Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 28 hír

Gyűjtik a Giro d'Italia ereklyéket, kiállítás lesz belőle

Felhívást tett közzé a Budapesti Történeti Múzeum, kerékpáros-ereklyéket gyújtenek a Giro d'Italia kiállításra. A Budapesti Történeti Múzeum a Giro d’Italia magyarországi rajtja kapcsán a Giro és a magyar országúti kerékpársport történetét bemutató, nagyszabású időszaki kiállítást rendez várhatóan 2020. április 18. és június 28. között. A tárlat…

Zalán átívelő Giro d'Italia

Zaol
-
  Tegnap 14:40 Megyei

Száz nappal a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny magyarországi „nagy rajtja” előtt rózsaszín díszkivilágítást kapnak a városok középületei. Ehhez az eseménysorozathoz csatlakoznak balatoni települések

Itt a pontos menetrend, mikor suhan át a Giro d'Italia az ön településén

Kemma
-
  20.01.24 18:48 Sport

A Giro d'italia nemzetközi kerékpáros körverseny tizenhét megyei települést érint. Íme a percre pontos időpontok, mikor zárják le a településeken az útszakaszokat.

Giro d'Italia - Rózsaszín fények éjszakája száz nappal a rajt előtt, indul az önkéntes program

Jövő csütörtökön, száz nappal a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny magyarországi "nagy rajtja" (Grande Partenza)  előtt rózsaszín díszkivilágítást kapnak a rajt- és célvárosok, valamint elindul a Nemzeti Sportügynökség önkéntes programja.

Giro d'Italia - Révész Máriusz: a kerékpározás népszerűsítését is szolgálja a verseny

A kerékpározás és aktív kikapcsolódás fejlesztéséért és népszerűsítéséért felelős kormánybiztos a Nemzeti Sportügynökség által szervezett eseményen Papp Gábor polgármesterrel közösen kijelölte a részhajrá célvonalát, illetve a verseny tiszteletére egy emlékkövet is felavatott.

Révész Máriusz: A kerékpározás népszerűsítését is szolgálja a Giro d'Italia

A kormánybiztos úgy fogalmazott, hogy az ország és azok a városok, amelyeken keresztülhalad a verseny, minden bizonnyal sokat fognak profitálni.

A kerékpározás népszerűsítését is szolgálja a Giro d'Italia

hirado.hu
-
  20.01.22 14:34 Sport

A verseny hatalmas turisztikai marketingakció.

Giro d'Italia: rózsaszín fények éjszakája és önkéntes program

Jövő csütörtökön, száz nappal a Giro d'Italia magyarországi „nagy rajtja” előtt rózsaszín díszkivilágítást kapnak a rajt- és célvárosok és elindul a Nemzeti Sportügynökség önkéntes programja.

Giro: rózsaszín fények éjszakája száz nappal a rajt előtt

NSO
-
  20.01.21 20:10 SportGiro d'Italia

Jövő csütörtökön, száz nappal a Giro dItalia országúti kerékpáros körverseny magyarországi „nagy rajtja” (Grande Partenza) előtt rózsaszín díszkivilágítást kapnak a rajt- és célvárosok, valamint elindul a Nemzeti Sportügynökség önkéntes programja.

Különleges esemény lesz Budapesten 100 nappal a Giro-rajt előtt

Origo
-
  20.01.21 21:05 Sport

Sztárparádé a Városligeti Műjégpályán jövő hét csütörtökön - nem csak kerékpárosoknak.

Giro d’Italia – Rózsaszínbe borulnak Magyarország nevezetességei

Bringázás
-
  20.01.22 07:32 Életmód

A 103. Giro d'Italia első három szakaszát rendezik Magyarországon május 9-11-én, ennek apropóján az olasz körverseny színébe borul számos Giros város.

Giro: A kerékpározás népszerűsítése az egyik cél – Révész

NSO
-
  20.01.22 14:10 SportKerékpárGiro d'Italia

Szeretnénk, ha a májusban Magyarországról rajtoló Giro d’Italia kerékpáros körverseny fellendítené a kerékpározás ügyét minden területen – mondta Révész Máriusz szerdán Hévízen, a majdani egyik részhajrá helyszínén.

Giro d’Italia – emlékkövet avattak Hévízen

Európa egyik legnagyobb kerékpáros körversenye, a Giro d’Italia magyarországi szakaszának részhajrá területe lesz Hévíz. Az esemény előtt alig több mint 100 nappal jelképesen kijelölte a rajtvonalat, és a rendezvény előtt tisztelgő emlékkövet leplezett le a Széchenyi utcában Papp Gábor, Hévíz város polgármestere és Révész…