bűnözők mintegy kilencven online áruházban kínálták eladásra a számlák és fizetőrendszerek…

Betört a hacker az AMD-hez, a PlayStation 5-ről és az új Xboxról is lopott információkat

HVG
-
  20.03.27 19:03 Infotech

Állítólag több mint 32 milliárd forintnyi dollárt érnek azok az információk, amelyeket még 2019 decemberében lopott el egy hacker az AMD-től. Könnyen lehet, hogy ingyen közzéteszi őket.

Az Xbox Series X videokártyájához tartozó forráskódokat is ellophattak hackerek

GameStar
-
  20.03.26 21:57 Infotech

Az elkövető azt állítja, hogy ha nem sikerül pénzzé tenni az ellopott fájlokat, akkor egyszerűen csak kiszivárogtatja azokat az internetre.

Bankkártyák adataival kereskedő hackereket kaptak el

Egy több mint 30 fős, orosz és külföldi bankok által kibocsátott kártyák adataival kereskedő nemzetközi hackercsoport felgöngyölítéséről számolt be kedden az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (Fszb).

Bankkártyák adataival kereskedő hackercsoportot számolt fel az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat

ma.hu
-
  20.03.24 23:30 KülföldHackerBankkártya

Egy több mint 30 fős, orosz és külföldi bankok által kibocsátott kártyák adataival kereskedő nemzetközi hackercsoport felgöngyölítéséről számolt be kedden az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB).