Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 26 hír

Érdekelné Gesztesi Károly luxusvillája? Ennyiért az Öné lehet!

Gesztesi Károly népszerű színművész 2020 elején veszítette életét: vezetés közben lett rosszul, félreállt autójával, ám a kiérkező orvosok már nem tudták megmenteni az életét, hiába küzdöttek érte 50 percen keresztül. Családja nem először próbálja eladni a házát, amiben minden a szeretett apa hiányára emlékezteti gyerekeit.

Ifj. Koffán Károly továbbra is javában tervez és munkálkodik

Teol
-
 21.02.27 20:00Megyei

Ifj. Koffán Károly grafikus, alkotóművész elmúlt nyolcvanesztendős, de a mai napig alkot, szervez, kiállít és res­taurál.

Azt pletykálták, hogy ez a színésznő volt Károly herceg szeretője: emiatt gondolták, hogy volt köztük valami

Femina
-
 21.02.28 06:46Bulvár

A '90-es évek közepétől terjedt el a szóbeszéd a botrányos viszonyról.

Diana hercegnő és Károly herceg is nyert a Golden Globe-díjátadón

78. Golden Globe-díjátadóján a sztárok online jelentkeztek be.

Diana hercegnő és Károly herceg is nyert a Golden Globe-díjátadón

Dehir
-
 21.03.01 08:44Megyei

Beverly Hills - Az online bejelentkező sztárokkal, a pandémia miatt virtuálisan megrendezett 78. Golden Globe-díjátadón a Korona című sorozat volt a legnépszerűbb.

Szívbemarkoló, Fülöp herceg az ágyához hívatta Károlyt, aki sírva távozott a betegágytól

Egyelőre nem tudni pontosan, mi volt amiről II. Erzsébet férje beszélt a fiával.

Erre gondolt Károly herceg, amikor először megpillantotta későbbi feleségét, Diana hercegnőt

Life
-
 21.03.01 13:00Életmód

Károly herceg és Diana hercegnő ma 40 évvel ezelőtt jelentették be eljegyzésüket, ahol a leendő király felidézte, milt gondolt, amikor először vette szemügyre a 16 éves lányt.

Reményi Károly tiszteletére szobrot állítana a zeneiskola – Gyűjtés!

infoVáros
-
 21.03.01 17:41Megyei

Gyűjtés indul, melynek köszönhetően remélhetőleg nyáron már Reményi Károly szobra mellett emlékezhetnek meg a zeneiskolások az egykori igazgatóról 80. születésnapján.

Egy jobb sorsra méltó komáromi tudós – Nagy Károly emlékezete

ma7.sk
-
 21.03.02 08:35Életmód

A reformkori Magyarországon kevés olyan sokoldalú tudós ember tevékenykedett, mint a komáromi születésű Nagy Károly. A lexikonokban általában csillagászként említik, de a matematikában, a gazdaságtudományban, sőt még az értekező prózában is figyelemre méltó teljesítményt nyújtott. Életműve azonban egy rosszindulatú feljelentés…

Balzsay Károly értékelt: jó kezekben vannak a fiatal vásárhelyi ökölvívók

Vásárhely24
-
 21.03.02 10:34Belföld

A Budapesti Honvéd ökölvívó szakosztályának vezetője, az idéntől szárnyaik alatt készülő és versenyző, Boxing Gym Vásárhelyes fiatalok múlt heti kupaszerepléséről beszélt.

Közvetítés – Károlyi Katalin és Kovács Krisztina közös estje a Várfok Galériában

Papageno
-
 21.03.02 15:44Zene

Szívügyek címmel kerül megrendezésre a Várfok Galéria és a nemzetközi szinten elismert Károlyi Katalin mezzoszoprán zenét és képzőművészetet összekapcsoló rendhagyó közös projektje. Az est 2021. március 4-én 19.30-tól tekinthető meg a Várfok Galéria és a Papageno Facebook-oldalán, valamint a galéria YouTube-csatornáján. A Várfok…

Kétszáz éve született Bérczy Károly a Nógrád megyei irodalom egyik legnagyobb alakja

Nool
-
 21.03.02 18:33Belföld

Kétszáz éve Balassagyarmaton született és 1867 óta Jobbágyiban alussza örök álmát a Nógrád megyei irodalom egyik legnagyobb alakja, Bérczy Károly. Aki Madách Imre jó barátjaként a reformkori műveltség kiemelkedő szószólója volt, lefordította magyarra Puskin Anyeginjét és megalkotta az első magyarországi sportlapot.

A Videoton vezetőségével egyeztetett Szita Károly

KaposPont
-
 21.03.02 19:48Gazdaság

Kaposvár polgármestere a következő napokban több helyi céghez is ellátogat, hogy kiderüljön, miben tud segíteni a város a vállalkozásoknak. Az idén 50 éves Videoton volt az első a sorban.