Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 41 hír

Hévíz - Farsangi Forgatag bolondlakodalommal, jelmezes felvonulással - 2020. február 15.

Balatontipp
-
  Tegnap 18:48 Utazás

Jó hangulatú télűzésre várják az érdeklődőket február 15-én Deák térre és belváros más pontjaira Hévízen. Az ilyenkor hagyományosnak tekinthető programok, a jelmezes, gólyalábas felvonulás, a bolondlakodalom és a kiszebáb égetés mellett többek között lesz állatsimogató, játékos csapatvetélkedő és utcabál.

Mesevilágot festett a vasárnap reggeli hóesés a Hévízi-tónál

Csodálatos Balaton
-
  Tegnap 13:37 Utazás

A Hévízi-tó nem csak a nyári szezonban várja a fürdőzőket, télen is varázslatos élmény a hósesésben úszkálni az egyedülálló gyógytóban.

Hévíz kincsei

Esti újság
-
  Tegnap 00:43 Életmód

Délnyugat-Magyarország egyik legjelentősebb turisztikai központjai, a Hévízi-tó a Hévízi kistérség szívében fekszik. A gyógytó többféleképpen is megközelíthető, attól függően, hogy honnan indulunk el a kiruccanásra. A páratlan összetételű tó hatékonynak bizonyult számos egészségügyi probléma kezelésében, azonban az egyes terápiák…

Szakadó hóesésben készítettünk lélegzetelállító fotókat Hévízről

Nem csak hungarikum, hanem világkuriózum is a Hévízi-tó gyógyhatását és látványát tekintve is.

Szavazz, hogy Hévíz legyen Európa legjobb úti célja!

Drive Me Baby
-
  20.01.19 12:00 Utazás

Február 5-ig lehet szavazni, wellnesspihenést lehet nyerni.

Gyalogost gázoltak egy hévízi zebrán, Keszthelyen két autó karambolozott

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Ezúttal Hévíz lehet Európa legjobbja

Magyar Nemzet
-
  20.01.16 14:33 Gazdaság

Tegnap óta ismét lehet szavazni Európa legjobb úti céljára. Tavaly Budapest nyerte a kontinens első helyét a széles körű turisztikai megméretésen.

Szavazzon! Hévíz a 20 legjobb európai úti cél között

Patika Magazin
-
  20.01.16 10:11 Életmód

Január 15-től indul az internetes szavazás a “European Best Destination 2020” díj elnyerésére 2009 óta minden évben megrendezik a “European Best Destination” versenyt, amely során Európa 20 legfelkapottabb turista paradicsoma közül a közönség dönti el, hogy melyik város érdemes a „legjobb úti cél” megtisztelő címre. A díjat annak…

A Hévíz SK megkezdte a felkészülését

Zaol
-
  20.01.15 19:04 Sport

Megkezdte felkészülését a Hévíz NB III-as labdarúgócsapata, amelynek tagjai már a hétvégén átestek egy fizikai felmérésen, de a tényleges munka csak most kezdődött. A Nyugati csoportban a bennmaradásért harcoló együttestől hárman távoztak, új igazolás egyelőre nincs.

Hévíz a Top 20 európai város között! Legyőzheti Rómát, Párizst? Szavazz te is!

LikeBalaton
-
  20.01.15 15:23 Megyei

Hévíz egyetlen magyar városként került be tavaly a European Best Destination 2020 kategória jelöltjei közé, szavazz te is, hogy megnyerhesse a versenyt!

Hévíz - A legjobb európai úticél címért versenyeznek több fővárossal

Balatontipp
-
  20.01.15 15:21 Utazás

A hévíziek egy különleges versenyhez várják a segítségünket, közreműködésünket. A január 15. és február 5. között zajló internetes szavazáson húsz népszerű európai úticél közül kell kiválasztani a legjobbat. Természetesen annak örülnének igazán, ha Hévízre esne a választásunk. A biztatást egy nyereményjátékkal is kifejezik.

Most beszavazhatjuk Hévízt a legjobbak közé

Termal Online
-
  20.01.15 13:30 Utazás

Közönségszavazás dönti el, hogy melyik város lehet idén Európa legjobb turisztikai úticélja. Hévíz is ott van a jelöltek között.