Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Kiderült, mennyien fizetnek a hvg360 tartalmaiért

Media1
-
  Ma 17:58 Média

A számok alapján a felelős szerkesztő úgy véli, a fizetőkapus tartalomszolgáltatási modell működik, ez pedig jót tehet a minőségi újságírásnak.

hvg360: három hónap, 9000 előfizető, és megyünk tovább

HVG
-
  Ma 09:45 Belföld

Csaknem három hónapja indítottuk el a hvg360 oldalt, Magyarország első fizetős online hírmagazinját, és így, a bűvös századik naphoz közeledve talán már nem annyira kockázatos kimondani: a modell működik!

A HVG volt újságírója veszített az Alkotmánybíróságon

HVG
-
  Tegnap 14:58 Belföld

Nem alaptörvénysértő az az ítélet, amely rágalmazásért elmarasztalta a HVG volt újságíróját és a Társaság a Szabadságjogokért őt segítő szakértőjét – mondta ki az Alkotmánybíróság Varga Zs. András vezette tanácsa.

Hozzá kell szoknunk a jelentős dráguláshoz? Itt a hvg.hu karácsonyi bolttesztje

HVG
-
  19.12.04 06:30 Gazdaság

Úgy érezte év közben, hogy jelentősen nő az élelmiszerek ára? Ezt megerősíti hagyományos karácsonyi bevásárlásunk is. Ebből azonban az is kiderül: kevés olyan termék van, amelynek egy hirtelen drágulás után újból tartósan olcsó tud lenni.

Hvg: Az utasok a szakadó hóesésben a síneken sétálnak Kőbánya-Kispest, Zugló és Nyugati pályaudvar között, mert tot…

OLKT
-
  19.12.02 12:31 Vélemény

Leállt a vasúti közlekedés Máv Budapest Zugló és Budapest Nyugati között, a legközelebbi állomás Kőbánya-Kispest, ameddig kénytelenek elsétálni az utasok a fűtetlen vonatból, ha nem akarnak megfagyni, és a csúszós havas sín miatt továbbközlekedés nem lehetséges – adta hírül a Hvg. Az egyik biztosítószekrénybe havas víz került, ez…