Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

PlayStation 5: a PC-knél is gyorsabb lesz az SSD-je?

theGeek
-
  Ma 00:08 Gaming

Tegnap az Xbox Series X kezdett szivárogni (mégpedig eléggé csúnyán). Csak idő kérdése volt, hogy a PlayStation 5 oldaláról is jöjjön valami. A PcgamesN-nek író Dave James arra következtetésre jutott, hogy bár gyors lesz az Xbox Series X-ben az Ssd, vannak már gyorsabb megoldások is. Szerinte pont a PlayStation 5 lesz az, ahol még gyorsabb…

Soros György is felszólalt Davosban

„A nyílt társadalmak túlélése veszélybe került, de egy ennél is nagyobb krízissel is szembe kell néznünk: a klímaváltozással” – fogalmazott a milliárdos.

Áthajtott a körforgalmon egy autó Győrnél

Áthajtott a körfogalmon, majd egy közlekedési táblát is kidöntött egy gépkocsi Győr térségében, a 813-as út, valamint a Győrt és Vámosszabadit összekötő út kereszteződésében. A járműből motorolaj folyt az útra. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a kocsit, felitatták az úttestre került olajat.

Áthajtott a körforgalmon egy autó Győrnél

Áthajtott a körfogalmon, majd egy közlekedési táblát is kidöntött egy gépkocsi Győr térségében, a 813-as út, valamint a Győrt és Vámosszabadit összekötő út kereszteződésében. A járműből motorolaj folyt az útra. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a kocsit, felitatták az úttestre került olajat.

Egy új egyetemi hálózat alapítását jelentett be Soros György Davosban

HVG
-
  Tegnap 22:07 Gazdaság

Olyan egyetemekben gondolkodnak, mint a CEU.

Körforgalmon hajtott át egy autó Győrben

A baleset a 813-as út, valamint a Győrt és Vámosszabadit összekötő út kereszteződésében történt. A járműből motorolaj folyt az útra. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a kocsit, felitatták az úttestre került olajat.

Két és fél év után kikaptak a győriek itthon

Blikk
-
  Tegnap 21:44 Sport

Véget ért a Győri Audi ETO KC hosszú veretlenségi sorozata, a Bajnokok Ligája-címvédő kézilabdacsapat meglepően simán, 34-29-re kikapott a Siófok otthonában az NB I 14. fordulójában.

Hatalmas tömeg a győri ellenzéki kampányzárón: utcai kivetítőt is bevetettek (+videó)

Most vasárnap időközi polgármester választást tartanak Győrben,miután a durva botrányokba bele bukott Borkai Zsolt, a várost eddig irányító fideszes. Nem rossz ómen az ellenzéknek, hogy csillárokon is lógtak az emberek a kampányzáron, sőt utcai kivetítőt is bevetettek. Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere és Márki-Zay Péter…

Karácsony is beszállt a győri kampányba

A vasárnap Győrben tartandó időközi polgármester-választáson a győriek olyan polgármestert válasszanak, aki új alapokra akarja helyezni a városvezetés és a győri polgárok viszonyát – hangoztatta Budapest főpolgármestere csütörtökön a győr-moson-soproni megyeszékhelyen Hódmezővásárhely polgármesterével és Győr közös ellenzéki…

Hogyan tudná fideszes többség mellett vezetni Győrt az ellenzék jelöltje?

Teltház előtt tartott lakossági fórumot Győrben Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, Karácsony Gergely budapesti főpolgármester, és az összefogott ellenzék közös polgármesterjelöltje, Pollreisz Balázs. Az ellenzéki polgármesterek szerint a Fidesz nem szereti az autonómiát, de a nyilvánosságra kell támaszkodni, és nem szabad félni.

Ezt üzente a győrieknek Karácsony Gergely a polgármester-választás előtt

Blikk
-
  Tegnap 19:42 Belföld

A vasárnap Győrben tartandó időközi polgármester-választáson a győriek olyan polgármestert válasszanak, aki új alapokra akarja helyezni a városvezetés és a győri polgárok viszonyát – hangoztatta Budapest főpolgármestere csütörtökön.

A győriek vasárnap lemoshatják a gyalázatot a város hírnevéről

A vasárnap Győrben tartandó időközi polgármester-választáson a győriek olyan polgármestert válasszanak, aki új alapokra akarja helyezni a városvezetés és a győri polgárok viszonyát – hangoztatta Budapest főpolgármestere csütörtökön, Győr-Moson-Sopron megyeszékhelyén, a Hódmezővásárhely polgármesterével és Győr közös ellenzéki…

Edzője szerint Fontana öregszik, de gyorsul

Edzője és egyben férje szerint öregszik ugyan, de valahogy mégis gyorsulni tud az egyéves pihenő után visszatért Arianna Fontana, aki a rövidpályás gyorskorcsolyázók között a legtöbb világversenyes éremmel rendelkezik a női mezőnyben. “Mindig hiszem, hogy lehetek jobb” – adta meg a választ a 29 éves gyorskorcsolyázó arra a kérdésre, miért tért…

A Fidesz győri polgármesterjelöltjét támogatja az egyetlen ellenzéki egyéni képviselő is

Korábban az MSZP volt győri alelnöke is Dézsi Csaba András támogatására szólított fel.

Csinált egy új funkciót az Adobe a videószerkesztőjéhez, sokkal gyorsabb lesz vele a munka

HVG
-
  Tegnap 19:03 Infotech

A jövőben úgy lehet majd szerkeszteni a videókat az Adobe Premier Próban, mint a Google Drive-on lévő dokumentumokat.