Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 37 hír

Meghökkentő, milyen későn érnek felnőtté a mai fiatal generációk

Femcafe
-
  Tegnap 22:14 Életmód

Dédapáink ráncolnák a szemöldöküket?

Hatalom, nyilvánosság, pornó, szép, új világ – Az ezredforduló elveszett generációi

WMN
-
  Tegnap 18:30 Életmód

„Önrendelkezés, beleegyezés, tisztelet. Ezeket kell megtanítanunk a jövő generációinak. De előtte még nekünk is meg kéne értenünk, miben is állnak ezek az amúgy nem olyan bonyolult fogalmak. És azt, hogy szó szerint életek múlhatnak azon, hogy ezt a feladatot mennyire sikerül teljesíteni.”

A millenniumi generációnak jobban bejön a bitcoin, mint a Disney és a Netflix

BitcoinBázis
-
  Tegnap 17:08 Gazdaság

Már több mém is született arról, hogy a kriptovaluta közösség nagy többsége a milleniumi és a Z generációból kerül ki, Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Az aktuális generációra is megjelenhet a Vanquish és a Bayonetta

IGN
-
  Tegnap 16:45 Gaming

Két legenda felújítva Bár kicsit lassan, de úgy néz ki, a PC után az aktuális generációra is utat találhat az előző két hatalmas klasszikusa, méghozzá felújított formában.

Küszöbön a generációváltás – hogy állnak most a magyar cégek?

A belföldi cégeket az 1960 és 1979 között született nemzedék, az X generáció uralja, a második hely azonban hamarosan már nem az idősebbeké, hanem a fiatalabbaké lesz - derül ki az Opten összesítéséből.

Vida József: mi a helyi családok, generációk és közösségek bankja vagyunk

Korszerű, digitális megoldásokkal nyit a fiatalok és a városi lakosság felé a Takarékbank, de az átalakítások után is megőrzi hagyományos értékeit, a helyi családok, közösségek és vállalkozások bankja marad - mondta a Mediaworks vidéki napilapjaiban pénteken megjelent interjúban Vida József, az új Takarékbank elnöke.

Tudjátok kinek van már meg otthon a következő generációs Xbox?

Az Xbox fejese, Phil Spencer a Twitterén kérkedett azzal, hogy a Project Scarlett lett az elsődleges konzolja otthon. Kösz, Phil.

Az X generáció uralja a belföldi cégeket

A nyugdíjas vagy ahhoz közelítő generáció még nem tudja, vagy nem meri továbbadni a teendőket.

Nem kérdés, Timothée Chalamet generációjának legjobban öltözött férfija lett

Joy
-
  19.12.05 17:12 Divat

Olyan hirtelen robbant be, mintha csak a semmiből bukkant volna elő. Nem csak tehetségével, ellenállhatatlan sármjával, de stílusával is lehengerlő.

Hiányzik a motivált, fiatal generáció

Sok különböző kutatásban esik szó arról, mekkora kihívást jelent Magyarországon a családi vállalkozások következő években várható tömeges generációváltása. Egy friss nemzetközi kutatás alapján – amelynek hazai felmérését a Budapesti Gazdasági Egyetem végezte – újabb érdekességek derültek ki a családi vállalkozások vezetésével…

EMLÉKDIPLOMA Értéket adtak a felnövő generációknak

Ajkai Szó
-
  19.12.04 20:10 Megyei

A csodát a pedagógusok csinálják az óvodákban, iskolákban, pont ezért mélyen felkavaró érzés és egyben

K&H Bank: Generációváltás a bankszakmában?

Bankár Magazin
-
  19.12.04 17:31 Gazdaság

A pénzügyi szektorban egyre inkább utat törnek maguknak a fiatalok. Az ifjú tehetségek megtalálására és felkarolására idén 11. alkalommal adott teret a K&H diákkupa, ahol az egyetemi hallgatók és frissdiplomások a bankolás online lehetőségeit vizsgálták. A leendő pénzügyi vezetők többek között a személyes kapcsolattartás virtuális térbe…

Egy család 3 generációja halt meg az amerikai repülőgép-szerencsétlenségben

A fedélzeten utazó családtagok közül 9-en vesztek oda. Vadászni indulhattak a magángéppel.

A Z generáció meglepően tudatosan áll az influencer témához

IAB
-
  19.12.04 09:42 Infotech

Az IAB Legjobb Szakdolgozat A Digitális Marketingről versenyének különdíjasával, Buzás Jankával beszélgettünk. The post A Z generáció meglepően tudatosan áll az influencer témához appeared first on IAB Hungary Blog.

Nézd meg ezt az ábrát és megtudod, melyik a leggazdagabb generáció

Portfolio
-
  19.12.04 08:49 Pénzügy

Érdekes ábrát állított össze Gray Kimbrough közgazdász, aki azt akarta ábrázolni, hogy melyik generáció birtokolta a legnagyobb vagyont az életciklusuk egy bizonyos szakaszában Amerikában.