Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 20 hír

Eddie Murpy elárulta: szerinte ez vezetett Michael Jackson és Whitney Houston korai halálához

Blikk
-
  Ma 09:43 Bulvár

Szörnyű érzések kavarognak Eddie Murphy-ben, amiért nem vette rá sem Michael Jacksont, sem pedig Whitney Houstont arra, hogy maguk mögött hagyják Hollywoodot: a színész úgy véli, a legendás énekesek tragikus és egyben igen korai halálához éppen ez vezetett.

George Lucas bepózolt a Star Wars új sztárjával

24
-
  Ma 06:14 Bulvár

Csodásan elmosódott a kép, de a részletek látszanak.

Morbius-kisokos: Minden, amit Michael Morbius-ról, avagy az élő vámpírról tudni kell!

IGN
-
  Tegnap 07:27 Film

Egyáltalán mi az, hogy élő vámpír? Mit is érdemes tudni Jared Leto Marvel-antihőséről, Morbius-ról? Összefoglaljuk a karakter eredettörténetét, legfontosabb képességeit, illetve eddigi szerepléseit is!

George R. R. Martin: Tűz & vér

Számos magyarázata lehet annak, hogy George R. R. Martin még mindig nem jelentkezett A tűz és jég dala sorozat régesrég várt hatodik kötetével, s ezek közül nem a legkevésbé logikus az,...

Michael Rodgers is a Team NTT szakmai stábjában folytatja

Velo
-
  20.01.15 08:57 Sport

A dél-afrikai Team NTT új csapatvezetője Bjarne Riis nem sokat tétlenkedett, kinevezése után máris bejelentette Michael Rodgers a szakmai stábhoz való csatlakozását.

Visszavonja vallomását: nem ismeri be a bűnösségét Donald Trump tanácsadója, Michael Flynn

Michael Flynn, Donald Trump amerikai elnök első nemzetbiztonsági tanácsadója helyi idő szerint kedden este benyújtotta a bírósághoz azt a dokumentumot, amelyben visszavonja korábbi, a bűnösségét beismerő vallomását.

Michael Bloomberg nem kispályázik: ennyi pénzből akar amerikai elnök lenni

Infostart
-
  20.01.13 07:39 Külföld

Bizakodik, hogy ő lesz az elnökjelölt, mert a többi aspiráns "túlságosan liberális", ezért képtelen lenne legyőzni Donald Trumpot.

Michael Bloomberg kész kifizetni egymilliárd dollárt is azért, hogy ne Donald Trump legyen újra az Egyesült Államok elnö…

Michael Bloomberg akár egymilliárd dollárt is áldozna saját pénzéből arra, hogy az Egyesült Államok elnöke legyen. Ezt az eshetőséget a milliárdos üzletember és reménybeli demokrata elnökjelölt egy szombati texasi kampányrendezvényen jelentette be. Vasárnap újságíróknak tovább emelte a tétet: mint mondta, vagyonának nagyon nagy részét…

Michael Bloomberg egymilliárd dollárt is áldozna arra, hogy elnök legyen

ProfitLine
-
  20.01.12 23:00 KülföldKampány

Michael Bloomberg akár egymilliárd dollárt is áldozna saját pénzéből arra, hogy az Egyesült Államok elnöke legyen. Ezt az eshetőséget a sokszoros milliárdos egy szombati texasi kampányrendezvényen jelentette be.

A Jumbo-Visma vezetősége hiszi, hogy George Bennett nagyot alkothat az idei Girón

Velo
-
  20.01.12 16:29 Sport

Nincs még olyan múltja, mint Dumoulin és Roglic kettősének, de a Jumbo-Visma vezetősége megadja a lehetőséget George Bennett számára, így vélhetően az új-zélandi kerekes lesz a holland sor kapitánya a Budapestről rajtoló Girón.

Új remény: jó hírt jelentett be Michael Schumacher orvosa

Ripost
-
  20.01.12 15:45 Bulvár

Régóta várt információ a legendáról. Negyedszer is Párizsba viszik, hogy a kórházban folytassák a terápiáját.