Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Valóság nevű nagybátyánk – Válasz Geréb Lászlónak

Székelyhon
-
  Tegnap 17:15 Határtalan

A politika olyan fontos dolog, hogy nem is szabadna a politikusokra bízni – mondta egykoron egyik tanárom. Számomra sosem derült ki, hogy idézte valahonnan, vagy saját maga gondolata volt, de akár összegzése lehetett volna a néhány napja megjelent tárcád gondolatmenetének.

Kunhalmi Ágnes elítéli a Nemzeti Alaptantervet

Ez a lényeg
-
  20.02.26 16:05 Belföld

Kunhalmi Ágnes, a Xviii. kerület MSZP-s országgyűlési képviselője az ATV műsorában arról beszélt, a NAT egy "nacionalista ás ókonzervatív ideológia mellett teszi le a voksát".

Állami kitüntető oklevelet kapott Erdősné dr. Németh Ágnes

Zaol
-
  20.02.26 14:00 Megyei

Csapatvezető-helyettesként az informatikai diákolimpián nyújtott áldozatkész és odaadó tanári munkája elismeréseképpen, illetve a tanulók felkészítésében végzett magas színvonalú teljesítményéért vehetett át állami kitüntető oklevelet Erdősné dr. Németh Ágnes.

Úszás: Kovács Ágnes volt a díszvendég a máltai gálán

NSO
-
  20.02.26 10:03 Vizes sport

A hatvanadik eseményhez igazi díszvendég dukál, ha az Év sportolója gáláról van szó. Valahogy így gondolkoztak Máltán is, s a választásuk egy nekünk kedves sportolóra, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszóra, Kovács Ágnesre esett.

Kunhalmi Ágnes cuki képeket osztott meg kutyájáról

Ez a lényeg
-
  20.02.24 09:50 Életmód

Kunhalmi Ágnes, a 18. kerület MSZP-s országgyűlési képviselője nem először oszt meg kutyájáról, Masniról képeket. A hétvégéken igyekszik több időt tölteni a kutyussal, most egy kutyafuttatóban fárasztották le a fiatal magyar vizslát.

Kunhalmi Ágnes: Nem szabad precedenst teremteni a politikai önbíráskodásra.

Akik ma örülnek annak, hogy a kormány nem fizeti ki a gyöngyöspatai gyerekeknek megítélt kártérítést, azok holnap ugyanúgy járhatnak: megnyernek egy munkaügyi, kórházi vagy bármely más kártérítési pert az állammal szemben, majd azt egyszerűen nem fizetik ki nekik. Nem szabad precedenst teremteni a politikai önbíráskodásra.

Kunhalmi Ágnes: A jog előtt egyenlőek vagyunk

Nem szabad precedenst teremteni a politikai önbíráskodásra.