Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 16 hír

Korrupciós botrány: komoly változtatásokat ígérnek a Golden Globe vezetői

A Golden Globe-díjakat odaítélő Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetsége (Hfpa) jelentős változtatásokat jelentett be a szervezettel kapcsolatban.

Jelentősen változik a Golden Globe – Magatartási kódexet hoznak létre

A Golden Globe-díjakat odaítélő Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetsége (HFPA) jelentős változtatásokat jelentett be a szervezettel kapcsolatban – számolt be róla kedden a BBC News.

Jelentősen változik a Golden Globe

Librarius
-
 21.05.05 09:59FilmBBCHollywood

A Golden Globe-díjakat odaítélő Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetsége (Hfpa) jelentős változtatásokat jelentett be a szervezettel kapcsolatban – számolt be róla kedden a Bbc News. Az újságírószervezet közlése szerint a következő 18 hónapban számos fekete tagot vesznek fel, és 50 százalékkal növelik a tagságot. A Hfpa (Hollywood…

Jelentősek változások a Golden Globe-ot odaítélő szervezetnél

A Golden Globe-díjakat odaítélő Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetsége (HFPA) jelentős változtatásokat jelentett be a szervezettel kapcsolatban. Az újságírószervezet közlése szerint a következő 18 hónapban számos fekete tagot vesznek fel, és 50 százalékkal növelik a tagságot. A HFPA (Hollywood Foreign Press…

Alapjaiban változhat meg a Golden Globe-díjat odaítélő HFPA tagi összetétele

Filmsor
-
 21.05.05 00:20Film

A Golden Globe-díjakat odaítélő Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetsége (HFPA) jelentős változtatásokat jelentett be a szervezettel kapcsolatban.

Golden Globe - Jelentős átalakulást ígért a díjat odaítélő újságírószervezet

Alon
-
 21.05.04 22:44Megyei

A tagok nem fogadhatnak el promóciós ajándékokat.

Jelentős átalakulást ígért Golden Globe-ot odaítélő újságírószervezet

ATV
-
 21.05.04 16:59Külföld

A Golden Globe-díjakat odaítélő Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetsége (HFPA) jelentős változtatásokat jelentett be a szervezettel kapcsolatban - számolt be róla kedden a BBC News.

A korrupciós botrány után jelentős reformokat ígérnek a Golden Globe vezetői

HVG
-
 21.05.04 16:47Kultúra

A vezetőség jelezte, hogy kész testületileg lemondani, ha nem fogadják el a javaslatait.

Új etikai kódex, több fekete tag – az Oscar után megújul a Golden Globe is

A Golden Globe-díjakat odaítélő Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetsége (HFPA) jelentős változtatásokat jelentett be a szervezettel kapcsolatban – számolt be róla kedden a BBC News. Az újságírószervezet közlése szerint a következő 18 hónapban számos fekete tagot vesznek fel, és 50 százalékkal növelik a tagságot. A HFPA…

Golden Globe - Jelentős átalakulást ígért a díjat odaítélő újságírószervezet

Parameter
-
 21.05.04 14:59Határtalan

Az újságírószervezet közlése szerint a következő 18 hónapban számos fekete tagot vesznek fel, és 50 százalékkal növelik a tagságot. A HFPA (Hollywood Foreign Press Association) az utóbbi hónapokban bírálatok kereszttüzébe került "diszkriminatív gyakorlata" és etikai problémák miatt, köztük azért, mert ajándékokat fogadott el különböző…

Nagy változások lesznek a Golden Globe kapcsán

A Golden Globe-díjakat odaítélő Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetsége (HFPA) jelentős változtatásokat jelentett be a szervezettel kapcsolatban - számolt be róla kedden a BBC News.

Reformokat ígérnek a Golden Globe vezetői

24.hu
-
 21.05.04 14:19Film

Pert is indítottak ellenük, most változásokra készülnek az újságírószervezet vezetői.

Az Urbanity utcai társasjáték nyerte az épített környezeti nevelés Golden Cubes Awards versenyét

Az UIA Architecture and Children munkacsoportja 4. alkalommal rendezte meg az épített környezeti neveléssel foglalkozók nemzetközi versenyét. Négy kategóriában 29 ország részvételével, Jan Gehl építész, urbanista vezetésével zajlott a zsűrizés. Az Írott és nyomtatott média kategóriát a kultúrAktív Urbanity társasjátéka nyerte.

Online A makrancos hölgy – A Globe Színház előadása

Május 7-től két napon át nézhető meg a londoni Shakespeare’s Globe Színház előadása.