Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 24 hír

Tim Draper bitcoinbefektetésre ösztönzi az Y generációt

Kriptoworld
-
  Tegnap 14:01 Gazdaság

Tim Draper szerint a bitcoin a pénz jövője, amelynek legnagyobb haszonélvezője az Y generáció lehet, akik a karrierjük mellett ebbe fektethetik a pénzüket. Tim Draper, ismert bitcointámogató és bálna, most

„Túl egyszerűnek tartom az emberiség generációs alapú felosztását” – Hello, WMN! – bemelegítés

WMN
-
  20.01.24 16:30 Életmód

„Túl sokan vagyunk, akiknek nem egy tál rizs a legnagyobb reális célja. Ennek igazságos megoldása csakugyan nehéz örökség, és valóban jórészt az utánunk jövőkre marad. De csak akkor fogják tudni megoldani, ha látják a probléma összetettségét.” Nyáry Krisztián is belecsap a lecsóba a boomer-zoomer vitában.

Hibridként érkezik a negyedik generációs Honda Jazz

A terepesített verzió a Jazz Crosstar névre hallgat majd.

Hivatalos: egy éven belül érkezik a Ford Mondeo új generációja

Autó Pult
-
  20.01.23 10:04 Autó-motor

A kompakt SUV modellek folyamatos térhódítása mellett nem győzzük kihangsúlyozni, hogy a klasszikus középkategóriás szedánok objektíven mennyivel jobb választásnak számítanak: fokozott hatékonyság, jobb futómű, igényesebb szolgáltatások, hogy csak párat említsünk. Hamarosan a jelenlegi Ford Mondeo új hibrid verziója bizonyítja…

Ősszel érkezik a Toyota Yaris legújabb generációja

Napjaink európai kisautó vásárlói a legigényesebbek közé tartoznak. Mozgalmas napjaikat rendszerint sűrű forgalommal terhelt, nagyvárosi környezetben élik, s ez napról napra egyre komolyabb kihívások elé állítja az autóvezetőket. Olyan autót szeretnének, amely egyszerre stílusos és praktikus. Legyen könnyen parkolható, mozogjon dinamikusan a…

Orosz vállalkozó dél-koreai segítséggel Londonban építi az elektromos furgonok új generációját

Napi
-
  20.01.23 06:20 Cégvilág

Az Arrival eddig is elég furcsa cég volt, de a jelek szerint a Kia és a Hyundai több mint csak fantáziát lát abban, hogy az Egyesült Kirláyságból indulhassanak el az e-furgonok világhódításáért.

Ősszel érkezik a negyedik generációs Toyota Yaris

Napjaink európai kisautó vásárlói a legigényesebbek közé tartoznak. Mozgalmas napjaikat rendszerint sűrű forgalommal terhelt, nagyvárosi környezetben élik, s ez napról napra egyre komolyabb kihívások elé állítja az autóvezetőket.

Fókuszban a generációváltás és a hatékony kommunikáció

Idén már 11. alkalommal rendezte meg a Magyar Mezőgazdaság Kft. agrármarketing és -médianapját az AGROmashEXPO - Agrárgépshow kiállítás nyitónapján. A rendezvényen a médiapiac fejlődéséről, a generációváltás hatásairól, a fiatalok médiafogyasztási szokásairól, valamint a hatékony kommunikációs trendekről szóltak az előadók.

Figyelem: itt a vezeték nélküli fülhallgatók legújabb generációja

Blikk
-
  20.01.22 12:24 Bulvár

Bang & Olufsen bemutatta a Beoplay E8 vezeték nélküli fülhallgató harmadik generációs változatát. A cég mérnökei 3D-s modellezés és felhasználói tesztek alapján alakították át az E8 korábbi verzióját, hogy az a lehető legtöbb fültípushoz és -mérethez, így a kis fülekhez is ergonomikusan illeszkedjen.

Generációs énekek és ikonikus magyar dalok

Boon
-
  20.01.22 12:00 Kultúra

A magyaroknak a 19. századig nem volt önálló nemzeti himnusza.

Új generációs A321-gyártósort hoz létre Toulouse-ban az Airbus

AIRportal
-
  20.01.21 11:17 Cégvilág

Jelenlegi slágertermékét, az A321-est készíti 2022 év közepétől az Airbus az A380-asok szerelőcsarnokában, az európai repülőgépgyártó modern, digitális gyártósorral bővíti a legnagyobb befogadóképességű keskenytörzsű kibocsátását.

Új lendületet vehet a generációváltás az agráriumban

Nagyobb szerepvállalásra ösztönözné a fiatal gazdákat az Agrárminisztérium, részben a tárca szakiskolai hálózatán keresztül, illetve a Vidékfejlesztési Programból igényelhető támogatások segítségével – jelentette ki Szinay...

Forgalomba állt az Embraer új generációs üzleti gépe

AIRportal
-
  20.01.21 08:16 Gazdaság

Forgalomba állt a brazil gyártó Praetor 500 típusa, amelynek első példányát az ohiói Flexjet vehette át.

A Fitbit Versa 2 méltó utóda az első generációnak

TechWorld
-
  20.01.20 18:21 Mobiltech

A Fitbit 2018-ban mutatta be a Versa első generációját, ami egy reálisan árazott termék volt a tudásához képest, a jó ár/érték aránnyal pedig sikerült megerősíteni a cég pozícióját az egyre több szereplős viselhető okoseszköz-piacon. Nem meglepő tehát, hogy úgy döntöttek, továbbmennek a jónak látszó ösvényen, aminek eredményeként…

„A Z generáció egyszerre akar megváltoztatni mindent és mindenkit” – Hello, WMN! – bemelegítés

WMN
-
  20.01.20 17:30 Életmód

Miben látja egy Z generációs a korosztályok között kiéleződött feszültség lényegét? Íme! Ha pedig többre vagytok kíváncsiak a témában, akkor irány a Hello, WMN! est!