Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 264 hír

Gyurcsány Ferenc: "Lassú felfogásúak ezek a kormánygyerekek?"

Ismét lehet időpontot foglalni a Pfizer-vakcinára. A DK-elnöke ennek kapcsán idézte fel, hogy ő már korábban is kérte a kormányt, hogy „legyen minden nap szabad vakcinaválasztás”.

Nyomozás indulhat a Gyurcsány Ferenc nevében telefonáló, oltásellenes csalók ügyében

Vadai Ágnes szerint a Gyurcsány Ferenc nevében, az oltás felvétele ellen telefonhívásokkal kampányoló csalók tevékenysége kimerítheti a csalás és a rémhírterjesztés tényállásait.

Jakab Péter Gyurcsány Ferenc bohóca

A Fidelitas elnöke a Facebook-oldalán közzétett videóban így fogalmazott: „A napnál is világosabb, hogy Gyurcsány az Apró-villából irányítja a baloldali összefogást, és ha valaki fel akar kéredzkedni a listájukra, el kell játszania a neki leosztott szerepet.”

Gyurcsány Ferenc osztja a szerepeket a baloldalon

Egyre több politikai elemző véli úgy, hogy bár hivatalosan Dobrev Klára a Demokratikus Koalíció (DK) miniszterelnök-jelöltje, férjének, Gyurcsány Ferencnek mindegy, hogy ki nyeri a baloldali előválasztást, mert úgyis mindenkit ő irányít.

Gyurcsány Ferenc osztja a szerepeket a baloldalon

Egyre több politikai elemző véli úgy, hogy bár hivatalosan Dobrev Klára a Demokratikus Koalíció (DK) miniszterelnök-jelöltje, férjének, Gyurcsány Ferencnek mindegy, hogy ki nyeri a baloldali előválasztást, mert úgyis mindenkit ő irányít. Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója azt mondta: a DK elnöke most is ugyanúgy a háttérből akar…

Gyurcsány Ferenc: Lesz még Magyar Köztársaság

Mandiner
-
 21.05.12 06:59Vélemény

El fogok menni az ország legtávolabbi sarkába is.

Gyurcsány Ferenc osztja a szerepeket a baloldalon

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a DK elnöke most is ugyanúgy a háttérből akar hatalomra jutni, mint 2002-ben.

Gyurcsány Ferenc: Semmink se volt

Lassan tíz éve lesz, hogy megalapítottuk a DK-t. Semmink se volt. Semmink.

Gyurcsány Ferenc elmesélte, milyen volt, amikor indult a DK

Lassan tíz éve, hogy Gyurcsány Ferencék megalapították a Demokratikus Koalíciót. A párt elnök most Facebook-oldalán idézte fel, hogy honnan is indultak.

Gyurcsány Ferenc: Május 9-e, Európa-nap

Mandiner
-
 21.05.09 10:24Vélemény

Magyarország is csak egy sikeres Európa részeként őrizheti meg önmagát sikeres nemzetként.