Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 228 hír

Németh Erzsébet: pénzügyileg tudatosabbak a felsőoktatásban tanuló fiatalok

Magabiztosabbak, de kockázatkerülők a fiatalok - mutatta be a felsőoktatásban tanuló fiatalok pénzügyi kultúrájáról készített ÁSZ-felmérés eredményeit Dr. Németh Erzsébet, a kutatások vezetője az ÁSZ "Pénzügyi kultúra 2021 - Az oktatástól a bankolásig, és ami mögötte van" című online konferenciáján.

10 szívet melengető közös fotó Erzsébetről és Fülöpről

Joy
-
 21.04.16 06:23Bulvár

Nézegess ritkábban látott, megható képeket a brit királynő és a nemrégiben elhunyt herceg sziklaszilárd, szeretetteljes kapcsolatáról; fiatal koruktól kezdve egészen napjainkig. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Erzsébet királynőnek kőkemény döntést kellett meghoznia

Fülöp herceg szombati temetésén erősen korlátozva lesz a jelenlévők száma a koronavírus-járvány miatt, így Erzsébet királynőnek döntenie kellett, ki lehet jelen, és ki nem a temetésen.

Erzsébet királynőnek kőkemény döntést kellett meghoznia

Fülöp herceg szombati temetésén erősen korlátozva lesz a jelenlévők száma a koronavírus-járvány miatt, így Erzsébet királynőnek döntenie kellett, ki lehet jelen, és ki nem a temetésen.

Fotón Fülöp és II. Erzsébet megismerkedése 1939-ből!

Fülöp herceg 18 esztendős volt, amikor kadétként megismerkedett az akkor 13 éves Erzsébettel, aki akkor még csak hercegnő volt. Ki gondolta volna, hogy a pillanatot megörökítő felvételek, egy 73 évig tartó házasság kezdetét jelentik? Ritkán látott, megható felvételek II. Erzsébetről és az ő Fülöpjéről.

Ez lesz a menetrend Fülöp herceg temetésén - II. Erzsébetnek egyedül kell búcsúznia

Szombaton helyezik végső nyugalomra Fülöp herceget, a szertartást a Windsori kastély Szent György kápolnájában tartják. A királynő külön rendelete szerint - szakítva a hagyománnyal - a temetésen nem viselhetnek egyenruhát a férfiak.

Pusztai Erzsébet: járványkezelésben Orbán Viktor tanulhatna az angol miniszterelnöktől

Hírklikk
-
 21.04.16 12:08Belföld

A Covid miatt gépre kerültek halálozási aránya Magyarországon 85-90 százalék, szemben más országok 40-50 százalékos arányával. Pusztai Erzsébet infektológus, egészségügyi szakértő szerint ha túl sokan vannak intenzív osztályon, túl sokan vannak lélegeztetőgépen, és ehhez nincs elég nővér és orvos, aki folyamatosan ellenőrzi az…

Erzsébet királynő ezt tiltotta meg Fülöp herceg temetésén - Harry-t szeretné védeni ezzel?

Joy
-
 21.04.16 12:17Bulvár

Erzsébet királynő rendhagyó szabályt vezetett be Fülöp herceg temetésére!

Idén is lesz erzsébetvárosi Irodalmi Ösztöndíj Pályázat

168.hu
-
 21.04.16 13:09Belföld

Tavaly is nagy sikere volt, csaknem százan pályáztak. A szervezők szeretnék, ha idén több nő képviseltetné magát. 

Szívszorító gesztust tett II. Erzsébet királynő Harrynek

BorsOnline
-
 21.04.16 15:30Bulvár

A legfájdalmasabb pillanatokban is unokáját tartotta szem előtt a királynő.

Imádta Magyarországot Ii. Erzsébet férje: ezért jött hozzánk látogatóba Fülöp herceg

Valósággal rajongott Magyarországért Fülöp herceg (†99). II. Erzsébet (94) brit királynő férje nemcsak hivatásából, de természetéből kifolyólag is igazi világjáró volt, Magyarországra többször is visszatért.