Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 28 hír

Hardver: Kiszivárogtak a 11. generációs Intel processzorok árai

Esport 1
-
 Tegnap 11:30Gaming

Lehet készíteni a pénztárcákat, itt vannak a Rocket Lake-S processzorok viszonteladói árai.

Generáció- és struktúraváltás a Group Schumacher-nél

Agrotrend
-
 Tegnap 08:06Gazdaság

Az elmúlt év szeptemberében generációváltásra és szervezeti struktúraváltoztatásra került sor a világ legnagyobb, 50 éves jubileumát ünneplő kaszapengéket, kaszaszerkezeteket és komponenseit, ill. bálázók kötöző szerkezeteit gyártó német családi tulajdonban lévő Schumacher Group-nál. Ezekből a termékekből a cégcsoport a…

Így hatott a járvány a Z generációra

HáziPatika
-
 Tegnap 07:28Egészség

Az ezredforduló környékén született, úgynevezett Z generációnak elsősorban nem az egészségét, hanem a tanulmányi és munkaerőpiaci esélyeit veszélyezteti a járvány.

A vakcinák új generációja belélegezhető lehet

Infostart
-
 Tegnap 06:00Tudomány

Egyetlen adagból áll, beadásához nincs szükség fecskendőre, így ahhoz nem szükséges külön szaktudás: Londonban belélegezhető oltás klinikai tesztjének első fázisa kezdődött meg.

Felfüggeszti a következő generációs hajtóművének fejlesztését a Rolls-Royce

AIRportal
-
 21.01.18 17:24Cégvilág

Jegeli a brit vállalat az Ultrafan hajtóműtípusának programját addig, amíg egy repülőgépgyártó nem jelent be rá konkrét igényt valamely újabb generációs modelljéhez.

Kiszivárgott az árlista – Íme az Intel 11. generációs processzorok árai

Leet
-
 21.01.18 14:30Gaming

Nyakunkon már az Intel 11. generációs processzorainak rajtja, ám szokás szerint már most, a bejelentés előtt minden részletre fény derült. Váratlanul előkerültek az előrendelői árak, amelyek áfával és áfa-mentesen is szerepelnek az árjegyzékben. Igencsak kényes ügy ez jelenleg az Intelnek, de úgy fest, a titoktartás nem igazán megy mostanában a…

Áttörés előtt áll egy új robot­generáció

SG
-
 21.01.18 11:07Infotech

A gyárakban a gépek csak rutinmunkákat váltanak ki, de az új technológiák már kibővítik a lehetőségeiket és egyre okosabbakká válnak.

Az ezredfordulós generációból sokan a koronavírus miatt lesznek autóvásárlók

HVG
-
 21.01.18 09:51Autó-motor

Egy friss elemzés szerint jelentős azok aránya, akik hosszabb távon is átállnának a tömegközlekedésről az autóhasználatra.

Akciófigyelő: Több, előző generációs csúcsmodell lett olcsóbb

Mobilarena
-
 21.01.18 08:55Mobiltech

Az utolsó iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro készülékek és a Samsung tavalyi csúcsmodelljei is jelentősen kedvezőbb áron vihetők haza.

Bemutatkozott a TCL 20 generáció első két tagja

iPON!
-
 21.01.18 07:51Infotech

A TCL 20 5G és a TCL 20 SE nagy árkülönbséggel jön, de a maguk nemében egészen elfogadható alternatívákat fognak jelenteni.

A munkaerőpiacon és az oktatásban szenvedi meg a járványt a Z generáció

A fiatal generáció munkaerő-piaci és tanulmányi esélyeit is veszélyezteti a járványhelyzet az InfoRádiónak nyilatkozó ifjúsági és generációs szakértő szerint.

A Z generáció is jócskán megsínyli a járványt - így lehet segíteni

A pandémia jobban veszélyezteti a Z generáció munkaerőpiaci és tanulmányi esélyeit, mint az egészségét – mondta el az InfoRádiónak az ifjúsági és generációs szakértő.

Dübörög „A mi generációnk”

Mint ahogyan korábban napilapunk is beszámolt róla, a vajdasági Deskavaary zenekar volt a Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló programja és az Öröm a zene rendsze

Jönnek az új generációs gamer mobilok

iPON!
-
 21.01.17 09:41Infotech

Két vállalat is beharangozta az új termékek érkezését, és már repkednek az AnTuTu rekordok.

Emlékeznek? 2010 előtt a minimálbér adómentes volt! Mindenkinek! – Orbán most beáldoz egy stadionnyit és azt reméli…

A miniszterelnök fontos döntésre jutott. Egy stadionnal kevesebb, de reményei szerint egy megnyert generációval több. Egy olyannal, a 25-ön aluliakkal, ahol egyébként pocsékul állnak: van, ahol a Kétfarkú Kutya is megelőzi őket. Ebben a nemzedékben a Fidesz-listának 20, az egyesült ellenzéknek 40% támogatása van.