Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 25 hír

Családi események Hódmezővásárhelyen

infoVáros
-
  Tegnap 10:33 Megyei

A Családi események keretében minden hét elején az elmúlt héten született gyermekekről, a házasságkötésekről és az elhalálozásokról tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasókat.

Válogatás szentendrei és hódmezővásárhelyi művészek munkáiból

kultura.hu
-
  19.10.21 17:00 Kultúra

Szüret címmel a műteremlakások bérlőinek, valamint a szentendrei és a

Ingyenes lesz a tömegközlekedés Hódmezővásárhelyen?

RTL Klub
-
  19.10.20 18:35 Bulvár

Ingyenessé tenné a hódmezővásárhelyieknek a helyi buszközlekedést Márki-Zay Péter. A város újraválasztott polgármestere azt mondta, a jegyekből és bérletekből származó bevétel nem jelentős, így sokkal hasznosabb lenne, ha inkább többen használhatnák a buszokat, akár ingyen is. A bevezetés idejét még nem lehet tudni, mert a terv még…

Karambol Hódmezővásárhelyen

A Tóalj utcában végeznek műszaki mentést a tűzoltók. Személygépkocsinak ütközött egy másik autó Hódmezővásárhelyen, a Tóalj utcában. A balesetnél a város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanítja az autókat. A munkálatok idejére félpályán lezárták az érintett útszakaszt.

Karambol Hódmezővásárhelyen

A Tóalj utcában végeznek műszaki mentést a tűzoltók. Személygépkocsinak ütközött egy másik autó Hódmezővásárhelyen, a Tóalj utcában. A balesetnél a város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanítja az autókat. A munkálatok idejére félpályán lezárták az érintett útszakaszt.

Mi a vásárhelyi hímzés titka? - Hódmezővásárhelyen kalandozik a Partitúra

Fidelio
-
  19.10.19 09:45 Kultúra

Partitúra kulturális időutazása ezúttal az Alföld egyik kulturális központjában, Hódmezővásárhelyen és környékén folytatódik. Miklósa Erika és Batta András Makóra, Mártélyba és Kakasszegre is benézett, az adás október 19-én 13.30-kor látható a Duna Televízióban.

Ingyenes lesz a tömegközlekedés Hódmezővásárhelyen

Választási ígéretének megfelelően ingyenessé teszi városában a tömegközlekedést Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely ellenzéki polgármestere. Márki-Zay a G7-nek azt nyilatkozta, a Volánbusz által üzemeltetett rendszer költsége évi 110 millió forint, azonban ennek kevesebb mint tizede származik jegyeladásokból. Úgy véli, a tízmillió forintos…

Ingyenessé teszi a tömegközlekedést Hódmezővásárhelyen Márki-Zay Péter

A polgármester elmondta, azt még nem tudja, az új rendszer mikor állna fel, de abban biztos, a reform nem okozna nagy bevételkiesést az önkormányzatnak.

Márki-Zay Péter: ingyenes lesz a tömegközlekedés Hódmezővásárhelyen

Az ötletet egy Facebook-os komment adta a hódmezővásárhelyi polgármesternek.

Márki-Zay ingyenes tömegközlekedést és múzeumokat ígér Hódmezővásárhelynek

Az ingyenessé váló közszolgáltatásoknak jellemzően fix költségei vannak, így a fenntartásuk nem kerülne többe, ráadásul a jegybevételek is elenyészőek a polgármester szerint.

Hódmezővásárhely lehet az első város az országban, ahol nem kell fizetni a tömegközlekedésért

Márki-Zay Péter szerint a Volánbusz rendszeréhez a jegybevétel csak 10 millióval járul hozzá. Ez szerinte nem akkora összeg, amelynek kiesése problémát okozna.

Márky-Zay: Hódmezővásárhelyen ingyenes lesz a tömegközlekedés

A vasárnap jelentős többséggel újraválasztott Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester már a választási győzelem éjszakáján arról beszélt, hogy első lépéseként ingyenessé teszi a helyi tömegközlekedést. 

Márki-Zay: Ingyenes lesz a tömegközlekedés Hódmezővásárhelyen

Ezzel ez lenne az első magyar város, ahol ingyen lehet utazni.

Hódmezővásárhelyen lehet először ingyenes a tömegközlekedés

Márki-Zay azt mondja, ez lesz az első intézkedése, miután a közgyűlésben is többségbe kerülnek.

Elsőként Hódmezővásárhelyen lesz ingyenes a tömegközlekedés Magyarországon

Márki-Zay Péter egy Facebook-komment hatására tenné ingyenessé a szinte mindig üres buszok használatát, mivel a jegybevételek a költségek tizedét sem érik el.