Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Hálapénz, mi lesz velünk nélküled?

Index
-
 21.04.15 07:39Belföld

Sokak szerint a hálapénz kivezetése ront az ellátás színvonalán.

Így látják a magyarok a hálapénz kivezetését

Széleskörű a társadalmi támogatottsága az egészségügyi szolgálati jogviszony bevezetésének, és a hálapénz betiltásának, ugyanakkor a félelem is erős azzal kapcsolatban, hogy vajon hálapénz nélkül hogyan fog szolgáltatni az egészségügy - derül ki a Szinapszis friss kutatásából, melynek eredményeit a Portolio szerdai, online konferenciáján…

Meglepő fejleményt hozhat a hálapénz megszüntetése

Azenpenzem
-
 21.04.15 06:33Gazdaság

Miközben sokan már szinte temetik az állami egészségügyet, egy felmérés szerint a hálapénz megszüntetése a magyarok egy részét a magánellátásból visszaterelheti a közellátásba. Egészségügyre egyébként hálapénz nélkül is egyre többet költ a lakosság.

Betegek a hálapénzről: se vele, se nélküle

Népszava
-
 21.04.14 14:41Belföld

Kétlelkűek az emberek a hálapénz büntetendővé tételének megítélésében. Részben örülnek annak, hogy megszűnik, de nem bíznak abban, hogy enélkül is hozzájutnak a megfelelő egészségügyi szolgáltatásokhoz.

Az emberek örülnek a hálapénz betiltásának

Aktuális, átfogó, és reprezentatív kutatást készített az egészségügyi változásokról, annak lakossági megítéléséről a Szinapszis Kft. "A magánegészségügy helye a reformfolyamatban" című online konferenciára, melynek főbb megállapításait Kertész Balázs, a társaság ügyvezető igazgatója ismertette előadásában.