Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Tiszeker Ágnes: a McLaren-jelentés megvédte a HUNADO tisztességét és becsületét

Infostart
-
  20.06.04 20:28 Sport

Szakmai elismerést jelent a Magyar Antidopping Csoportnak a McLaren-jelentés róla szóló része – hangsúlyozta az InfoRádiónak Tiszeker Ágnes ügyvezető igazgató, aki arról is beszélt, hogy az elmúlt hónapokban voltak olyan nemzetközi partnerek, akik elfordultak tőlük.

Ez igen - Kunhalmi Ágnes egy percet sem tétlenkedik a Parlamentben

Míg a fideszesek csak azért járnak be a Parlamentbe, hogy megszavazzák az Orbán által utasított dolgokat, addig Kunhalmi Ágnes beadványokkal, és felszólalásokkal hívja fel a problémákra a figyelmet, és javasol megoldásokat. 

Dúró Dóra vitára hívja Vadai Ágnest

„Jogellenesen lépett fel a rendőrség a Mi Hazánk rendezvényén”

Bumm! Gy. Németh belelépett a gereblyébe

888.hu
-
  20.06.01 20:25 Vélemény

A következőkben arra lesz módunk, hogy megtekintsük azt a pillanatot, vizuális típusok bizonyára már látják is, amikor Gy. Németh Erzsébet, a DK által kiküldött főpolgármester-helyettes belelép a gereblyébe. Az ATV-ben az igazságosztó szerepét felvéve a következő monológot tolta ki magából nagy peckesen.

Kunhalmi Ágnes: A legszegényebb cigányság magára hagyása nem csak a mostani, hanem minden kormány sara

Bevezetné a kormány az iskolaőrség intézményét - az iskolaőrök rendőrségi állományban lesznek, és számítanak arra, hogy a nyugállomban lévő rendőrök közül is visszatérnek ide. Az egyik tanárszervezet úgy látja, hogy csak átmeneti enyhülést hozhat az intézkedés, ugyanakkor azt elismerik, hogy néhány helyen szükség lehet beavatkozásra.…

A régi gereblye nagy kincs

Ridikül
-
  20.05.31 16:16 Színes

Javában tartanak a kertészeti munkálatok. Előkerült az összes kerti szerszám, amelyek között lehetnek már használhatatlanok. Ám nem feltétlen kell kidobni, például egy régi gereblyét.

Ásó kapa gereblye – Terítéken a különlegességek

Kanizsa Újság
-
  20.05.31 10:00 Megyei

Kóla – vagyis istenfa, vanília virág, murvafű. Mindhárom növénynek van helye a kiskertben, ráadásul, ha egyet-egyet beszerzünk belőle, a szomszédok és a látogatóba érkezők is rácsodálkozhatnak a kert, az udvar vagy a balkon egy-egy ékességére.